Header Belkin Devialet

SOUNDFORM™ ELITE

De eerste in zijn soort

Een krachtig kristalhelder geluid dat je diep vanbinnen voelt.
SOUNDFORM™ ELITE is ontworpen in samenwerking met de audio-experts van Devialet, om hun buitengewone akoestische technologie te combineren met Belkins draadloze snellaadtechniek en bekroonde ontwerp.

SOUNDFORM™ ELITE: de belangrijkste kenmerken

Productgegevens

SOUNDFORMTM ELITE slimme hifi-luidspreker + draadloze lader

  • Akoestische technologie van Devialet voor de hoogste geluidskwaliteit
  • Speaker Active Matching (SAM®)-technologie voor verbazingwekkend getrouwe geluidsweergave
  • Push-Push-configuratie met twee woofers onderdrukt trillingen ten behoeve van diep en indrukwekkend geluid
  • Compatibel met Google Assistent OF Alexa + AirPlay2
  • Draadloos opladen geoptimaliseerd voor iPhone, Samsung- en Google-apparaten

 

Ontdek deze speakers

 

Een smart luidspreker met een nieuwe generatie geluid

Slimme luidspreker

Met Alexa* of Google Assistent kan je heel eenvoudig via spraakbediening muziek afspelen, vragen stellen, taken beheren en slimme apparaten in uw woning bedienen.

Muziek in elke kamer

Sluit je speaker aan op een andere SOUNDFORM ELITE-luidspreker of een andere smart speaker die Google Assistant of Alexa ondersteunt voor een multi-room geluidservaring.

 

Trillingonderdrukkende technologie

Soundform Elite 

De voor Devialet kenmerkende Push-Push-configuratie met twee woofers onderdrukt trillingen en biedt tegelijkertijd een diepe en indrukwekkende geluidservaring met een implosieve bas.

Speaker Active Matching®

Soundform Elite 

Voel de volle bas met kristalheldere details bij elk volume. Deze luidspreker is compact maar levert een bijzonder krachtig en mooi geluid. De gepatenteerde Speaker Active Matching-technologie (SAM®) reproduceert het geluid zoals de artiest dat bedoeld heeft.

High-fidelity geluid

Soundform Elite 

Profiteer van geluid met een grote impact. De revolutionaire architectuur van deze luidspreker complementeert de beweging van de geluidsgolven waardoor je kan genieten van schitterend, kamervullend geluid dat je diep vanbinnen raakt.

 

Snel draadloos opladen

Op het slim vormgegeven laadstation blijft jouw smartphone goed liggen zodat deze snel en gemakkelijk draadloos kan worden opgeladen. Trillingonderdrukkende technologie in de luidspreker zorgt ervoor dat het opladen van jouw apparaat zonder onderbrekingen plaatsvindt.

Trekt vanuit elke hoek de aandacht

De SOUNDFORM™ ELITE slimme hifi-luidspreker combineert naadloze audioplayback met een schitterende vormgeving en zal hierdoor ieders aandacht trekken.

 

*Amazon, Echo, Alexa en alle verwante logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of gelieerde ondernemingen. *Google is een handelsmerk van Google LLC. *Alexa is niet beschikbaar in alle talen en landen. De beschikbare functies van Alexa kunnen per locatie verschillen.