CROSSCALL  GSM Shark-V2 64 MB IP68 Dual SIM RoodKlik op de foto om te vergroten

Krëfel code 51002058

CROSSCALL GSM Shark-V2 64 MB IP68 Dual SIM Rood
Schermtechnologie TFT
Fototoestel
Wi-Fi
Schermdiagonaal (inch) 2,2
Meer info
Op voorraad

€ 79,00


 
€25/maand
Aflossingsoverzicht
Controleer mijn krediet


Beschrijving CROSSCALL Shark-V2 64 MB IP68 Dual SIM Rood

Drijvend

Door het innovatieve ontwerp en het slimme compromis tussen gewicht en afmetingen is de SHARK-V2 de eerste drijvende IP68-mobiel die op de markt beschikbaar is. Een voordeel waar surfers, kanoërs, kajakkers en andere watersporters niet omheen kunnen.

Water- en stofdicht

De SHARK-V2, die voldoet aan de norm IP68, is waterdicht zelfs wanneer hij permanent wordt ondergedompeld op maximaal één meter diepte. Hij is bovendien volledig stofdicht. Het apparaat is daarom eenvoudig reinigbaar: gewoon afspoelen volstaat.

Robuust

De SHARK-V2 heeft een scherm van gehard DragontrailTM-glas en meerdere versterkingen aan de zijkant. Het apparaat is daardoor beter bestand tegen schokken en vallen waarvan bij outdoorsporten vaak sprake is.

Autonomie

De Shark V2 heeft een Li-ion batterij van 4,2 V en 650 mAh die borg staat voor een comfortabele autonomie zonder de mobiel zwaarder te maken of het drijfvermogen ervan in gevaar te brengen. Verder is er een batterij van 1400 mAh als accessoire beschikbaar die de autonomie van het apparaat verdubbelt.

Dual SIM

De SHARK-V2 heeft als voordeel dat deze is uitgerust met dual-sim technologie. Bereikbaar zijn op twee nummers is een handige manier om lijnen voor privé- en werkgebruik te integreren in één telefoon of de Franse simkaart te combineren met een buitenlandse wanneer u op reis bent.

Zaklamp

Om te voorzien in uw behoeften in alle soorten situaties is de SHARK-V2 uitgerust met een zaklamp die direct toegankelijk is met een speciale knop op het toetsenbord. U staat dus nooit meer in het donker.

Specificaties

Schermtechnologie

Welk type lcd-scherm heeft je gsm? LCD staat voor Liquid Crystal Display en is een klein, energiezuinig schermpje dat is ingebouwd in een mobiele telefoon. Hierop kun je zien wat de status van de telefoon is en wie je belt. Voor lcd-schermen worden verschillende technieken gebruikt:

- TFT: Type lcd met een betere lichtopbrengst en kijkhoek dan een normale lcd. Hier kan elke pixel afzonderlijk worden 'bestuurd' en vindt er geen kleurverloop plaats.
- LTPS: Verbeterde versie van tft.

De types STN en DSTN zijn weinig voorkomend en veelal van slechtere kwaliteit dan de hedendaagse tft-schermen.
Schermtechnologie
TFT

Fototoestel

Met de meeste gsm’s kun je tegenwoordig foto’s van goede kwaliteit maken.
Fototoestel

Wi-Fi

(Wireless fidelity) Met behulp van deze technologie kan u draadloos verbinding maken met een netwerk en gegevens versturen. Wifi is beschikbaar in diverse versies oftewel standaarden (B-A-G en N afhankelijk van de snelheid).

• De bandbreedte van de 802.11b-variant is maximaal 11 Mbps.

• De bandbreedte van zowel 802.11a als 802.11g is maximaal 54 Mbps.

• De bandbreedte van de n-versie is minimaal 100 Mbps en kan oplopen tot 300 Mbps. G is de meest voorkomende standaard. Producten die gebruik maken van de G-standaard kunnen ook de B-standaard aan.

Wi-Fi

Schermdiagonaal (inch)

De schermgrootte wordt uitgedrukt in inch. Eén inch is gelijk aan 2,54 cm. Deze wordt diagonaal over het scherm gemeten.
Schermdiagonaal (inch)
2,2

Touchscreen

Bij een toestel met Touchscreen (aanraakscherm), gebeurt de bediening door middel van het aanraken van icoontjes op het scherm. Scrollen, in- en uitzoomen met uw smartphone gebeurt door simpele aanrakingen van het scherm.
Touchscreen

OS

Het besturingssysteem van een smartphone is het bassissysteem van de smartphone. Deze software is noodzakelijk voor het dagelijkse gebruik van het toestel.
OS
Merk
MP3-speler

Megapixels

Eén megapixel is gelijk aan 1 miljoen pixels of beeldpunten. De resolutie van een digitale camera wordt vaak in megapixels aangegeven. Hoe meer pixels, hoe hoger de resolutie of het detail van het beeld.
Megapixels
0,3

Bluetooth

Bluetooth is de meest voorkomende vorm van draadloze communicatie tussen apparaten op korte afstand. Deze technologie werkt door middel van radiogolven die een draagwijdte hebben van ongeveer 10 meter.
Bluetooth
2.1

SAT-waarde (categorie)

Het SAT (Specifieke Absorptie Tempo) of SAR (Specifieke Absorptie Ratio), is de meeteenheid voor de hoeveelheid elektromagnetische energie die het menselijk lichaam opneemt bij het gebruikt van een smartphone of draadloos toestel. Deze hoeveelheid wordt uitgedrukt in Watt per kilogram met een maximum toegestane limiet van 2 W/kg en ingedeeld in 5 categorieën:

A: SAT-waarde lager dan 0,4 W/kg
B: SAT-waarde tussen 0,4 W/kg en 0,8 W/kg
C: SAT-waarde tussen 0,8 W/kg en 1,2 W/kg
D: SAT-waarde tussen 1,2 W/kg en 1,6 W/kg
E: SAT-waarde tussen 1,6 W/kg en maximaal 2 W/kg

Denk aan uw gezondheid, gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde)!

SAT-waarde (categorie)
1,46 W/kg (D)

Autonomie gesprek (u)

De maximale tijd waarin u het toestel kunt gebruiken zonder het te moeten opladen.
Autonomie gesprek (u)
4,5

Autonomie standby (u)

De maximale tijd dat een gsm of smartphone in theorie gebruiksklaar is, zonder dat men het toestel gebruikt. Internet toepassingen of andere connectiviteiten hebben echter invloed op de autonomie van de batterij.
Autonomie standby (u)
192

Opslagcapaciteit (GB)

Het opgegeven geheugen kan afwijken van het effectief beschikbare geheugen o.w.v. het vooraf geïnstalleerde besturingssysteem alsook andere applicaties die door de fabrikant op voorhand op het toestel werden geïnstalleerd.
Opslagcapaciteit (GB)
Micro SD tot 8 GB
FM radio
Hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm)

GPS-software

Een gsm die uitgerust is met een GPS-software kan dienst doen als GPS.
GPS-software
Kleur
Rood
Afmetingen
129,5 x 62 x 18 mm
Gewicht (met batterij)
115 gr
Memory card slot
Dual SIM
3G
Schermgrootte (cm)
5,58

Beoordelingen

CROSSCALL Shark-V2 64 MB IP68 Dual SIM Rood
CROSSCALL
Shark-V2 64 MB IP68 Dual SIM Rood
Krëfel code: 51002058
 
(1)
Gebruiksgemak Vormgeving Functionaliteit Prijs/kwaliteit Krëfel service
niet schokvrij!! Deel deze review:
29/09/2017
Verlinden - Merksplas

wij kochten een crosscall toestel speciaal omwille van het feit dat deze toestellen schokvrij zouden zijn. het toestel valt uit de broekzak van mijn zoon en het scherm is kapot. Na 2 maanden onderhandelen met Crosscall krijgen we te horen dat dit niet onder garantie valt en dat we het toestel kunnen weggooien. Dus schokvrij?? vergeet het, het kan zelfs niet tegen een klein stootje.

29/09/2017

Verlinden

Merksplas

Man

Minpunten
niet schokvrij!!
Gebruiksgemak Vormgeving Functionaliteit
Prijs/kwaliteit Krëfel service