Krëfel B2B + Tones.be

    

    

   Computers op maat

   Heb je een probleem met je pc? Vragen in verband met IT? Of een nieuwe aankoop in gedachte?
   Iedereen kan bij ons terecht voor persoonlijk en professioneel advies.

    
    
   Op zoek naar een nieuwe pc ?  

   Particulieren

   Ben jij op zoek naar een nieuwe pc? Door te kiezen voor een pc op maat bepaal jij volledig zelf de specificaties die jouw computer moet hebben. Zowel qua software als qua hardware kan jij een desktop samenstellen die aan je wensen voldoet. We geven je graag wat tips en persoonlijk advies om de keuze gemakkelijker te maken.

   Pofessioneel  

   Professioneel

   Zijn er de laatste tijd regelmatig problemen met de computers in je bedrijf? Besef je dat het tijd is om nieuwe pc’s aan te schaffen? Waarom kies je niet voor een computer op maat? Zo bespaart jouw zaak niet alleen kosten, maar ook tijd. Door te werken met aangepaste desktops zullen je werknemers namelijk veel effectiever kunnen werken. Lees meer.

    
    
    

   Standaard of op maat?

   Standaard of toch een pc op maat?

   Wanneer je beslist hebt dat je een pc gaat aanschaffen, moet je nog kiezen tussen een standaardcomputer of één op maat. Standaardcomputers zijn een goede oplossing wanneer je een huis-tuin-en-keukencomputer wil kopen. Wil je gewoon wat surfen, social media kanalen afschuimen en af en toe een filmpje bekijken? Dat kan perfect. Toch kunnen we je alleen maar aanraden om te kiezen voor een pc op maat. Laat onze experts een computer samenstellen volledig aangepast aan jouw verwachting aan de juiste prijs.

    
    
    

   PC op maat

   Troeven van een pc op maat

   Kiezen voor een pc op maat heeft alleen maar voordelen. Ten eerste zal je niet moeten betalen voor zaken die jij helemaal niet nodig hebt. Omgekeerd zal je ook niet minder krijgen dan je verwacht. Je krijgt dus voor de juiste prijs de computer die bij jou past. Aangezien iedereen andere verwachtingen heeft, biedt een standaardcomputer niet altijd de oplossing.

    
    
    

   Professionele oplossingen

   Professionele oplossingen

   In de professionele wereld heb je materiaal en tools nodig die je niet in de steek laten op de momenten dat je ze nodig hebt. We houden ook rekening met de taken van jouw werknemers. Werken ze professioneel met Photoshop? Moeten ze enkel gebruik kunnen maken van de programma’s van Office365? Sommige werkomgevingen vereisten een robuuste en strakke behuizing. Door gebruik te maken van een pc op maat, zullen je werknemers doeltreffender aan de slag kunnen.

   Krëfel B2B en Tones.be geven naast computers op maat, ook advies voor bedrijfsprinters, monitors, projectors en meer. Neem gerust contact op voor meer informatie.

    

    
    
    

   Beleef de experience stores van Tones.be

   Wil je graag een keertje langskomen om onze technologische snufjes en gadgets uit te proberen? Dat kan! Je komt gewoon tijdens de openingsuren. Bovendien zijn er ruime demotafels met de laatste nieuwe custom-made pc's in al onze winkels en shop in shops. Zo kan je alles naar hartenlust uitproberen. Kortom: je ervaart de touch and feel van de producten voordat je ze aankoopt.

   Je kan ook bij ons terecht voor herstellingen. Heb je jouw producten niet bij ons gekocht? No worries, wij helpen je toch verder. Je hoeft bovendien geen diagnosekosten te betalen.

    
    
    

   Ben je klaar om de stap te zetten naar een pc op maat? Krëfel en Tones.be staat met veel plezier klaar om je te helpen. Onze gepassioneerde medewerkers zullen je met veel geduld ondersteuning bieden bij al jouw vragen. Contacteer ons voor meer info of kom een keertje langs.

    

    

   Onze winkels

    
    
   Gent
   Tones.be Shop-in-Shop Tonse Gent

   Rooigemlaan 2A
   9000 Gent

   09/237 01 03
   Bekijk openingsuren

   Wemmel
   Tones.be Shop-in-Shop Tonse Wemmel

   Romeinsesteenweg 1000
   1780 Wemmel

   02/453 97 44
   Bekijk openingsuren

   Olen
   Tones.be Shop-in-Shop Tonse Olen

   Lammerdries 4
   2250 Olen

   014/85 42 01
   Bekijk openingsuren

   Hannut
   Tones.be Shop-in-Shop Tonse Hannut

   Rue de Landen 57 A
   4280 Hannut

   019/51 68 90
   Bekijk openingsuren

    

    

    
    
   Bouge
   Tones.be Shop-in-Shop Tonse Bouge

   Chaussée de Louvain 328
   5004 Bouge

   081/21 43 05
   Bekijk openingsuren

   Genk
   Tones.be Shop-in-Shop Tonse Genk

   Hasseltweg 81
   3600 Genk

   089/75 71 48
   Bekijk openingsuren

   Mechelen
   Tones.be winkel Tonse Mechelen

   Brusselsesteenweg 454
   2800 Mechelen

   015/34 56 99
   Bekijk openingsuren

    
    

    

    

   Enkele custom Tones PC's

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of