Kerstshoppen bij Krëfel? Dat is shoppen aan de beste prijzen, mét service inbegrepen!

De beste prijzen? Ja! Dagelijks is ons team van productspecialisten in de weer om meerdere malen per dag de prijzen van andere winkels te analyseren en indien nodig onze prijzen te verlagen. Uiteraard zou het kunnen gebeuren dat er een bepaalde prijs in een andere (web)winkel ons ontglipt is. In dit geval kan je ons op de hoogte brengen via ons formulier prijsgarantie. We passen nadien meteen onze prijs aan! Toch al iets gekocht bij Krëfel en nadien een goedkopere prijs gezien? Laat het ons weten, we betalen je immers het verschil terug! Da's een belofte van Krëfel.

Service inbegrepen? Ja! We weten dat het voor jou ook drukke dagen zullen worden, dus helpen we jou graag een handje bij het kopen van jouw kerstcadeau's:

  • Drukke weekends voor de boeg? Geen nood, onze winkels zijn open op zondag 17 & 24 december. Zo kan je aan alle drukte ontsnappen en in alle rust komen winkelen in één van onze 75 winkelpunten. Kan je er écht niet tussenuit? Bestel je geschenken via krefel.be, de winkel die 24/24 open is. Bovendien leveren we jouw pakjes ook 's avonds of in het weekend. Ja, zélfs op zondag! Handig toch?!
  • Ben je niet zo handig in het inpakken van cadeau's? Of heb je er gewoon geen tijd voor? Dan helpen we je graag een handje! Alle geschenken gekocht in één van onze winkels kan je er ook meteen laten inpakken. Weer een zorg minder!
  • Niet meer op zoek naar cadeau'tjes maar wel nog naar de geschikte tafeldecoratie? Zoek je nog hippe aperitiefglaasjes? Gezellige dessertpotjes? Kom inspiratie opdoen in één van onze winkels en ontdek ons Cook'in Style gamma. Ook beschikbaar op krefel.be! Ontdek het hier.

Vind hier een winkel in jouw buurt.

Heel het Krëfel-team wenst jou en jouw familie alvast prettige feesten!