pagina_inbouwservice

Een inbouwtoestel installeren is geen kinderspel. Vertrouw de plaatsing van je aankoop daarom toe aan Krëfel! Voor slechts €35 bouwen onze specialisten je nieuwe toestel in en nemen ze het oude terug mee.

Hoe werkt onze inbouwservice?

Vink bij het afrekenen ‘Terugname van het oud toestel’ aan als je oude toestel mee de deur uit mag.

Kies in je winkelmandje voor ‘Installatiekosten + €35,00’ bij het in te bouwen product.

De levering en installatie gebeuren door onze specialisten op het bij de bestelling vermelde adres op een vooraf afgesproken dag.Voorwaarden

Voor Krëfel is veel tot bijna alles mogelijk. Toch moet je bij de levering en plaatsing van onze inbouwtoestellen rekening houden met bepaalde voorwaarden:

Gratis levering is er alleen bij bestellingen voor een totaal bedrag gelijk aan of hoger dan € 20.
• Bij levering op verdieping van een toestel met aanzienlijke afmetingen, zoals een koelkast of vaatwasser, moet je ervoor zorgen dat de toegang breed en hoog genoeg is.
• Vanaf de vierde verdieping moet er bij levering van zo’n toestel een lift of goederenlift aanwezig zijn. Als je twijfelt kan je op voorhand contact opnemen met onze expeditiedienst op het telefoonnummer 02/255.00.00, met het oog op gebruik van een goederenlift. Dat kost je € 89,00.
• De plaatsing en installatie van een eilanddampkap is erg specifiek. Neem daarom eerst contact met ons op om te bepalen of een conforme installatie wel mogelijk is. De plaatsing en installatie zal dan pas geval berekend worden.
Oude toestellen worden enkel meegenomen indien de afmetingen vergelijkbaar zijn met het nieuwe apparaat.
• Het toestel moet afgekoppeld zijn en klaar staan op het gelijkvloers.
• Terug te nemen koelkasten of diepvriezers, moeten volledig leeg en ontdooid zijn.
• Het terugnemen van een Amerikaanse koelkast kan enkel met een buiten-lift. De klant kan er ook voor kiezen om de koelkast, met eigen middelen, op het gelijkvloers te plaatsen.

Wie toch nog over iets twijfelt kan alle verkoopsvoorwaarden voor online verkoop terugvinden via deze link.