Banner-Mobile-page-SecurePayment
Banner-Desktop-page-SecurePayment
Banner-Desktop-page-SecurePayment

Veilig betalen bij Krëfel

Betaal je favoriete producten zoals je zelf wilt, altijd veilig. Benieuwd welke betaalmethoden er bij Krëfel beschikbaar zijn? Wij geven je op deze pagina een duidelijk overzicht!
Deel
Featurette1-page-payment-NL

Betalen op de Krëfel website

Featurette2-page-payment

Betalen in de winkel

FeatureList1.1-page-payment

Kopen op afbetaling met Krëfel Budget Card

Ja, dit is mogelijk in de Krëfel-winkelpunten en online. Producten die betaalbaar zijn met de Krëfel Budget Card worden aangeduid op de pagina van het product dmv een Krëfel Budget Card afbeelding.

Ontdek meer
eco-test

Ecocheques

Bij Krëfel aanvaarden we ecocheques (elektronische/papieren versie) op al onze ecoproducten. Producten die betaalbaar zijn met ecocheques worden aangeduid op de pagina van het product met een groen ecolabel. Ook online kan je nu een bestelling plaatsen met ecocheques (Sodexo en Monize) !

Ontdek meer
test-blanc-autour

Krëfel Gift Card of E-voucher

Heb je een Krëfel gift card of een E-voucher gekregen als cadeau? Daarmee kan je zowel online als in één van onze Krëfel-winkelpunten mee betalen. Activeer hier eerst jouw gift card samen met de code die je ontvangen hebt. Een e-voucher moet je niet activeren, deze is automatisch geactiveerd.

Ontdek meer
FeatureList2.1-page-payment

Klarna

Klarna is een handige betaalmethode waarmee je tot en met 30 dagen na de aankoop kan betalen, zonder extra kosten. Het voordeel? Je krijgt extra tijd om te betalen, kan het product eerst nakijken én hoeft bij het bestellen geen betaalmiddel bij de hand te hebben.

Ontdek meer
Geüpdatet op 1 september 2023