Model One Plus

WINACTIE: Tivoli Model One+

De Tivoli Model One+ combineert een charmant vintage design met de nieuwste DAB+ technologie voor een sterk digitaal signaal zonder ruis. Luister naar je favoriete radiostations zoals het hoort, met moderne geluidskwaliteit maar ook het nostalgische gevoel van een analoge draaischijf. Het eenvoudige en klassieke ontwerp van de Model One + creëert een evenwicht tussen de digitale functies van DAB/DAB+ en de gemakkelijk te gebruiken bedieningsknoppen van een traditionele radio.

 

Enkele kenmerken

 
headphones 700
Uitstekend geluid

Een enkele top firing speaker om de kamer met geluid te vullen. De magnetische long throw driver is gekoppeld aan een frequentie-contourencircuit dat de output automatisch aanpast in halve octaven. De radio is gemonteerd in een houten behuizing met audiopoorten, wat resulteert in een muzikaal nauwkeurige toonbalans en een natuurlijke geluidsreplicatie.

 
QC Earbuds
Eenvoudige bedieningen

Naast de basisbediening voor bron, afstemming en volume, heeft Tivoli eenvoudig te gebruiken instellingen toegevoegd, waarmee je tot 5 zenders per bron kunt opslaan. De radio is voorzien van een volwaardige afstandsbediening, die toegang geeft tot extra functies, zoals de wekker en de weergave-instellingen.

 
sport earbuds
Afspelen van radio

De Model One + biedt DAB/DAB+ en FM-radio. Als je draadloos naar je eigen muziek wilt luisteren, kun je eenvoudig Bluetooth-apparaat aansluiten. Voor bekabeld luisteren heeft de Model One + een extra lijningang en hoofdtelefoonuitgang.

 

Proficiat aan de winnaars M. Vanderveken en P. Ghislain.