Sony WF-1000XM4: heldere bass en sublieme noise cancellingWie Sony zegt, zegt topkwaliteit. Dat heeft Sony opnieuw keihard bevestigd met dit nieuwe paar True Wirless oortjes. Wie al onder de indruk was van zijn voorganger, de WF-1000XM3, zal helemaal weg zijn van de WF-1000XM4! Wij hebben ze uitvoerig voor je getest, hier lees je ons verslag.

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op één van de drie exemplaren! Je vindt het wedstrijdformulier onderaan deze pagina.


Noise cancelling


Sony is al jaren het toonaangevende merk op het gebied van noise cancelling. De lancering van de WF-1000XM4 is een duidelijke statement dat ze van plan zijn die positie te behouden. De WF-1000XM4 komen met de nieuw ontwikkelde Integrated Processor V1 voor nog betere noise cancelling prestaties.

Ook de oordopjes zijn verder geoptimaliseerd. Het nieuwe materiaal heeft een hogere luchtdichtheid, voor nog betere ruisonderdrukking. De oortjes worden geleverd met 6 oordopjes in 3 maten. In combinatie met de Headphone Connect App kan je de pasvorm in je oor detecteren, om zo de juiste maat van oordopjes te bepalen voor de optimale ruisonderdrukkingprestaties.

Een tweede grote verbetering ten opzichte van zijn voorganger, is de windruisonderdrukking. Wanneer je fietst, rent of door een stevige wind wandelt, heb je geen last van de wind en hoor je enkel je muziek. De Feed-Forward microfoons worden immers automatisch uitgeschakeld zodra er hevige wind gedetecteerd wordt.


Premium geluid


Laat je niet misleiden door het kleine formaat. Het geluid is werkelijk enorm sterk en uitzonderlijk zuiver. Zodra we onze ogen sloten, leken we wel op een feestje recht voor de geluidsinstallatie te staan. De muziek knalt luid en helder, met geen greintje ruis te bespeuren. De WF-1000XM4 is trouwens 's werelds eerste paar True Wirless oortjes dat LDAC en Hi-Res Wireless ondersteunt. Zo luister je dus ook draadloos naar muziek in de hoogste kwaliteit!

Fenomenale bass

Onze mond viel open van verbazing toen we de bass voor het eerst door de oortjes hoorden rollen. De Sony WF-1000XM4 komt met een bass waarmee je bijna van je stoel trilt. Het is werkelijk ongelooflijk dat zo'n kleine oortjes zo'n ontzettend sterke en diepe bass kunnen produceren! Wij waren écht onder de indruk.

360 Reality Audio
Met de 360 Reality Audio functie omring je jezelf met muziek. Met deze feature lijk je wel met je favoriete artiest in de opnamestudio te staan. Zo overweldigend, zo écht. Super leuk!


Handige snufjes

Speak-to-chat functie

Met de speak-to-chat functie start je eenvoudig een gesprek zonder eerst je oortjes uit te hoeven halen of je handen leeg te maken. Zodra je begint te praten, wordt je muziek automatisch gepauzeerd. Wanneer het gesprek voorbij is, wordt je muziek automatisch hervat.

Voice Assistent met wake-words

Met de WF-1000XM4 kan je je voice assistant activeren door een wake-word uit te spreken. Zodra je zo'n wake-word zegt, luistert je assistant automatisch.

Handig wanneer je je handen vol hebt!

Fast Pairing

Je koppelt de WF-1000XM4 snel en eenvoudig met je smartphone zonder eerst het Bluetooth-instelscherm te openen. Gewoon de oortjes uit de case halen en je smartphone wordt automatisch geconnecteerd. Eens verbonden geniet je van een ontzettend stabiele Bluetoothverbinding.


Comfortabel design


Draag ze de hele dag door

We vinden het erg prettig dat de oortjes super licht zijn (7,3 g per oortje!), waardoor je ze na een tijdje niet meer voelt. Dat maakt ze bijzonder geschikt voor lange muzieksessies of back-to-back meetings tijdens het thuiswerken. Bovendien neem je ze met de elegante case overal eenvoudig mee naartoe.

Comfortabel voor iedereen
De WF-1000XM4 komen met nieuw ontwikkelde oordopjes voor een nog betere pasvorm en lang draagcomfort. Daarnaast worden ze geleverd met oordopjes in drie maten. In combinatie met de app detecteer je de pasvorm in jouw oor, om zo de juiste maat te bepalen. Op die manier geniet je van nog meer comfort en optimale noise cancelling prestaties.

Beschikbaar in twee kleuren
De WF-1000XM4 is beschikbaar in zwart en zilver. Kies de kleur die het beste bij jou past en ga altijd stijlvol op pad.


En zoveel meer...

Snel opladen

Moet je vertrekken, maar ben je je oortjes vergeten opladen? Lap! Gelukkig is dat met de WF-1000XM4 geen probleem! Gewoon even 5 minuutjes opladen, en je kan er weer 60 minuten tegen aan. Even geen haast? Na 1,5 uur zijn je oortjes volledig opgeladen. Wist je trouwens dat ook het meegeleverde doosje draadloos oplaadbaar is?

Heldere telefoongesprekken

De WF-1000XM beschikt over uiterst nauwkeurige Voice-Pickup technologie, dankzij twee microfoons en een sensor. De Bone Conduction sensor detecteert de timing van je spraak via je bot-trillingen en verdeelt je stem en het omgevingsgeluid. Op die manier klink je altijd zuiver en helder tijdens je telefoongesprekken en videocalls!

Tot 36 uur batterijduur

In combinatie met het draadloos oplaadbare doosje geniet je tot 24 uur van je favoriete muziek met doorlopend geactiveerde noise cancelling. Met één charge gaan de oortjes 8 uur mee, met het doosje krijg je er nog eens 16 uur bij. Zonder noise cancelling beschik je over 36 uur batterijcapaciteit: 12 uur met de oortjes en nog eens 24 uur met het doosje. Lange reis? Geen probleem!

Waterbestendig

De WF-1000XM is IPx4-waterbestendig, wat zoveel betekent als bestendig tegen regen, zweet en spatten. Zo ga je dus ook zonder problemen een rondje lopen op een hete dag of een wandeling maken in de regen. Ze zijn echter niet vollédig waterdicht, dus je kan er niet meteen mee gaan diepzeeduiken.


What's in the box?


De Sony WF-1000XM4 wordt geleverd met:

  • 1 paar WF-1000XM4 draadloze oortjes

  • 3 paar oordopjes, maat S, M en L

  • Draadloos oplaadbare hard case

  • USB C-kabel

  • Handleiding

  • 3 maanden gratis 360 Reality Audio


Conclusie

Wat ons betreft zijn Sony's nieuwe WF-1000XM4 draadloze oortjes met actieve noise cancelling een absolute voltreffer. Wij zijn volledig overtuigd door de sublieme geluidskwaliteit en de indrukwekkende noise cancelling, maar ook door de handige snufjes en extraatjes. De WF-1000XM4 is de top van de top, een state-of-the art product.

Ben ook jij overtuigd door Sony's WF-1000XM4? Hieronder kan je ze gelijk bestellen. Voor 22u00 besteld, morgen gratis geleverd!WEDSTRIJD

Goed nieuws, Krëfel geeft drie exemplaren van de WF-1000XM4 weg! Waag jij je kans?