Logo
   Categorieën

   Fresh 'n Rebel | CLAM Elite koptelefoon - Storm Grey

   € 199,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Fresh 'n Rebel CLAM Elite koptelefoon - Storm Grey
   Fresh 'n Rebel CLAM Elite koptelefoon - Storm Grey
   Fresh 'n Rebel CLAM Elite koptelefoon - Storm Grey
   Fresh 'n Rebel CLAM Elite koptelefoon - Storm Grey
   Fresh 'n Rebel CLAM Elite koptelefoon - Storm Grey

   Kleur Grijs

   Blauw
   Grijs
   Beige

   Waarborg

   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 199,95
   Beschikbaar in enkele winkels
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Fresh 'n Rebel CLAM Elite koptelefoon - Storm Grey

   DIGITAL ACTIVE NOISE CANCELLING

   Analoge Active Noise Cancelling (ANC) werkt met analoge componenten en maar 1 microfoon in elke oorschelp die vooral de lage tonen reduceert, terwijl deze hoofdtelefoon met ‘digitale’ ANC een microfoon aan de binnen- en buitenkant van iedere oorschelp heeft. Samen met de computerchip en de over-ear pasvorm levert dit superieure noice cancelling op tot 34 dB. Het vermindert een groter bereik aan geluidsfrequenties, zelfs voordat het geluid de hoofdtelefoon binnenkomt.

   PERSONAL SOUND

   We hebben allemaal een andere perceptie van lage, midden en hoge frequenties van geluid. De één hoort de hoge tonen beter, terwijl de ander misschien de lage tonen juist beter hoort. Dit betekent dat veel mensen een groot deel van hun muziek niet horen. Dankzij Personal Sound, kun je écht volledig van je muziek genieten.

   Hoe werkt het?

   De Fresh ’n Rebel – Personal Sound app test je gehoor op alle frequenties en past deze specifiek aan op jouw gehoor. Tijdens de test worden verschillende tonen op verschillende volumes afgespeeld voor je rechter- en linkeroor. Op basis van wat jij wel en niet hoort, wordt je profiel gemaakt en worden bepaalde frequenties aangepast op jouw gehoor. Met de Clam Elite kun je genieten van geluid met meer details en helderheid dan je ooit hebt gehoord.  

   AMBIENT SOUND MODE

   De Ambient Sound Mode op de Clam Elite doet precies het tegenovergestelde van de Active Noise Cancelling functie en zorgt ervoor dat je je omgeving juist goed kunt horen. De microfoons aan de buitenkant van de oorschelpen benadrukken omgevingsgeluiden en stemmen zodat je alles om je heen nog beter kunt horen terwijl je naar je muziek luistert, zonder dat je je hoofdtelefoon af hoeft te zetten. Dit bied je meer veiligheid als je de hoofdtelefoon in het verkeer gebruikt.

   AUTO PAUSE

   Zodra je de hoofdtelefoon afzet, stopt de muziek met afspelen. Als je de hoofdtelefoon weer op zet, gaat de muziek vanaf daar weer verder. Je hoeft dus niet op pauze te drukken, want hij pauzeert automatisch! Aan het bellen? Zet de hoofdtelefoon af en je gesprek zal automatisch beëindigen.

   PLAYTIME

   Zelfs als je van Amsterdam naar Rio de Janeiro vliegt en weer terug, laat deze hoofdtelefoon je niet in de steek; je kunt 40 uur lang non-stop naar je muziek luisteren. En wanneer je digitale ANC gebruikt, gaat hij nog steeds 30 uur mee. Dat betekent een totale gemiddelde batterijduur van een week!

   TOUCH CONTROL

   Het is heel simpel: raak het logo op de rechter oorschelp aan om je muziek, het volume, telefoongesprekken en spraakassistent te bedienen. 

   PERFECT FIT

   De hoofdtelefoon heeft een superfijn draagcomfort dankzij de innovatieve vorm van de hoofdband en de zachte vegan lederen oorkussens die ook vocht opnemen. Daarbij heeft de hoofdtelefoon een geïsoleerde pasvorm en een lage druk van de hoofdband, zodat hij ook na een paar uur dragen niet te strak zit.

   ROTATABLE & FOLDABLE

   Als je even klaar bent met luisteren, kun je de hoofdtelefoon inklappen en veilig opbergen in z’n pouch. Je kunt ‘m ook draaien en comfortabel om je nek dragen, omdat hij precies de vorm van je schouders en borst volgt.

   VOICE ASSISTANT

   Je kunt je muziek te bedienen met touch control of schakel Siri of Google Assistant op je smartphone eenvoudig in door 2-3 seconden te drukken op het logo aan de rechterkant van de hoofdtelefoon.

   Specificaties

   Connectiviteit:
   Draadloos
   Autonomie (u):
   40 u
   Noise cancelling:
   Draagwijze:
   Over-ear
   Bediening:
   Touch commands
   Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!

   Info van het merk