Deze actie is afgelopen sinds 17 juni 2018

Supporter jij ook voor ons nationaal elftal? Met de juiste televisie geniet je dit jaar van het WK voetbal alsof je op de eerste rij zit. Volg de duivels hun avontuur in Rusland in de beste kwaliteit en kies voor een televisie die up-to-date is met alle recentste innovaties. En het beste? Die spiksplinternieuwe televisie wordt misschien wel helemaal gratis. Als je dit kampioenschap vaker dan 15 keer vol overgave “GOOOOOAAAAAL!” mag roepen dan heb je geluk! In dat geval krijg je jouw televisie helemaal terugbetaald! Geldig voor alle televisies vanaf 55 inch. Ideaal om voetbal op groot scherm te kijken. Bestel jouw televisie tussen 26 april en 17 juni 2018 + registreer jouw aankoop voor een geldige deelname aan deze actie.  
Bekijk het volledige reglement

Registreer je TV hier na aankoop

 

Meer dan 15 doelpunten... Is dat wel mogelijk?
JA, want:

 

Nederland scoorde op het vorige WK maar liefst 15 doelpunten en wist tot de halve finale te geraken. Echter hun doelsaldo kon nog veel hoger liggen aangezien 2 wedstrijden eindigden op een 0-0 gelijkspel.

Een halve finalist speelt 7 wedstrijden op een WK voetbal. Onze nationale ploeg wist in haar laatste 7 wedstrijden maar liefst 27(!) keer de weg naar doel te vinden. Over heel de kwalificatieronde wist onze nationale trots 43 doelpunten te maken, verdeeld over 10 wedstrijden.

Het is van 13 juni 2016 geleden dat onze landgenoten niet wisten te scoren in een officiële wedstrijd: ze verloren toen met 0-2 van Italië. Nadien speelden ze nog 14 officiële wedstrijden waarin ze dus minstens 1 keer de weg naar doel wisten te vinden.

 

Ontdek de deelnemende televisies

Sportwedstrijden komen helemaal tot hun recht op een groter televisiescherm.
Alle televisies vanaf 55 inch (1m40) doen mee aan deze actie. Hieronder enkele aanraders!

Bekijk alle deelnemende TV's Ontdek onze 10 XXL TV's aanraders

 

Dubbele winst? Verdien zelfs geld aan jouw TV!

Ontdek snel alle lopende WK acties van o.a. Samsung, LG en andere topmerken.
Met deze cashbackacties verdien je misschien zelfs aan jouw televisie.

 

 

 

Nog vragen? Wij helpen jou graag verder!