Sony WF-C500Ontdek de Sony WF-C500 draadloze oortjes, het budgetvriendelijke broertje van Sony's top-of-the-line WF-1000XM oortjes. Van verrukkelijk geluid tot een comfortabele pasvorm en een lange batterijduur: de Sony WF-C500 draadloze oortjes bieden je een hoge kwaliteit voor een laag budget en zijn beschikbaar in zwart en wit!


Waag nu je kans tijdens onze give-away en haal één van de drie exemplaren in huis!Sony WF-C500

Verrukkelijke luisterervaring

Met Sony's Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) worden hoge frequentiegeluiden en fijne fade-out-geluiden hersteld in het nummer voor een authentiekere luisterervaring. Je past je muziek bovendien aan je eigen smaak aan met de EQ-instelling in de Sony | Headphones Connect-app.

Sony WF-C500

Klein en licht, een geweldige pasvorm

Deze oordopjes zijn klein ontworpen en passen stevig en comfortabel in je oren. De afgeronde vorm zonder randen maakt ze een plezier om te dragen, zodat jij je kan concentreren op wat belangrijk is: je muziek.

Sony WF-C500

De hele dag muziek, snel opladen

Met een volle batterij geniet je van 10 uur power, en nog eens een extra 10 uur met het oplaaddoosje. Zo zit je 20 uur goed wanneer je je huis verlaat! Ben je je oortjes vergeten opladen, maar moet je dadelijk vertrekken? No worries! Even 10 minuutjes aan de oplader en je kan weer verder voor 60 minuten afspeeltijd.

Sony WF-C500

IPX4 waterbestendig

Dankzij de IPX4 waterbestendigheid houden spatten en zweet de WF-C500 oortjes niet tegen. Ga gerust sporten of wandelen in de regen met je muziek!
WEDSTRIJD: Win één van de drie paar van de Sony WF-C500

Deze wedstrijd is afgelopen. Proficiat Antonin F., Séverine B. en Sofie D.B.!


Geüpdatet op jun. 22, 2022
Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022