Onze Belgen hebben het gehaald!

100% van de vooropgestelde doelpunten behaald...

Krëfel maakt zich op om duizenden klanten hun TV terug te betalen!

Onze Belgen hebben het WK voetbal in Rusland wervelend afgesloten. We konden genieten van maar liefst 16 doelpunten! Hiermee hebben onze nationale voetbalhelden 100% van de door Krëfel vooropgestelde doelpunten behaald. Iedereen die tussen 26 april en 17 juni een TV-toestel met een schermgrootte van minimum 55 inch aankocht en zich registreerde op www.krefel.be kon deelnemen aan een unieke WK-actie. Als onze nationale voetbalploeg erin slaagde om tijdens het WK voetbal meer dan 15 doelpunten te scoren, dan kregen de deelnemers hun aangekochte TV integraal terugbetaald door Krëfel, in de vorm van Krëfel e-vouchers (geldig voor aankopen op krefel.be en in onze fysieke winkels).

Met 3 doelpunten tegen Panama, 5 tegen Tunesië, 1 tegen Engeland, 3 tegen Japan, 2 tegen Brazilië en 2 nogmaals tegen Engeland, zijn de Belgen erin geslaagd de derde plaats op een WK te behalen, beter dan in 1986, een ongelooflijke prestatie. We zijn dan ook trots dat we getuige kunnen zijn van deze historische prestatie!

Wat zijn de volgende stappen?

De winnaars worden persoonlijk, per e-mailing, op de hoogte gebracht op woensdag 1 augustus 2018, op basis van het verslag van deurwaarder Meester Indekeu.
De winnaars ontvangen hun ‘Krëfel e-voucher’ uitsluitend via e-mail, op 10 augustus 2018. De vouchers zijn geldig van 10 augustus 2018 tot 09 augustus 2019.

Klik hier om het wedstrijdreglement te raadplegen.

Pascal Poulet, CEO Krëfel: "Als op en top Belgisch bedrijf zijn we altijd al van mening geweest dat het vooropgestelde objectief echt haalbaar is. België heeft heel wat voetbaltalent in huis. Onze Rode Duivels staan niet voor niets 3e in de FIFA ranking. We geloofden er meer dan ooit in dat ze meer dan 15 doelpunten zouden scoren. Tijdens dit feestjaar – Krëfel viert dit jaar haar 60e verjaardag – willen we onze klanten graag laten meedelen in de feestvreugde. Vandaar dat we ons opmaken om de duizenden klanten die een TV van 55" of meer kochten en online hebben geregistreerd hun TV-toestel terug te betalen. Wij garanderen al 60 jaar de beste prijzen, maar met een 100% terugbetaling van een TV-toestel wil Krëfel ook duivels goed scoren."

 

Over Krëfel

Krëfel is een 100% Belgische familieketen, die gespecialiseerd is in de verkoop van huishoudelektro, IT- en audiovisuele apparaten (televisie en audio) en uitgeruste maatkeukens. Het hoofdkantoor bevindt zich in Humbeek. Het Krëfel-netwerk telt momenteel 75 verkooppunten, verspreid over heel België, en is daarnaast eigenaar van het merk HiFi International, dat gevestigd is in Luxemburg. Krëfel heeft een performante webshop en is goed voor ruim 1100 werknemers, 250.000 klanten per maand, 10.000 artikelen en een jaarlijkse geconsolideerde omzet van 400 miljoen euro.