staycation-nl

 

Ontdek onze tips voor de beste Staycation!

 

Door de coronacrisis zullen verre reizen dit jaar wellicht niet mogelijk zijn en daarom kiezen mensen bewust voor vakantie in eigen streek. En dat hoeft helemaal niet saai te zijn! Wij geven alvast onze beste tips mee om optimaal te genieten van een vakantie dicht bij huis. Leve de Staycation!

 

 

Trek erop uit met de fiets

 

Fietsen heeft zoveel voordelen. Je bent samen met familie of vrienden, het is heel gezond en je kan er nieuwe omgevingen mee ontdekken! Fietsen doe je wellicht het meest in je eigen regio, maar overal in België kan je prachtige fietstochten maken. Denk maar aan de kust, de Kalmthoutse Heide, het Haspengouwse Limburg en de adembenemende Ardennen. Wil je een iets sportievere uitdaging aangaan? Kies er dan voor om eens de Muur van Geraardsbergen op te rijden!

Neem je fiets dus mee in de auto en maak er geweldige dag van! Uiteraard zal je in een andere omgeving wellicht de route niet altijd kennen. Dankzij een fiets gps kan je aangepaste routes voor jou als fietser gemakkelijk volgen op je toestel. Een fiets gps is bestand tegen neerslag en helpt je bovendien data bij te houden. Door te connecteren met analyse apps en data te delen, hou jij alle gegevens bij van je fietsrit.

 

Ontdek ons gamma fietsnavigatie

Onze selectie van de meest populaire fietsnavigaties:

 

 

Ontdek de ultieme Belgische citytrip

 

Bij een citytrip denken we meteen aan Parijs, Londen en Amsterdam. Toch zijn er in ons land mooie parels te ontdekken. Klassiekers als Brugge en Gent doen het uiteraard altijd goed voor een weekendje weg. De bekendste toeristische trekpleisters in Brussel heb je wellicht voor het laatst gezien tijdens een schooluitstap jaren geleden. Waarom deze niet na al die jaren weer ontdekken? Buiten de grote steden zijn er ook tal van kleinere parels te ontdekken. Denk maar aan Dinant, Namen, Oostende en Mechelen.

Om al deze bezienswaardigheden vast te leggen heb je uiteraard een goede camera nodig. Zoek je een instapmodel waarbij je niet veel aan de instellingen moet wijzigen? Of wil je toch professionele foto's maken om erna op Instagram te posten? Kies in dit geval dan voor een reflex camera.

Ontdek hier ons volledige gamma compact camera's

Ontdek hier ons volledige gamma reflex camera's

Onze selectie van de meest populaire camera's:

 

 

Ga op avontuur in Durbuy en vaar de Lesse nog eens af

 

Wil je als Staycation het wat sportiever en avontuurlijker aandoen? Dan behoren het Adventure Park van Durbuy en de afvaart van de Lesse zeker tot de mogelijkheden. In Durbuy kan je genieten van een prachtig nieuw park met allerlei activiteiten voor jong en oud. Bovendien kan je er de nieuwe trend 'glamping' ervaren! Dit kan je bekijken als een soort van luxe camping. Op avontuur in Durbuy kan je dus gemakkelijk in meerdere dagen doen.

En als je prachtige herinneringen wil overhouden aan deze avontuurlijke staycation is een action cam de beste camera! Via verschillende hoeken kan je met een GoPro camera al je acties op de klimmuur en op de kajak vastleggen. Kies je liever voor een algemeen overzicht van al je sportactiviteiten, dan kan je ook zeker kiezen voor een sportieve smartwatch!

Ontdek hier ons volledige gamma van GoPro camera's

Ontdek hier ons volledige gamma van smartwatches

Onze selectie van meest populaire GoPro's en smartwatches:

 

 

Organiseer de perfecte poolparty

 

Een Staycation begint eigelijk in je eigen tuin. Je hoeft dus niet absoluut de deur uit te gaan voor leuke vakantiemomenten. Als je tuin hebt met een groot of klein zwembad kan je thuis ook een leuke poolparty organiseren! Naast een klassieke barbecue en frisse drankjes kan je ook zorgen voor leuke extra's. Waarom maak je er niet meteen een mini festival van? Met grote speakers en leuke muziek waan je je zo toch een beetje in een eigen Tomorrowland, met respect voor je buren uiteraard!

Bij het kiezen van speakers moet je uiteraard rekening houden waar je ze wilt plaatsen. Hou je meer van een gewone poolparty waarbij je een speaker in het zwembad kan meenemen? Kies dan zeker voor een speaker die zonder problemen tegen water kan. Kies je meer voor speakers om een echt festival gevoel te krijgen? Kies dan voor een party speaker. Bij een poolparty mogen leuke foto's en filmpjes zeker niet ontbreken! Hierbij kun je ook kiezen voor GoPro camera die waterbestendig is.

Ontdek hier ons volledige gamma van waterbestendige speakers

Ontdek hier ons volledige gamma van party speakers

Ontdek hier ons volledige gamma van GoPro camera's

Onze selectie van de meest populaire speakers en GoPro's

 

 

Maak de beste zomerse gerechten in de keuken

 

Een Staycation is ook het ideale moment om wat meer te koken en nieuwe gerechten te ontdekken. Wat dacht je van je eigen mojito's of zelf lekker ijs klaarmaken? Uiteraard kan je het ook gezond houden en heerlijke fruit- en groentesapjes maken. Dankzij onze juicers krijg je dagelijks de nodige groenten, fruit en andere voedingsstoffen binnen. Wil je een tijdje gezond detoxen? Met behulp van een juicer, sapcentrifuge of slowjuicer pak je het gezond aan en breng jij je lichaam en geest opnieuw in balans.

Dankzij ons ruim assortiment aan juicers, ijsmakers, sorbetmakers en cocktail accessoires kan je meteen genieten van heerlijke zomerse gerechten tijdens je Staycation!

Ontdek hier ons volledige gamma van juicers

Ontdek hier ons volledige gamma van ijs- en sorbetmakers

Ontdek hier ons volledige gamma van cocktail accessoires

Onze selectie van meest populaire juicers, sorbetmakers en cocktail accessoires: