SAMSUNG  Smartphone Galaxy S8+ 64 GB 12 MP Midnight Black


SAMSUNG Galaxy S8+ 64 GB 12 MP Midnight Black
Klik op de foto om te vergroten

Krëfel code 51002026

SAMSUNG Smartphone Galaxy S8+ 64 GB 12 MP Midnight Black
Schermdiagonaal (inch) 6,2
Processor Octa Core
Opslagcapaciteit (GB) 64
SAT-waarde (categorie) 0,26 W/kg (A)
Meer info
Op voorraad

€ 799,00
Samsung schenkt u een gratis fast wireless charger. ( coupon )

 
€52,5/maand - vervolgens dalende maandbedragen
Aflossingsoverzicht
Controleer mijn krediet


Beschrijving SAMSUNG Galaxy S8+ 64 GB 12 MP Midnight Black

Maak kennis met het adembenemende Infinity Display

Het revolutionaire design van de Galaxy S8 en S8+ begint al aan de binnenkant. Elk onderdeel van deze smartphone werd opnieuw uitgevonden zodat we de limieten van het klassieke smartphonescherm konden doorbreken. Wat je te zien krijgt, is voortaan enkel nog content... zonder de randen. Geen enkel ander mobiel toestel van deze afmetingen heeft een scherm dat zo groot en overweldigend is. Daarenboven ligt hij ook nog eens makkelijk en comfortabel in de hand.

Geen grenzen meer

Het Infinity Display is een buitengewoon scherm dat over de randen van de smartphone heen loopt en zo een ononderbroken, gestroomlijnd oppervlak zonder hoeken of randen vormt. Zuiver, helder en geheel in glas. De volledige voorkant van de smartphone wordt ingenomen door het scherm dat naadloos overgaat in de aluminium behuizing. Het resultaat is een mooi afgerond, volmaakt symmetrisch en uitzonderlijk object.

De perfecte camera

Leg de mooiste momenten in je leven vast dankzij de Galaxy S8 of S8+ camera. De 12MP camera aan de voorzijde en de 8MP camera aan de achterzijde zijn ongekend snel en accuraat. Dag of nacht, je mist nooit nog een moment.

Onfeilbare beveiliging

Ultieme databeveiliging op je Galaxy S8 of S8+ met irisscanner. Elke iris is uniek, ook die van jou, en is vrijwel niet te vervalsen. Dit betekent dat je smartphone en de gegevens die erop staan, alleen voor jou toegankelijk zijn als je de irisscan gebruikt. En wanneer je echt heel snel wilt ontgrendelen, dan gebruik je de handige gezichtsherkenningsoptie.

Sneller, zelfs in de regen

Je gebruikt je smartphone op elk ogenblik van de dag. Daarom hebben we voor de Galaxy S8/S8+ gekozen voor 's werelds beste 10 nm processor. Hij is krachtig, snel en verhoogt de efficiëntie van je batterij. Daarenboven kan je bij deze smartphone makkelijk de opslagruimte uitbreiden en voldoet het toestel aan de IP68 standaard waardoor hij zelfs prima presteert in regen of stoffige omgevingen.

Zeg hallo tegen Bixby

Bixby verandert de manier waarop je voortaan met je smartphone werkt. Bixby is een persoonlijke assistent die weet wat je wil, of je nu praat, typt of het touchscreen aanraakt. Je zit dus nooit meer vast aan één communicatiemethode. Bixby verandert ook de manier waarop je dingen opzoekt. Je hoeft het zelfs niet eens meer te vragen. Je laat Bixby gewoon zien wat je wilt door je camera-app te openen. Ongekend makkelijk.

De smartphone die grenzen doorbreekt

De Galaxy S8/S8+ is van bij het begin ontworpen om meer te zijn dan enkel een smartphone. Hij is gemaakt om de manier waarop je je leven bekijkt en vastlegt volledig te veranderen: van opnames in 360 graden tot zelfs virtual reality. Andere belangrijke veranderingen zijn de nieuwe betaalmethodes en de mogelijkheden om mobiel te werken. Doorbreek de grenzen van je wereld met de Galaxy S8 of S8+.

Verwissel probleemloos van smartphone zonder gegevens te verliezen

Van foto's tot video's, contactpersonen en muziek, met Smart Switch kopieer je makkelijk alle gegevens van je oude smartphone naar je nieuwe Galaxy S8 of S8+. Nu je weet dat al je gegevens je probleemloos volgen, kan je je volledig richten op je nieuwe Galaxy S8 of S8+.

Technologie voor iedereen

De Galaxy S8/S8+ werd ontwikkeld zodat hij voortaan voor iedereen beter toegankelijk is. Enkele ingenieus bedachte technische oplossingen maken het voortaan voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de geavanceerde functies van de Galaxy S8/S8+.

Specificaties

Schermdiagonaal (inch)

De schermgrootte wordt uitgedrukt in inch. Eén inch is gelijk aan 2,54 cm. Deze wordt diagonaal over het scherm gemeten.
Schermdiagonaal (inch)
6,2
Processor
Octa Core

Opslagcapaciteit (GB)

Het opgegeven geheugen kan afwijken van het effectief beschikbare geheugen o.w.v. het vooraf geïnstalleerde besturingssysteem alsook andere applicaties die door de fabrikant op voorhand op het toestel werden geïnstalleerd.
Opslagcapaciteit (GB)
64

SAT-waarde (categorie)

Het SAT (Specifieke Absorptie Tempo) of SAR (Specifieke Absorptie Ratio), is de meeteenheid voor de hoeveelheid elektromagnetische energie die het menselijk lichaam opneemt bij het gebruikt van een smartphone of draadloos toestel. Deze hoeveelheid wordt uitgedrukt in Watt per kilogram met een maximum toegestane limiet van 2 W/kg en ingedeeld in 5 categorieën:

A: SAT-waarde lager dan 0,4 W/kg
B: SAT-waarde tussen 0,4 W/kg en 0,8 W/kg
C: SAT-waarde tussen 0,8 W/kg en 1,2 W/kg
D: SAT-waarde tussen 1,2 W/kg en 1,6 W/kg
E: SAT-waarde tussen 1,6 W/kg en maximaal 2 W/kg

Denk aan uw gezondheid, gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde)!

SAT-waarde (categorie)
0,26 W/kg (A)
Primaire camera (megapixels)
12
Selfie camera (megapixels)
8
3G
4G (LTE)
Near Field Communication (NFC)

Schermtechnologie

Welk type lcd-scherm heeft je gsm? LCD staat voor Liquid Crystal Display en is een klein, energiezuinig schermpje dat is ingebouwd in een mobiele telefoon. Hierop kun je zien wat de status van de telefoon is en wie je belt. Voor lcd-schermen worden verschillende technieken gebruikt:

- TFT: Type lcd met een betere lichtopbrengst en kijkhoek dan een normale lcd. Hier kan elke pixel afzonderlijk worden 'bestuurd' en vindt er geen kleurverloop plaats.
- LTPS: Verbeterde versie van tft.

De types STN en DSTN zijn weinig voorkomend en veelal van slechtere kwaliteit dan de hedendaagse tft-schermen.
Schermtechnologie
Super Amoled
Schermgrootte (cm)
15,74
Schermresolutie (px)
1800 x 3200
Pixeldichtheid (ppi)
474
Flits primaire camera
Videoresolutie
Full HD
Geheugenkaartslot
Micro SD-kaart
Maximaal uitbreidbaar geheugen (GB)
256

OS

Het besturingssysteem van een smartphone is het bassissysteem van de smartphone. Deze software is noodzakelijk voor het dagelijkse gebruik van het toestel.
OS
Android 7.0 (Nougat)
Besturingssysteem
Android
Processorsnelheid (GHz)
2,3
Snelheid 2de processor (GHz)
1,7
RAM-geheugen (GB)
4
SAT-waarde (W/kg)
0,26
SAT-categorie
A
3G+
4G+

Wi-Fi

(Wireless fidelity) Met behulp van deze technologie kan u draadloos verbinding maken met een netwerk en gegevens versturen. Wifi is beschikbaar in diverse versies oftewel standaarden (B-A-G en N afhankelijk van de snelheid).

• De bandbreedte van de 802.11b-variant is maximaal 11 Mbps.

• De bandbreedte van zowel 802.11a als 802.11g is maximaal 54 Mbps.

• De bandbreedte van de n-versie is minimaal 100 Mbps en kan oplopen tot 300 Mbps. G is de meest voorkomende standaard. Producten die gebruik maken van de G-standaard kunnen ook de B-standaard aan.

Wi-Fi
802.11 ac
Bluetooth versie
5.0
Infrarood (IrDA)

GPS-software

Een gsm die uitgerust is met een GPS-software kan dienst doen als GPS.
GPS-software
Vingerafdruklezer
USB aansluiting
Type C
Hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm)
Type SIM-kaart
Nano SIM
Dual SIM
Kleur
Zwart
Afmetingen
159,5 x 73,4 x 8,1 mm
Gewicht (met batterij)
173 gr
Capaciteit batterij (mAh)
3500
Verwisselbare batterij
Waterbestendig
IP68
Stofbestendig
IP68
Schokbestendig

Beoordelingen

SAMSUNG Galaxy S8+ 64 GB 12 MP Midnight Black
SAMSUNG
Galaxy S8+ 64 GB 12 MP Midnight Black
Krëfel code: 51002026
 
(0)
Gebruiksgemak Vormgeving Functionaliteit Prijs/kwaliteit Krëfel service