Shoppen bij Krëfel, nu ook in hartje Brussel!


In november opende Krëfel een gloednieuwe winkel in hartje Brussel. Met een oppervlakte van maar liefst 1000 m² is deze flagshipstore op de Gulden-Vlieslaan dé place to be voor al je elektro, groot en klein. We dompelen je niet alleen onder in een wereld boordevol technologie maar creëren, dankzij tal van nieuwe services, ook een ongeëvenaarde winkelervaring. En daar stopt het niet, we zijn aan de slag gegaan met tal van Brusselse bekendheden en zetten lokale producten in de kijker. Je lees er alles over op deze pagina!Je favoriete winkel, lekker dichtbij

De nieuwste technologische snufjes bewonderen was nog nooit zo eenvoudig! Onze winkel op de Gulden-Vlieslaan is niet alleen centraal gelegen maar ook zo ingericht dat je kan genieten van een nooit geziene klantenervaring. Want ja, we hebben echt aan ALLES gedacht. Een keuken waar bekende chefs live komen koken, een tech bar, een ontspanningsruimte, een grote TV muur met cinema-ervaring, een gaming corner,… noem maar op! En als je hulp nodig hebt bij je aankoop, dan geven onze verkopers je graag een woordje uitleg.
Een winkel voor Brusselaars, mét Brusselaars

Brussel heeft echt zoveel te bieden en dat wordt tot uiting gebracht in onze nieuwe flagshipstore. Je kan er o.a. terecht voor live kookdemonstraties van bekende Brusselse chef-koks en genieten van lokale Brusselse streekproducten. Maar ook Brusselse artiesten werkten mee aan de opbouw van onze winkel. Artiesten van ‘La minute Belge’ brengen de geschiedenis van Krëfel tot leven aan de hand van ludieke cartoons en je kan onze prachtige Street Art-muur komen bewonderen, gemaakt door Brusselse kunstenaars.
Service, service en nog eens service

Met onze winkel op de Gulden-Vlieslaan willen we het winkelen voor de Brusselaar écht eenvoudiger maken. Wat dacht je van een uur lang gratis parkeren of een taxirit naar huis wanneer je wat gekocht hebt bij Krëfel? Ook bestaande services als ‘Click & Collect’, ‘Cargo Velo’, en ‘Beego’ worden ter beschikking gesteld.
Duurzaamheid, ook in de winkel

Werken aan een milieuvriendelijke wereld, dat vinden we bij Krëfel enorm belangrijk. Dat uit zich ook in onze gloednieuwe winkel op de Gulden-Vlieslaan, zo kan je er tal van refurbished smartphones kopen. Oftewel, reeds gebruikte toestellen die volledig opgepoetst en opgeknapt worden, waardoor ze zo goed als nieuw zijn. Hierdoor bespaar je niet alleen geld maar kan je ook meehelpen om de steeds groter wordende elektronische afvalberg, te verkleinen.
Algemene weetjes

Wist je dat onze flagshipstore...
✔ opende op 6 november 2021
✔ zich bevindt op de Gulden-Vlieslaan 36-38.
✔ van maandag tot zaterdag geopend is van 9u tot 19u.
✔ 1000 m² groot is.
✔ goed is voor maar liefst 25 nieuwe werknemers.

Gebruik Waze of Google Maps en vind onze gloednieuwe winkel nog sneller!Nog vragen? Wij helpen je graag verder!

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden over je aankoop? Breng hem binnen de 30 dagen terug.

Gratis levering

Gratis levering aan huis bij alle aankopen van min. €20. Voor 22u00 besteld, volgende dag geleverd!

Laagste prijsgarantie

We garanderen niet enkel de beste prijzen, maar ook een ongeziene service.

75 winkelpunten

Er is altijd een Krëfel-winkelpunt in jouw buurt. Bezoek één van onze 75 winkels.