Volg ons

    

    

   Volg Krëfel!

   Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze wedstrijden, promoties en tips? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons dan op volgende sociale media kanalen:

    
    
    

   Word lid van onze Facebook community

   Op onze Facebookpagina vind je steeds de allerbeste promoties, exclusieve wedstrijden en de leukste nieuwtjes terug. Je kan er bovendien ook terecht met al je vragen. Ons social media team doet er alles aan om je spoedig verder te helpen!

   > Volg ons op Facebook

    
    
    
   Volg onze instagram

   Dubbelklik je zot op onze Instagrampagina

   Laat je inspireren door onze leuke foto’s, neem een kijkje achter de schermen of neem deel aan onze exclusieve wedstrijden. Altijd afgevraagd hoe het er aan toe gaat op events zoals IFA, Mobile World Congress of de lancering van een gloednieuwe smartphone? Aan de hand van onze Instagram Stories kan je ons steeds op de voet volgen!

   > Volg ons op Instagram

    
    
    

   Als eerste op de hoogte via onze Twitterpagina.

   Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van de strafste promoties en de laatste nieuwtjes. Aarzel bovendien zeker niet om ons vragen te stellen over een product of bestelling. Ons social media team geeft je graag advies en we doen er alles aan om je meteen verder te helpen!

   > Volg ons op Twitter

    
    
    

   Volg ons op LinkedIn voor dé job van jouw leven.

   Benieuwd naar wat er reilt en zeilt binnen Krëfel of wil je graag weten welke interessante vacatures er openstaan? Krëfel breidt nog steeds uit en we zijn dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers! Interesse? Neem dan snel een kijkje op onze LinkedIn pagina!

   > Volg ons op LinkedIn
   > Bekijk onze vacatures