Banner-Sports-Hiver

 

Vertrek je op wintersport? Onze onmisbare tips om je voor te bereiden!

 

Vertrek je naar de bergen? Herbeleef jouw beste momenten dankzij aangepaste uitrusting! Een action cam om je acties te herbekijken? Zonder problemen in de bergen rijden? Al je activiteiten live volgen dankzij een smartwatch of activity tracker? Je kan al deze selecties terugvinden op deze speciale wintersport pagina! Opgepast, het zal fris worden!

 

 

In het heetst van de strijd met een action camera

 

Voor unieke kijkhoeken kan je best kiezen voor een action camera. Deze kan al je activiteiten filmen zoals wandelen en fietsen, tot zelfs de meest actieve sporten zoals skiën en duiken ! Dit met een gerust hart, want de meeste action cams zijn waterbestendig en kunnen dus zonder probleem filmen onder water.

 

GoPro: de marktleider 

 

Als er één merk is dat zich kan onderscheiden in de wereld van action camera's, dan is het zeker en vast GoPro. Topmerk binnen action camera's, met zijn gamma van HERO. De nieuwe HERO8 toestellen beschikken over de nieuwste technologieën die prachtige beelden opleveren. Dankzij een ingebouwde stabilizer, hoge resolutie en indrukwekkende frame-rates bieden ze beelden in 4K60fps die zowel vloeiend als in HDR (High-Dynamic-Range) zijn. Andere functies, zoals slow-motion en time-lapses, zijn uiteraard ook beschikbaar. Met de laatste HERO8 Black kan je ook rechtstreeks streamen op sociale media! Overtuigd?

Ontdek hier ons volledige GoPro gamma

Onze selectie van de meest populaire GoPro camera's:

 

 

Nooit meer zonder je activiteiten rond de pols 

 

Wil je meer details over al je sportieve prestaties? Denk dan zeker eens aan een smartwatch of activity tracker! Deze trackers die we allemaal rond de pols dragen zorgen ervoor dat je meteen je gezondheidstoestand en rust kan raadplegen tijdens een oefening. Dankzij een handige applicatie is dit ook direct zichtbaar op je smartphone.

 

Handige functies voor dagelijks gebruik:

 

Stappenteller: Volg live hoeveel stappen je zet en ontdek verschillende analyses.
Hartslag: Tijdens een fysieke inspanning of gewoon tijdens het wandelen kan je altijd je hartslag raadplegen. Sommige smartwatches kunnen hartproblemen detecteren of zelfs stress.
GPS: Dankzij een geïntegreerde gps-functie of verbinding met je smartphone kan je gemakkelijk je afgelegde parcours raadplegen tijdens een oefening.
Slaapanalyse: Je kan uiteraard ook je smartwatch dragen tijdens het slapen, zodat je hier een uitgebreide analyse over krijgt. Zo kan je zien of je je slaappatroon moet aanpassen of verbeteren.

Ontdek hier ons volledige gamma van wearables 

Onze selectie van de meest populaire wearables:

 

 

Hou je van muziek? Neem het gewoon mee!

 

Vergeet tijdens het skiën je speciale sportoortjes niet om al dalend je favoriete beats te horen. Minder kabels, meer comfort! Kabels zijn dus verleden tijd. Vandaag zijn sportoortjes voorzien van bluetooth, waardoor ze nog gebruiksvriendelijker en ergonomischer zijn. Sommige true wireless oortjes zijn zelfs voorzien van Noise Cancelling technologie. Hierdoor ben je volledig afgezonderd om je muziek te horen!

Na een sportieve en vermoeiende dag op de piste, kan je gemakkelijk voor sfeer zorgen dankzij een bluetooth speaker die je vanaf je smartphone kan bedienen.

Ontdek hier ons volledige gamma van oortjes

Ontdek hier ons volledige gamma van bluetooth speakers

Onze selectie van meest populaire oortjes en bluetooth speakers:

 

 

Na de inspanning, de ontspanning!

 

Een verblijf in de bergen zou niet geslaagd zijn zonder de traditionele raclette en fondue. Geniet van een lekkere maaltijd die je zal opwarmen na een lange dag intensief skiën. Deel deze momenten samen met je vrienden en familie rond onze raclette toestellen, fondue toestellen of de 2-in-1 toestellen. Ze maken deel uit van de prachtige traditie wanneer de koude temperaturen weer in aantocht zijn.

Geniet van meerdere recepten dankzij deze toestellen zoals onder meer een kaasfondue, chocoladefondue of gourmet. Sommige toestellen beschikken over een metalen plaat om echt alles op de braden wat je maar kan wensen.

Ontdek hier ons volledige gamma van raclette toestellen

Ontdek hier ons volledige gamma van fondue toestellen

Onze selectie van de beste raclette en fondue toestellen:

 

 

Vertrek gerust en licht 

 

Voor we van de pistes kunnen glijden, is er eerst heel wat voorbereiding nodig. Daarom hebben wij bij Krëfel een handig lijstje gemaakt van alle producten die je zeker niet mag vergeten om er een comfortabele reis en verblijf van te maken!

Wie wintersport zegt, zegt dekens, ski-materiaal, warme kleding, ... Jouw valies zal dus zeker goed gevuld zijn met al het winterse materiaal. Vergeet zeker niet al je schoonheidsproducten die dankzij een handig formaat makkelijk in je valies zullen passen. Zoals een haardroger voor mevrouw of een scheerapparaat voor meneer. 

De koffer is vol en je bent klaar om te vertrekken richting de bergen. Een rit die soms moeilijk kan zijn door verschillende omstandigheden op de weg. Wees daarom voorbereid dankzij een gps-toestel of zelfs een radarverklikker. Vergeet niet dat je deze niet in alle landen mag gebruiken! Indien de rit echt te lang duurt voor de kinderen kunnen ze alvast wat ontspannen dankzij een draagbare DVD-speler. Zo kunnen ze hun favoriete films zien terwijl je nog een aantal files moet overleven.

Je hebt de ski's eindelijk aan en je bent klaar voor een dagje intensief afdalen! Heb je gedacht aan alles voor in je rugzak? Zoals een thermische reisbeker? Na een dagje in de koude bergen kan je rustig ontspannen in je chalet met een blaasradiator die extra warmte zal geven. 

 

Ontdek ons volledige gamma van draagbare DVD-spelers

Ontdek ons volledige gamma van thermische reisbekers

Ontdek ons volledige gamma van blaasradiators

Onze selectie van de beste accessoires voor een onvergetelijke wintervakantie: