Banner adviespagina wekkers

Een wekker(radio) of wake up-light kopen?

Ben je op zoek naar een stijlvolle wekker? Maar weet je niet wat bij jouw past? Bij Krëfel helpen we jou graag verder zodat je zeker de juiste wekker vindt in het brede aanbod. Je kan ook altijd eens langsgaan in één van de 75 Krëfel-winkelpunten om advies te krijgen van onze productspecialisten.

 

Ontdek de verschillende soorten wekkers

wekker  
Wekker

Een wekker helpt diegenen die moeilijk uit bed geraken of door hun smartphone-alarm heen slapen met opstaan. Je stelt je alarm in één-twee-drie in en zet het met één druk op de knop uit. En zolang dat je niet op de knop drukt, blijft het alarm afgaan. Dankzij zijn luminiscentie kan je 's nachts ook het uur aflezen.

wekkerradio  
Wekkerradio

De wekkerradio laat je ontwaken met de muziek van je geliefkoosde radiostation. Door je alarm te linken met de radio, sta je op met je favoriete beats. Zo start je je dag opgewekt en boordevol energie. Slaap je in het weekend liever uit? Geen probleem, met één druk op de knop zet je je alarm af waardoor je gezellig kan blijven liggen.

wake up-licht  
Wake Up-light

Een wake up-light laat je ontwaken op een natuurlijke manier door nabootsing van de zonsopgang. Doordat het licht beetje bij beetje feller wordt, word je op een aangename manier wakker. Hierdoor begin je fris en monter aan je dag. Daarnaast bootsen sommige wake up-lights de zonsondergang na, waardoor je rustig in slaap kan vallen.

 

Kies de perfecte wekker voor jouw activiteit

wekker, wekkerradio of wake up-licht (retro, modern, kinder)
Stijl

Zoek je een wekker die past bij jouw interieur? Of ben je eerder fan van een retro design? Bij Krëfel vind je verschillende stijlen van wekkers.

digitale of analoge wekker, wekkerradio en wake up-licht
Weergave klok

Lees je graag het uur af van een klassieke klok? Of ben je meer fan van een digitale klok? Bij Krëfel vind je zowel digitale als analoge wekkers.

 
wekker, wekkerradio of wake up-licht met projectie
Projectie

Projecteer je uur op de muur! Dankzij de wekkers met projectie blijf je gezellig liggen en kan je rustig opstaan. Bij Krëfel vind je een ruim assortiment aan wekkers met projectie.

wekkerradio of wake up-licht met radio
Radio

Word je graag wakker op de tonen van muziek? Dan zijn de wekkers met radio zeker iets voor jou. Bij Krëfel vind je een groot gamma aan wekkerradio's.