Krëfel B2B + Tones.be

 

 

Computers op maat

Heb je een probleem met je pc? Vragen in verband met IT? Of een nieuwe aankoop in gedachte?
Iedereen kan bij ons terecht voor persoonlijk en professioneel advies.

 
 
Op zoek naar een nieuwe pc ?  

Particulieren

Ben jij op zoek naar een nieuwe pc? Door te kiezen voor een pc op maat bepaal jij volledig zelf de specificaties die jouw computer moet hebben. Zowel qua software als qua hardware kan jij een desktop samenstellen die aan je wensen voldoet. We geven je graag wat tips en persoonlijk advies om de keuze gemakkelijker te maken.

Pofessioneel  

Professioneel

Zijn er de laatste tijd regelmatig problemen met de computers in je bedrijf? Besef je dat het tijd is om nieuwe pc’s aan te schaffen? Waarom kies je niet voor een computer op maat? Zo bespaart jouw zaak niet alleen kosten, maar ook tijd. Door te werken met aangepaste desktops zullen je werknemers namelijk veel effectiever kunnen werken. Lees meer.

 
 
 

Standaard of op maat?

Standaard of toch een pc op maat?

Wanneer je beslist hebt dat je een pc gaat aanschaffen, moet je nog kiezen tussen een standaardcomputer of één op maat. Standaardcomputers zijn een goede oplossing wanneer je een huis-tuin-en-keukencomputer wil kopen. Wil je gewoon wat surfen, social media kanalen afschuimen en af en toe een filmpje bekijken? Dat kan perfect. Toch kunnen we je alleen maar aanraden om te kiezen voor een pc op maat. Laat onze experts een computer samenstellen volledig aangepast aan jouw verwachting aan de juiste prijs.

 
 
 

PC op maat

Troeven van een pc op maat

Kiezen voor een pc op maat heeft alleen maar voordelen. Ten eerste zal je niet moeten betalen voor zaken die jij helemaal niet nodig hebt. Omgekeerd zal je ook niet minder krijgen dan je verwacht. Je krijgt dus voor de juiste prijs de computer die bij jou past. Aangezien iedereen andere verwachtingen heeft, biedt een standaardcomputer niet altijd de oplossing.

 
 
 

Professionele oplossingen

Professionele oplossingen

In de professionele wereld heb je materiaal en tools nodig die je niet in de steek laten op de momenten dat je ze nodig hebt. We houden ook rekening met de taken van jouw werknemers. Werken ze professioneel met Photoshop? Moeten ze enkel gebruik kunnen maken van de programma’s van Office365? Sommige werkomgevingen vereisten een robuuste en strakke behuizing. Door gebruik te maken van een pc op maat, zullen je werknemers doeltreffender aan de slag kunnen.

Krëfel B2B en Tones.be geven naast computers op maat, ook advies voor bedrijfsprinters, monitors, projectors en meer. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 
 
 

Beleef de experience stores van Tones.be

Wil je graag een keertje langskomen om onze technologische snufjes en gadgets uit te proberen? Dat kan! Je komt gewoon tijdens de openingsuren. Bovendien zijn er ruime demotafels met de laatste nieuwe custom-made pc's in al onze winkels en shop in shops. Zo kan je alles naar hartenlust uitproberen. Kortom: je ervaart de touch and feel van de producten voordat je ze aankoopt.

Je kan ook bij ons terecht voor herstellingen. Heb je jouw producten niet bij ons gekocht? No worries, wij helpen je toch verder. Je hoeft bovendien geen diagnosekosten te betalen.

 
 
 

Ben je klaar om de stap te zetten naar een pc op maat? Krëfel en Tones.be staat met veel plezier klaar om je te helpen. Onze gepassioneerde medewerkers zullen je met veel geduld ondersteuning bieden bij al jouw vragen. Contacteer ons voor meer info of kom een keertje langs.

 

 

Onze winkels

 
 
Gent
Tones.be Shop-in-Shop Tonse Gent

Rooigemlaan 2A
9000 Gent

09/237 01 03
Bekijk openingsuren

Wemmel
Tones.be Shop-in-Shop Tonse Wemmel

Romeinsesteenweg 1000
1780 Wemmel

02/453 97 44
Bekijk openingsuren

Olen
Tones.be Shop-in-Shop Tonse Olen

Lammerdries 4
2250 Olen

014/85 42 01
Bekijk openingsuren

Hannut
Tones.be Shop-in-Shop Tonse Hannut

Rue de Landen 57 A
4280 Hannut

019/51 68 90
Bekijk openingsuren

 

 

 
 
Bouge
Tones.be Shop-in-Shop Tonse Bouge

Chaussée de Louvain 328
5004 Bouge

081/21 43 05
Bekijk openingsuren

Genk
Tones.be Shop-in-Shop Tonse Genk

Hasseltweg 81
3600 Genk

089/75 71 48
Bekijk openingsuren

Mechelen
Tones.be winkel Tonse Mechelen

Brusselsesteenweg 454
2800 Mechelen

015/34 56 99
Bekijk openingsuren

 
 

 

 

Enkele custom Tones PC's