Samsung | Wasmachine WW90T554AAT AddWash

549,00 €499,00 €
-9%
(0 avis - Donnez votre avis et tentez de remporter un chèque cadeau de 100€ par mois !)
Comparer
Liste de souhaits

Garantie

STANDAARD
2 jaar garantie van de fabrikant
warranty-icon
5 jaar garantie van Krëfel - €80.00

Le meilleur service

 • Gratis levering
 • Gratis terugname oud toestel
 • Installatieservice op maat
549,00 €499,00 €
-9%
Attention, emprunter de l’argent coûte aussi de l’argent.
 • La promo est valable du 30/06/2024 jusqu'au 31/07/2024
 • Produit plus jamais disponible
  Vérifiez le stock dans le magasin

  Description

  Samsung Wasmachine WW90T554AAT AddWash

  Krachtige bubbels

  EcoBubble™

  EcoBubble™-technologie wast doeltreffend, zelfs op lage temperaturen*. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven**.

  Slimmer wassen

  AI Control

  Was slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt gewoontes, raadt programma's aan en geeft statusupdates . De SmartThings-app* adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd**.

  Kleding toevoegen tijdens het wassen

  AddWash™

  Maak je geen zorgen tijdens een wasbeurt. Als je iets vergeten bent, kun je met de AddWash™-deur snel en eenvoudig kledingstukken of wasmiddel* toevoegen als de was al draait**. Zo kun je ook handgewassen kleding in de wasmachine doen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.

  Hygiënisch reinigen met Hygiene Steam

  Hygiene Steam

  Reinig kleding grondig en hygiënisch met Hygiene Steam. Een Hygiene Steam-programma verbetert de waskwaliteit, zonder voorbehandelingen. Onderin de trommel wordt Hygiene Steam geïnjecteerd die diep in het kledingstuk doordringt. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën* en allergenen**.

  Werkt stil & duurzaam

  Digital Inverter-technologie

  Digital Inverter-technologie gebruikt sterke magneten voor stille* en krachtige prestaties, en is energiezuiniger dan een reguliere motor. Door de koolborstelloze motor is de duurzaamheid** uitstekend en geven we bovendien 20 jaar garantie.

  Hygiënisch schoon

  Drum Clean

  Houd de binnenkant van je machine schoon. Drum Clean verwijdert 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën*. Dankzij de combinatie van inweken, pulseren en een hoog toerental heb je geen agressief of duur schoonmaakmiddel nodig. Je krijgt een melding wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt**.

  Verwijdert wasmiddelresten

  StayClean Drawer

  Nooit meer het wasmiddelbakje schoonmaken. De StayClean Drawer is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert. Er blijven dus minder vieze zeepresten achter, waardoor het wasmiddelbakje proper en hygiënisch blijft.

  Extra bubbels tegen hardnekkige vlekken

  Bubble Soak

  Kledingstukken worden perfect schoon, zelfs als ze erg vies zijn. De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vuil en vlekken loskomen en doeltreffend worden verwijderd*.

  Spécifications

  Trommelinhoud:
  9 kg
  Maximaal toerental:
  1400 tpm
  Dosering wasmiddel:
  Handmatig
  Automatische beladingsherkenning:
  Ja, elektronisch
  Energieklasse:
  A
  Rédigez votre propre avis et tentez de remporter 100€ par mois !

  Infos de la marque