Pa, 'k zien a geire!

Op 19 maart vieren we in de regio Antwerpen Vaderdag! Ben je op zoek naar een geschenk waar je papa écht gelukkig van wordt of heb je gewoon écht geen idee wat je net moet kopen? Wij helpen je een handje verder met onze Krëfel cadeautips!

Gast, da’s tof om te weten! Enkele weetjes:

- In de rest van het Belgenland wordt Vaderdag gevierd op 10 juni. Maar dat vertel je best niet aan je papa, die zou wel eens 2 keer verwend willen worden!
- Antwerpenaren zijn heus niet de enige die op 19 maart Vaderdag vieren. Ook in de Kempen, Spanje, Italië, Portugal, Lichtenstein en zelfs Honduras worden papa’s à volonté verwend!
- Bij Krëfel denken we ook aan de laatkomers. Heb je vóór dit weekend nog geen cadeautje gevonden? Geen probleem: Krëfel levert het hele weekend door, ook op zondag!

Nog wat extra tips!

Werd jouw papa de laatste jaren zo hard verwend met geschenken waardoor je bang bent om het verkeerde cadeau te kopen? Met een Krëfel Gift Card kiest jouw papa zelf een cadeau! Handig toch?

Laat je (verstrooide) pa zijn smartphone of tablet regelmatig vallen? Dan is Clear Coat het ideale geschenk! Met de Clear-Coat beschermlaag behoud je de originele look van je smartphone of tablet én blijft hij beschermd tegen krassen, stoten en vuil!