Nieuw bij Krëfel: Samsung stelt een volledig gamma aan inbouwapparaten in verschillende prijssegmenten voor.

Voedingswaren langer vers door slimme koeling

Naast de vrijstaande koelkasten, start Samsung nu ook met een assortiment inbouwkoelkasten. Deze nieuwe koelkasten benutten de succesvolle innovaties van Samsungs vrijstaande koelkasten, ze bieden flexibiliteit, gebruiksgemak en een lange levensduur. Zo hebben ze de functies No Frost, Twin Cooling PlusTM en CoolSelect Plus.

No Frost - Deze technologie zorgt ervoor dat de vochtigheid in de koel-/vrieskast uit de lucht gehaald wordt waardoor ontdooien van de vriezer tot het verleden behoort.

Twin Cooling PlusTM – Koelt het vriesgedeelte en koelgedeelte afzonderlijk. Resultaat: een optimale temperatuur, luchtvochtigheid en de beste omstandigheden om voedsel te bewaren. Een bijkomend voordeel van Twin Cooling PlusTM is dat geurtjes uit de verschillende compartimenten zich niet vermengen. Zo behouden de gekoelde producten hun optimale versheid en smaak.

CoolSelect Plus - Deze functie verandert de vriezer in een extra koelkast, en andersom. Doordat de temperatuur instelbaar is tussen -23°C en 2°C kan je kiezen uit 4 opties (koelen 2°C, diep koelen -1°C, zacht vriezen -5°C en vriezen -15°C tot -23°C). Jij bepaalt wat het beste bij jou past en de manier waarop jij voedsel opslaat.

Net als de vrijstaande koelkasten van Samsung maken de inbouwkoelkasten gebruik van Metal Cooling. Een metalen plaat in de achterkant van de koelkast zorgt dat warmteverlies tot een minimum beperkt blijft als je de deur vaak moet openen, zoals bij een feestje. Door de Take-out Tray en Easy Slide Shelf heb je snel en eenvoudig toegang tot producten, terwijl de Adjustable Door Bin betekent dat elke maat verpakking en fles perfect en zonder ruimteverlies in de deur past. Niet dat ruimte écht een issue is, omdat Space Max Technology zorgt voor meer ruimte in de diepte en de breedte door het gebruik van de unieke, zeer efficiënte isolatie voor dunnere wanden.

Meerdere gerechten gelijktijdig bereiden dankzij Dual Cook

Geen keuzestress meer, de Dual Cook inbouwoven met een inhoud van 75 liter is te gebruiken als enkele en dubbele oven. Door de uitneembare Dual Cook divider kan je tegelijkertijd twee verschillende gerechten op verschillende temperaturen bereiden. Als je slechts een kleine hoeveelheid bakt, hoef je niet de hele oven op te warmen. Gebruik simpelweg één ovenhelft en bespaar tijd en energie.

Het gebruiksgemak wordt vergroot door de Guide Lighting Control op het display, waarmee je temperatuur, kooktijd en schoonmaakopties bedient. Het reinigen van de oven is eenvoudig door meerdere functies: Pyrolyse (volledig zelfreinigend), Katalyse (zelfreinigend achterkant), en Steam Clean.

Combi compact oven – De compacte oven heeft een capaciteit van maar liefst 50 liter, zodat er voldoende ruimte voor meerdere of grotere gerechten is. Zo kun je tegelijkertijd verschillende bakplaten met koekjes bakken of met gemak een groot gerecht bereiden. De oven is voorzien van antibacteriële keramische binnenwanden die zorgen voor meer hygiëne. Het is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden.

Koken met flexibiliteit

Inductie kookplaat – De Flexibele Zone is een ruime, rechthoekige kookzone die verdeeld is in twee vlakken. De zone is breed en ruim genoeg om verschillende formaten potten en pannen verhitten, ideaal voor het bereiden van meerdere gerechten. De kookzones worden bediend dankzij een handige en overzichtelijke touchdisplay. Raak de display aan en bedien de innovatieve schuifbalken om eenvoudig de temperatuur van een kookzone aan te passen.

Een compleet aanbod aan inbouwapparaten

Vaatwasser – De Samsung vaatwassers zijn volledig intergreerbaar of met bedieningspaneel inbegrepen. De optie halve lading geeft je de mogelijkheid om alleen de vaat op het bovenste of het onderste rek te wassen. Dankzij de 1uur Express Wash, wast en droogt je vaat veel sneller.


Ten slotte heeft Samsung verschillende types wanddampkappen in het assortiment; in box en telescopisch design. Aan jou de keuze, afhankelijk van het design van jouw keuken.

SAMSUNG NZ64K5747BK
€ 529,00 € 429,00
SAMSUNG NV75K5571BS
€ 649,00
SAMSUNG NV75K3340RS
€ 499,00
SAMSUNG NZ84F7NC6AB/EF
€ 799,00
SAMSUNG BRB260187WW
€ 999,00
SAMSUNG BRB260035WW
€ 799,00
laden