wk-header

 

Samsung WK acties 2018

 

Samsung is de officiële sponsor van de Rode Duivels en geeft spelers en fans de mogelijkheid om de spannendste voetbalmomenten van komende wereldbeker te delen. Bekijk de wedstrijden met vrienden op jouw QLED-televisie en deel de mooiste fanmomenten met jouw Galaxy smartphone of tablet. Om alle Rode Duivel-fans helemaal klaar te stomen, verzamelden we de belangrijkste voordelen in één overzicht.

 

Samsung TV WK actie

Trakteer jezelf op een onvergetelijke voetbalavond, met QLED TV! Koop nu een Samsung QLED TV en ontvang een terugbetaling tot € 500. Hoe groter het gekozen model, hoe groter de terugbetaling die je krijgt. Wil je nog meer genieten? Koop dan samen met jouw QLED TV een Samsung Soundbar* voor subliem geluid en ontvang een dubbele terugbetaling tot maar liefst € 1000. Zo beleef je de wedstrijden van de Rode Duivels alsof je in het stadion zit!

- Deelnemende producten

 

actie1

Bestel nu een Samsung Galaxy A3, A5 of A8 en transformeer hem in een coole Rode Duivels smartphone! Laat al jouw vrienden weten dat jij de vurigste fan bent van onze nationale voetbalploeg*.

- Deelnemende producten

 

actie1

Bij aankoop van een Samsung Gear S3 Frontier ontvang je nu een vurig rood bandje, naast het zwarte bandje. Daar bovenop kan je de Red Devils Trident watch face downloaden om jouw gear S3 helemaal te tunen.

- Deelnemende producten

 

actie1

Uiteraard kan je de wedstrijden van de wereldbeker voetbal ook perfect op een tablet volgen. Bij aankoop van een Galaxy Tab S2 8" of 9.7" , ontvang je nu een level box slim speaker ter waarde van € 99,99. De mooie vuurrode Bluetooth speaker is overigens waterproof.

- Deelnemende producten