Luchtreiniger voor hooikoorts

    

   Hoe helpt een luchtreiniger tegen hooikoorts?

    

   Heb je last van hooikoorts of huisstofmijt en wil je de luchtkwaliteit in je huis verbeteren? Dan helpen we je bij Krëfel graag uit de nood. Opdat je de juiste luchtreiniger kiest voor je allergieën, hebben we enkele nuttige tips op een rij gezet.

    

    

   Hoe voorkom je hooikoortsklachten met een luchtreiniger?

    

   Een luchtreiniger helpt om je klachten van hooikoorts te verminderen doordat hij de lucht zuivert van allergenen, pollen... Het filteren van de lucht is het belangrijkste punt, maar niet het enige waar je op moet letten. Je kiest best ook voor een slimme luchtreiniger die over een nachtmodus beschikt. Hieronder leggen we je in het kort uit waarom deze 3 punten zo belangrijk zijn.

   Zuiveren van de lucht

   De meeste luchtreinigers zullen je klachten van hooikoorts verminderen, maar niet alle toestellen zijn hiervoor geschikt. Om zo weinig mogelijk hinder te ondervinden van je hooikoorts, kies je best een luchtreiniger met een HEPA-filter. Deze filter haalt namelijk de pollen en stuifmeel, die verantwoordelijk zijn voor je hooikoorts, uit de lucht. Zo reduceer je de kans dat je last krijgt en kan je opgelucht ademhalen.

   Ontdek alle luchtreinigers voor hooikoorts
   Meer info over luchtreinigers

   Luchtreiniger zuiveren hooikoorts

    

   Bedien van op afstand

   Het nu en dan verluchten van je huis is belangrijk om een goede luchtkwaliteit te behouden. Voor mensen die last hebben van hooikoorts brengt dit echter problemen met zich mee. Door 's morgens je ramen open te zetten, komen de pollen en allergenen binnen en juist daarom is het handig dat sommige luchtreinigers te connecteren zijn met een app waardoor je deze vanop afstand kan besturen. Zo kan je wanneer je van het werk vertrekt de luchtreiniger aanzetten, waardoor je schone lucht hebt tegen dat je thuis komt en zonder zorgen kan genieten van de avond.

   Ontdek alle slimme luchtreinigers

   Slimme luchtreiniger hooikoorts

    

   Een goede nachtrust

   Dankzij een goede nachtrust blijven je geest en lichaam gezond. Kies daarom voor een luchtreiniger met nachtmodus of een laag geluidsniveau (<30dB). Deze zorgen er namelijk voor dat de luchtreiniger 'zo stil is dat je een speld kan horen vallen'. Doordat je de stille luchtreiniger 's nachts kan gebruiken, krijg je geen last van hooikoorts en verstoort hij je slaap niet waardoor je kan slapen als een roos.

   Ontdek alle luchtreinigers met nachtmodus

   Luchtreiniger met nachtmodus

    

   Ontdek onze luchtreinigers voor hooikoorts

    
   Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
   Contact
   Veelgestelde vragen - FAQ
   Laagste prijsgarantie
   Winkelpunten
   Stuur bericht