GENERAL-B2B-Page-Banner-Mobile-Dutch
GENERAL-B2B-Page-Banner-Medium-Dutch
GENERAL-B2B-Page-Banner-Wide-Dutch

Krëfel Business

Wil je als professional je bedrijf of je medewerkers voorzien van de beste toestellen of je klanten blij maken met een cadeau? Bij Krëfel hebben we de juiste oplossingen! De ontvanger liever zelf uit duizenden toestellen laten kiezen? Dan zit je met een Krëfel Gift Card altijd goed!
Deel
GENERAL-B2B-Page-Featurette1-Image-Dutch

Waarom kopen bij Krëfel?

Maak je deel uit van een overheidsinstelling, een gemeente, run je een KMO, ben je zelfstandige of oefen je een vrij beroep uit? Wij begeleiden je graag, zowel online als in onze winkels, en bieden je een ruime keuze aan producten en diensten aan. Wij zorgen gratis voor een offerte op maat en helpen je bij het kiezen van de juiste toestellen aangepast aan jouw behoeften. Waarom kiezen voor Krëfel?

  • Uitgebreid assortiment aan producten van de grootste merken en bijhorende services: of je nu op zoek bent naar laptops, smartphones, wasmachines of tv’s voor jouw bedrijf, bij Krëfel Business vind je het allemaal.

  • Eerlijke prijzen: wij bieden je het hele jaar door concurrerende prijzen aan.

  • Uitstekende service: je kan bij ons terecht voor een deskundig advies, een gratis levering van je toestel dat de dag voordien vóór 22u werd besteld, een installatie door onze eigen experten én een terugname en recyclage van je oude elektrotoestellen. Onze teams bieden je een kwaliteitsservice in heel België.

  • Veilig betalen: betaal je bedrijfsaankopen zoals je zelf wilt, altijd veilig. Wij bieden heel wat betalingsmogelijkheden aan om je aankopen zo vlot, maar tegelijk ook zo veilig mogelijk te laten verlopen. Van Bancontact, Visa of Mastercard, PayPal tot bankoverschrijving met ruime betalingstermijn.

GENERAL-B2B-Page-Featurette2-image-Dutch

Doe je werknemers een Krëfel Voucher cadeau

Op zoek naar een geschenk voor je medewerkers of professionele klanten? Dan is de Krëfel Voucher wat voor jou. De ontvanger kiest zelf uit duizenden cadeaus, via de website of in zijn of haar favoriete Krëfel winkel.

GENERAL-B2B-Page-Featurette3-Image-Dutch

Neem contact op met onze klantendienst

Wil je graag een offerte op maat of gepersonaliseerd advies? Heb je een vraag? Vind je niet meteen het product waarnaar je op zoek bent? Vul dan het Krëfel Business contactformulier in. Wij helpen je met plezier verder en beantwoorden jouw vragen binnen de 48 uur.

Geüpdatet op 16 apr. 2024