Betaal je aankoop met ecocheques. Ook online!

Producten kopen met ecocheques? Dat is tweemaal voordeel!

Momenteel is het niet mogelijk om met ecocheques te betalen. Om het contact te minimaliseren en zowel onze klanten als onze installateurs te beschermen, hebben we besloten om geen betalingen aan de deur uit te voeren. (Geen cash, bankkaart of ecocheques.) Alle bestelling moeten volledig online betaald worden. Bekijk onze FAQ over het coronavirus.

Heb je nog ecocheques liggen en heb je nood aan een nieuwe wasmachine, droogkast, koelkast, diepvriezer, vaatwasser, tv,...? Wij helpen je graag in je zoektocht naar een geschikt toestel dat je kan aankopen met ecocheques! Zo blijven je ecocheques niet in de schuif liggen en op lange termijn zal je ook een verschil merken op je energiefactuur.

 
Hoe bestel je online met papieren of digitale ecocheques?

Goede vraag! Kies eerst voor een toestel waarbij ecocheques aanvaard worden. Dit kan je snel ontdekken door naar het 'eco'-label te kijken. Als je met ecocheques wil betalen, kies je voor de optie "Betalen bij leveren". Bij de levering overhandig je dan jouw papieren cheques of betaal je met je digitale cheques.

 

Bekijk alle Eco Deals

 

Ontdek alle ecoproducten bij Krëfel!

 

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image