Hulp nodig?

De garantie van de laagste prijs!

Heb je desondanks onze constante inspanningen toch ergens anders een lagere prijs gevonden? Laat het ons weten, wij passen onze prijs aan en betalen jou het verschil terug! Dat is een belofte van Krëfel.

Bij Krëfel volgen we nauwlettend de marktprijzen en passen onze prijzen regelmatig aan zodat je steeds kunt genieten van de beste voorwaarden van het moment.

Je hebt het toestel al aangekocht bij Krëfel: vul even een terugbetalingsaanvraag in via onze website of via één van onze winkels.
Het prijsverschil zal jou, na verificatie, worden terugbetaald onder de vorm van een Krëfel waardebon.

Je hebt het toestel nog niet aangekocht?  Neem bij aankoop een schriftelijk bewijs mee naar de winkel. Onze medewerkers kijken de voorwaarden na en passen de prijs eventueel onmiddellijk aan.

Voor een online bestelling vul dit formulier in. Onze medewerkers kijken de voorwaarden na en informeren jou vervolgens verder.

*Voorwaarden prijsgarantie: 

Je vindt het toestel:

  • Met dezelfde referentie, nieuw en onmiddellijk beschikbaar;
  • Met een goedkoper aangeduide prijs;
  • Met dezelfde waarborg-, service- en/of andere voorwaarden;
  • Binnen de 30 dagen na uw aankoop;
  • In een straal van 20 km rond uw Krëfel verkooppunt in een fysiek verkooppunt in België.

Deze terugbetalingsgarantie geldt niet voor eindereeks- of liquidatieprijzen en voor prijzen van online webwinkels die géén fysieke winkel in België hebben.
Krëfel eigent zich het recht toe om een prijscontrole uit te voeren en de beschikbaarheid bij de concurrent na te kijken.

Vul hier ons prijsgarantie formulier in:
Prijsgarantie VOOR aankoop Prijsgarantie NA aankoop