Gratis levering

 

Gratis levering

Voor 22u00 besteld, volgende dag gratis geleverd, ook op zondag!
  • Gratis levering voor alle bestellingen van een totaal bedrag hoger of gelijk aan €20,00 (incl. BTW).
  • Click & Collect: Je kan jouw bestelling afhalen in een winkelpunt! Dit is altijd gratis, ongeacht het bedrag van jouw bestelling.
  • Krëfel Express: Mits beschikbaarheid kan je ervoor kiezen jouw bestelling te laten leveren binnen de 2 uur met Krëfel Express. Deze dienst wordt aangeboden voor €19,00.
  • Niet thuis overdag en het pakketje liever 's avonds ontvangen? Dan kan je voor €3,99 kiezen voor avondlevering (zowel voor bestellingen hoger en lager dan €20,00).
  • Is het bedrag van jouw bestelling lager dan €20,00? Dan betaal je €3,95 voor de verzending van jouw bestelling.
Levering van grote toestellen

Kleine pakketjes (smartphones, klein elektro, accessoires, fototoestellen, ...) worden geleverd via Bpost. De levering van grote toestellen (groot elektro, televisies, ...) gebeurt via onze eigen chauffeurs. Aangezien het hier om grote toestellen gaat, die veel meer logistieke organisatie en veelal installatie vereisen, kunnen we deze niet de dag nadien leveren. Wanneer je bijvoorbeeld op maandag bestelt, kan je bestelling pas vanaf woensdag geleverd worden. Het is een bewuste keuze van Krëfel om met een eigen logistiek te werken om je zo een nog betere dienstverlening aan te kunnen bieden. We rekenen dan ook op jouw begrip hiervoor.

Heb je nog vragen over onze levermethodes? Raadpleeg onze verkoopsvoorwaarden of neem contact met ons op.

 
Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
Contact
Veelgestelde vragen - FAQ
Laagste prijsgarantie
Winkelpunten