ideale-reiscamera-header

 

Ondersteuning voor Windows 7 is gestopt!

 

Na tien jaar loopt op 14 januari 2020 de ondersteuning voor Windows 7 ten einde.

We weten dat verandering moeilijk kan zijn, dus we zijn er om je te helpen met aanbevelingen voor wat je nu kunt doen en om vragen over het einde van de ondersteuning te beantwoorden.

 

Wat betekent het einde van ondersteuning?

 

Wanneer Windows 7 op 14 januari 2020 het einde van ondersteuning bereikt, functioneert uw computer nog steeds, maar biedt Microsoft niet meer het volgende:

  • - Technische ondersteuning bij eventuele problemen
  • - Software-updates
  • - Beveiligingsupdates of fixes
Hoewel je jouw pc met Windows 7 kunt blijven gebruiken zonder verdere software- en beveiligingsupdates, loop je een groter risico op virussen en malware. De beste manier om veilig te blijven is met Windows 10. En de Windows 10-ervaring is het beste op een nieuwe pc. Hoewel het mogelijk is om Windows 10 op je oudere apparaat te installeren, wordt het niet aanbevolen.

 

Wat kan ik doen om me voor te bereiden?

 

Van het maken van een back-up van je bestanden tot het vinden van een computer die aan jouw behoeften voldoet, wij hebben tools om je te helpen met soepel overstappen.

 

1. Bekijk de nieuwste pc's

Moderne pc's zijn niet alleen snel (dankzij solid state-drives) en duurzaam met batterijen die langer meegaan, de gemiddelde prijs voor een geweldige pc ligt aanzienlijk lager dan 5-10 jaar geleden.

 

2. Maak een back-up van je bestanden en foto's

Bewaar je persoonlijke bestanden en foto's op OneDrive of op een externe harde schijf.

 

3. Krijg tips over Windows 10

Wij denken dat je je helemaal thuisvoelt op een nieuwe pc met Windows 10, maar als je vragen hebt of meer wilt weten, hebben we veel tips en tutorials beschikbaar.

 

Wat is er nieuw in Windows?

 

Het leven gaat snel en met Windows 10 aan je zijde blijf je gemakkelijk actueel. Windows 10-computers starten gemiddeld tot 28% sneller1 op en zijn voorzien van ingebouwde beveiliging en de apps waarvan je houdt.

 

 

Dunner, lichter en sneller

 

Krijg nieuwe mogelijkheden met een nieuwe computer

 
Ontdek alle Windows 10 laptops bij Krëfel!