Jura | S8 Chrome EA

€ 1.599,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst
Jura S8 Chrome EA
Jura S8 Chrome EA
Jura S8 Chrome EA
Jura S8 Chrome EA
Jura S8 Chrome EA
Jura S8 Chrome EA
  Jura S8 Chrome EA
  Jura S8 Chrome EA
  Jura S8 Chrome EA
  Jura S8 Chrome EA

   Kleur Grijs

   Zilver
   Grijs

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20*
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 1.599,00
   Let op, geld lenen kost ook geld.
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Jura S8 Chrome EA

   Fenomenaal in compact design

   De stijlvolle S-serie in scherp, sculpturaal design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment en weet zelfs te verrassen met een vleugje GIGA.

   De indrukwekkende diversiteit aan specialiteiten en het meesterlijke koffieresultaat overtuigen zelfs veeleisende fijnproevers. Het bedieningsconcept voldoet aan alle eisen van eenvoud. De S-serie van JURA creëert een nieuw segment bij volautomaten: het premium-middensegment.

   Professional Aroma Grinder

   12,2 %* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van de gemalen koffie gedurende de gehele levensduur zijn kenmerkend voor de professionele aroma-molen. De geperfectioneerde molengeometrie bereikt de optimale maalcurve. Dat wil zeggen: een hoger aandeel fijne deeltjes in de gemalen koffie garandeert een ideale smaakontplooiing.

   *Professional Aroma Grinder vergeleken met traditionele molens

    

   Tal van ultieme genotsmomenten

   Het complete spectrum aan specialiteiten van espresso tot latte macchiato wordt met de stijlvolle S8 in excellente kwaliteit bereid. 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in het kopje. Dat is te danken aan talrijke topinnovaties. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen nog preciezer, twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en garandeert ook bij espresso en ristretto een rijk bouquet aan aroma’s. Dankzij de technologie voor microschuim lukken met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten in perfectie.

   Bedieningscomfort geeft onze tijdgeest een nieuwe wending

   De bediening is overzichtelijk en comfortabel via het in de koffie-volautomaat geïntegreerde 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Een lichte aanraking van het scherm met de vingertopjes volstaat om meteen de favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen. De innovatieve bedieningsfilosofie via het imposante scherm overtuigt onmiddellijk dankzij de heldere begrijpelijkheid en sluit geheel aan bij de moderne tijdgeest. Grafische voorstellingen en animaties als leidraad maken de navigatie absoluut zelfverklarend en tonen alle stappen van de bereiding. Deze brengt u via de kortste weg naar het gewenste doel. Individuele voorkeuren kunnen in slechts enkele stappen worden geprogrammeerd. Een nieuwe naam geven, verplaatsen, kopiëren, verdubbelen – met de S8 is dat in een oogwenk gebeurd.

   Tot melkschuim geanimeerd

   Precisie en kwaliteit tot in het detail: daarvoor staat het karakteristieke design van JURA. De nieuwe Profi-uitloop voor microschuim van de S8 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look en feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato & Co. steeds in de beste microschuimkwaliteit. Grafische voorstellingen en moderne animaties op het display maken de bediening eenvoudiger dan ooit tevoren.

   Je hebt de Jura Smart Connect bluetooth adapter nodig om deze espressomachine te bedienen met je smartphone, tablet of PC.

   Specificaties

   Type koffiemachine:
   Volautomatische espressomachine
   Aantal voorgeprogrammeerde koffierecepten:
   15
   Geschikt voor:
   Koffiebonen, Gemalen koffie
   Geschikt voor melk opschuimen:
   Maximum aantal koppen:
   2
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk