Wat is Sonos?

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van je huis vult met perfect klinkende muziek, films en tv. Stream via WiFi. Speel af waar je zin in hebt. Versterk elk moment van de dag met intens en sensationeel geluid.

Al je favoriete muziek. En meer.

Met Sonos heb je toegang tot alle muziek ter wereld. Van de meest populaire streamingdiensten, on demand-services tot de beste internetradiostations. Van je favoriete podcasts en audioboeken tot je eigen downloads. Alles waar jij graag naar luistert, heb je binnen handbereik.

Eén app. De complete controle over je muziek.

De Sonos-app doorzoekt alle muziekservices in één keer, stuurt je favoriete tracks naar verschillende kamers en past het volume of andere instellingen aan. Het mooie is: daar hoef je niet eens voor in de kamer aanwezig te zijn. En als je vrienden de app ook hebben, kunnen zij hetzelfde doen.

WiFi, geen Bluetooth.

En dat hoor je. Helemaal als je gebeld wordt. Of als de dj er opeens vandoor moet. Met Sonos stream je al je muziek via je WiFi-netwerk, niet vanaf je telefoon. Dus geen haperingen, vertragingen of onderbrekingen. Problemen waar je met Bluetooth wel tegenaan loopt. Maar met Sonos niet. Want met ons speelt je muziek altijd door.
Non-stop. Door je hele huis.

Geluid dat je omver blaast.

Neem onze woofers en tweeters: die zijn compleet op maat gemaakt. Passend bij de unieke architectuur van die specifieke speaker. Het brein is zo slim, dat hij precies herkent waar je hem plaatst en de klank daarop aanpast. Dat noemen we Trueplay. Een eigen tuningtechniek die ervoor zorgt dat al je muziek altijd even goed klinkt, waar jij je speaker ook neerzet.

Hoe meer kamers, hoe beter.

Je leven beperkt zich niet tot één kamer. Dus waarom je muziek wel? Je voelt de kick van een Sonos-systeem pas echt als je meerdere speakers toevoegt. Ineens speel je in elke kamer een andere track. Of je groepeert je speakers en blaast je hele huis in één keer omver met een sensationele sound. Omdat alles wat we bouwen draadloos met elkaar samenwerkt, is het makkelijk om heel je huis kamer voor kamer met muziek te vullen. (Geen wonder dus dat de meeste Sonos-huizen meer dan één speaker hebben.)

Extreme aandacht voor details.

Geen kant-en-klaar-spul bij ons. Elke Sonos-speaker is een zorgvuldig ontworpen combinatie van op maat gemaakte componenten en zelf ontwikkelde software.

Direct al je muziek.

Muziek waar je maar wil. Stekker in het stopcontact. Even wachten op je WiFi en je bent klaar om te rocken. Dat is alles. Geen kabels. Geen lastige software. Geen kleine lettertjes of ander gedoe.


Sonos is in de toekomst met je stem te bedienen.

Sonos lanceert een nieuwe smart speaker, de Sonos One met future-ready voice control. Sonos is in de toekomst met je stem te bedienen. Gebruik je stem en de Sonos-app om al je muziek af te spelen en op één plek te beheren: Amazon Music, Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer. Sonos One synchroniseert draadloos met je hele Sonos Home Sound System. Speel verschillende nummers af in verschillende kamers. Daarnaast heeft de Sonos One een nieuwe eenvoudige touchbediening.

(Stembediening voor Sonos wordt nog niet ondersteund in België. Deze functies komen beschikbaar zodra Sonos samen met een serviceprovider stembediening in jouw regio lanceert.)

SONOS One - Smart Spreaker - Zwart
€ 229,98
SONOS One - Smart Spreaker - Wit
€ 229,98
laden
SONOS Playbar
€ 699,00
SONOS PLAY:3 WHITE
€ 299,00
SONOS PLAY:3 BLACK
€ 299,00
SONOS PLAY:5 BLACK
€ 526,00
SONOS PLAY:5 WHITE
€ 519,00
SONOS SUB
€ 799,00
SONOS PLAYBASE WHITE
€ 799,98
SONOS PLAYBASE BLACK
€ 799,98
SONOS PLAY 1 WHITE
€ 215,00
SONOS PLAY 1 BLACK
€ 199,00
SONOS BOOST Draadloze Versterker Wit
€ 119,98
laden