krefel corona

Advies op maat? Bel een specialist in de winkel!

Zit je met vragen over een product of verloopt het online bestellen een beetje stroef? Geen probleem! Onze specialisten in de winkel helpen je met plezier verder om je info en advies te geven! Hoe? Dat leggen we je hier uit!

 
icon 1
Bel een specialist in de winkel

Op onze winkelpagina vind je het telefoonnummer terug van al onze Krëfel winkels. Kies een winkel naar keuze en bel naar het aangegeven nummer!

 
icon 1
Stel je vraag aan een Krëfel specialist

Of je nu graag advies wenst over een nieuwe smartphone of koelkast: bij Krëfel helpen we je graag verder, zowel online als via telefoon. Stel al je vragen aan onze lokale specialisten, ze helpen je met veel plezier verder bij de zoektocht naar het toestel dat het best beantwoordt aan jouw behoeften!

 
icon 1
Bestel meteen per telefoon

Kan je niet zo goed overweg met computers of is online bestellen niets voor jou? Daar kunnen we best wel inkomen hoor. Daarom maken we jou het leven makkelijk: geef jouw bestelling telefonisch door en onze specialisten doen de rest!

 
icon 1
Kom jouw toestel afhalen in jouw dichtstbijzijnde winkel

Eenmaal telefonisch besteld, kan je het product afhalen in een winkel naar keuze. En dat kan meteen na je telefoontje indien het product beschikbaar is in de winkel.

 
icon 1
Je nieuwe toestel gebruiken

We wensen je heel veel plezier met je gloednieuwe toestel! Zit je toch nog met vragen, aarzel dan zeker niet om opnieuw contact op te nemen met een specialist in de winkel.