Wedstrijd: win een set van 3 pannen uit de Tefal Unlimited serieTefal brengt een nieuwe generatie braadpannen op de markt: pannen gemaakt uit materiaal van superieure kwaliteit, waarbij technologische innovatie zorgt voor een uitzonderlijk bakresultaat en smakelijke gerechten.Een nieuwe Thermo-Signal™ indicator


Weten op welk moment je moet beginnen met koken, is essentieel voor het maken van een heerlijk gerecht. De nieuwe Thermo-Signal™-indicator vertelt je wat het beste moment is om je voedsel in de pan te plaatsen. Bovendien kan je de kooktemperatuur perfect regelen, voor een geslaagde bereiding en steeds smakelijke gerechten. Een nieuwe, nog sterkere coating


Tefal heeft een nieuwe titanium coating ontwikkeld die versterkt is met kristallen. Dankzij deze kristallen gaat je pan 6 keer langer mee en is hij bestand tegen de hoogste kooktemperaturen. Bovendien bevat deze coating een antikleeftechnologie die voorkomt dat voedsel aan de pan blijft kleven, zodat de kwaliteit van de ingrediënten tijdens het koken behouden blijft.

Gelijkmatige temperatuurverdeling


De producten in de Unlimited-reeks zijn voorzien van de geavanceerde Thermo-Fusion+™ inductietechnologie. Deze technologie garandeert je een snelle opwarmingstijd en een gelijkmatige warmteverdeling in de hele pan, waardoor je voedsel met een intense smaak en een perfecte kleur en textuur kunt verkrijgen. Compatibel met elk kookoppervlak 


De nieuwe Tefal Unlimited pannen zijn compatibel met alle kookoppervlakken: gas, elektrisch, keramisch glas en inductie. De pannen van het Unlimited gamma kunnen gemakkelijk aan elke keuken worden aangepast. 

Win een set Tefal Unlimited pannen!

 


De braadpan Unlimited


De nieuwe 26 cm tefal Unlimited pan heeft een krasvaste en antiaanbaklaag van titanium, thermo-signal en thermo-fusion technologie. Het nieuwe formaat, dieper dan het vorige model, is ideaal voor het maken van grotere porties, en dat alles op de meest praktische manier. De Unlimited pan is ongetwijfeld de ideale pan als je gerechten wilt maken met een perfecte textuur, kleur en smaak.  

 De wok Unlimited


De 28 cm Unlimited wok heeft een krasbestendige titanium coating met antiaanbaklaag, thermo-signaal en thermo-fusion technologie. Als gebruiksvoorwerp dat minder vet nodig heeft, combineert Tefal het voordeel van deze pan met de meest geavanceerde technologieën. Al met al is de Unlimited wok het perfecte keukengerei voor royale maaltijden en uitzonderlijk wokken.

 


De Sauteerpan Unlimited


De Unlimited 26 cm sauteerpan heeft een krasbestendige en antiaanbaklaag van titanium, thermo-signal en thermo-fusion technologie. Het is perfect om te stoven, te smoren en te sudderen. Dankzij het brede en diepe formaat kunt u grote porties maken. Tot slot maakt het glazen deksel het gemakkelijk om het kookproces te controleren.


De wedstrijd
DEZE WEDSTRIJD IS GESLOTEN

Proficiat, Henriette K. en Kristiane L.