Banner transportmiddelen

Een hoverboard, monowheel, elektrische step of fiets kopen?

Ben je op zoek naar een stijlvol transportmiddel? Maar weet je niet wat bij jouw past? Bij Krëfel helpen we jou graag verder zodat je zeker het juiste transportmiddel vindt in het brede aanbod. Je kan ook altijd eens langsgaan in één van de 75 Krëfel-winkelpunten om advies te krijgen van onze productspecialisten.

 

Werk of plezier?

Waarvoor wil ik het transportmiddel gebruiken? Dit is de eerste vraag die je jezelf moet stellen voor je een hoverboard, zelfbalancerende scooter.... koopt. Wil je het gebruiken voor recreatieve doeleinden? Of om jezelf te vervoeren? Alle volgende transportmiddelen kunnen gebruikt worden voor beide doeleinden: hoverboards, monowheel/ dual wheel, zelfbalancerende scooter, elektrische step en elektrische fiets. De ene leunt al wat meer aan naar recreatief, terwijl de ander aanleunt naar woon-werkverkeer. Ook zijn er enkel recreatieve transportmiddelen. Hieronder volgt een overzicht:  

Hoverboard  
Hoverboard

Een hoverboard is ideaal voor recreatieve doeleinden. Hij is makkelijk te besturen met je lichaam en heeft een hoge wendbaarheid door zijn ingebouwde sensoren. Zijn lange autonomie maakt ook dat je uren plezier kan beleven (bv. racen tegen vrienden). Je kan een hoverboard ook gebruiken om jezelf te vervoeren naar je werk, maar door zijn beperkte snelheid (max. 15km/u) woon je best op wandelafstand van je werk.

Monowheel/ Dual Wheel  
Monowheel/ Dual Wheel

Verplaats je je graag is op een andere manier dan met de fiets? Dan is een monowheel zeker iets voor jou. Met een monowheel haal je dezelfde snelheid als met de fiets en overbrug je dezelfde afstanden. De ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat je makkelijk kan sturen door enkel je lichaamsgewicht te verplaatsen.

Zelfbalancerende scooter  
Zelfbalancerende scooter

De zelfbalancerende scooter is het ideale vervoermiddel voor iedereen die op fietsafstand woont van zijn werk. De zelfbalancerende scooter overbrugt de afstand in dezelfde tijd, maar je werkt jezelf niet in het zweet. De zelfbalancerende scooter is wel minder geschikt voor recreatieve doeleinden.

 

 
Elektrische step  
Elektrische step

De elektrische step is ideaal voor zowel recreatieve doeleinden als voor woon-werkverkeer. De elektrische step haalt verschillende snelheden (van 8km/u tot 25km/u). Gebruik je hem meer om te ravotten of om je te verplaatsen? Geen probleem! Dankzij zijn lange autonomie beleef je uren plezier ongeacht je bedoeling.

Elektrische plooifiets  
Elektrische plooifiets

Een elektrische plooifiets is het ideale vervoermiddel voor naar je werk. Ten eerste heeft het een zeer lange autonomie (tot 50 km), waardoor je lange afstanden kan overbruggen. Ten tweede heeft de elektrische plooifiets een relatief hoge snelheid (25 km/u). Hierdoor overbrug je lange afstanden in no time. Ook kan je de plooifiets meenemen op de trein of bus, waardoor je nadien niet meer moet wandelen naar je werk. En je werkt jezelf niet meer in het zweet. Tevens kan je de elektrische plooifiets gebruiken om een fietstochtje te maken.

 
 
 

Kies het perfecte transportmiddel voor jouw activiteit

hoverboard, steps, monowheel, dualwheel en elektrische fiets woon-werkverkeer
Woon - werkverkeer

Woon je op wandel- of fietsafstand van je werk of wil je de file gewoonweg te slim af zijn? Bij Krëfel vind je een uitgebreid aanbod aan transportmiddelen voor woon –werkverkeer.

hoverboard, steps, monowheel, dualwheel en elektrische fiets recreatief
Recreatief

Beleef je graag uren plezier met vrienden? Of maak je al eens graag een gezellig (fiets/wandel)tochtje met je partner? Ontdek hier onze recreatieve hoverboards, elektrische steps...

 
hoverboard, steps, monowheel, dualwheel en elektrische fiets volwassenen
Voor volwassenen

Herbeleef je graag je jeugd met je zoon of dochter? Of ben je op zoek naar een alternatief voor de auto? Ontdek ons gevarieerde assortiment aan transportmiddelen voor volwassenen.

hoverboard, steps, monowheel, dualwheel en elektrische fiets kinderen
Voor kinderen

Gaat je kind niet graag te voet naar school? Of beleeft het liever uren plezier? Bij Krëfel vind je een groot gamma aan transportmiddelen voor kinderen.

 
hoverboard, steps, monowheel, dualwheel en elektrische fiets snel
Snelle transportmiddelen

Ben je op zoek naar een zekere snelheid? Of wil je je woon-werkafstand in een zo kort moglijke tijd overbruggen?

hoverboard, steps, monowheel, dualwheel en elektrische fiets autonomie
Lange autonomie

Heb je de nodige afstand te overbruggen? Of beleef je graag uren plezier? Neem dan zeker een kijkje naar ons aanbod van transportmiddelen met lange autonomie.

 

Maximaal belastbaar gewicht

Elk transportmiddel heeft een maximaal belastbaar gewicht. Dit wordt onderverdeeld in drie gewichtsklassen:

Minder dan 100 kg
100 kg
Meer dan 100 kg

Belgische regelgeving

Alle transportmiddelen moeten zich houden aan de Belgische wetgeving inzake de weg. Aan welke regels (wandelaar, fietser...) je je moet houden, hangt af van je snelheid.

 

Accessoire transport

Ben je graag veilig in het verkeer? Bij Krëfel vind je (fiets)helmen, fietsbellen, fietslichten en richtingaanwijzers. Zo verbeter je niet enkel je eigen veiligheid, maar ook die van de andere weggebruikers. Ben je ook op zoek naar een opbergtas voor je hoverboard? Geen probleem!

Ontdek hier ons uitgebreid gamma aan toebehoren voor voor transportmiddelen.

accessoire hoverboards (draagtas)

 

 

accessoire hoverboards (helm)

 

 

accessoire hoverboard (pinker)