Sony RX100 VII + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm zoomobjectief

Sony RX100 VII + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm zoomobjectief
Vergroot
Cashback
Sony RX100 VII + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm zoomobjectief
Sony RX100 VII + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm zoomobjectief
Sony RX100 VII + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm zoomobjectief
Sony RX100 VII + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm zoomobjectief
Sony RX100 VII + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm zoomobjectief
 • Sensorgrootte: 13,2 x 8,8 mm
 • Type lens: ZEISS® Vario-Sonnar T*
 • Optische zoom (x): 8 x
 • Type beeldstabilisatie: Optisch
 • Opnamekwaliteit video: 4K
 • Meer specificaties
1 149,00
1 049,00€100 cashback
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

SonyRX100 VII + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm zoomobjectief

Groot zoombereik en superieure snelheid

De compacte behuizing van de RX100 VII zit vol met al het nodige om voor prachtige beelden te zorgen. De zoomlens van 24-200mm wordt aangevuld met een supersnelle autofocus van 0,02 s, nieuwe realtime tracking en realtime oog-autofocus plus geavanceerde beeldstabilisatie en een externe microfoonaansluiting voor hoogwaardige video-opnames.

Groot zoombereik in een compacte behuizing

De zoomlens met hoge vergrotingsfactor van 24-200 mm biedt een superieure beeldkwaliteit. De lens is gemaakt om een maximale resolutie en helderheid over het volledige zoombereik te behalen en biedt opmerkelijke telefotomogelijkheden in zakformaat, waardoor u de grenzen van uw creatieve expressie kunt verleggen.

Een tas vol lenzen

De ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200mm F2.8-4.5 zoomlens bestrijkt een breed zoombereik dat overeenkomt met twee standaard zoomlenzen (24-70mm en 70-200mm), allemaal in een zeer compacte configuratie.

Optica voor hoge resolutie

De lenselementen bestaan onder andere uit vier AA-lenzen (geavanceerd asferisch) en twee glazen ED-elementen (extra lage verstrooiing). Deze zorgen voor een uitmuntende resolutie tot aan de randen van het beeld en over het hele telefotobereik.

Een nieuwe beeldsensor, ontworpen voor snelheid

De nieuwe CMOS-beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm en de nieuwste BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor geven snelheid en beeldkwaliteit een nieuwe dimensie.

Snel continu fotograferen met 20 fps en nauwkeurige AF-/AE-tracking

De snelle nieuwe beeldsensor maakt continu fotograferen mogelijk met tot 20 fps en de camera volgt onderwerpen met AF-/AE-berekeningen tot 60 keer per seconde, zelfs als ze onregelmatig of met hoge snelheid bewegen.

Fotograferen zonder zwarte vlekken

Met fotograferen zonder zwarte vlekken kunt u de bewegingen van uw onderwerp zonder onderbreking met 60 fps volgen op het lcd-scherm of de zoeker.

Nieuwe functie voor een burstopname

De nieuwe functie voor burstopnames legt zelfs zeer snelle acties vast, zoals het exacte moment dat een tennisracket de bal raakt, door snel achter elkaar zeven opnamen te maken met een instelbare snelheid van 90, 60 of 30 fps, Hiermee kunnen lastige, belangrijke momenten worden vastgelegd. De functie kan ook met de zelfontspanner worden gebruikt. Zowel beeldformaat JPEG als RAW wordt ondersteund.

Breed autofocusbereik en snelle autofocus

De RX100 VII biedt een toonaangevende autofocus met fasedetectie van 357 punten, waardoor 68% van het frame is gedekt. Deze worden aangevuld door 425 punten voor autofocus met contrastdetectie. Scherpstellen gebeurt in slechts 0,02 seconden.

Realtime tracking voor bewegende onderwerpen 

Realtime tracking gebruikt algoritmes om onderwerpen te herkennen (AI) en volgt uw onderwerp aan de hand van kleur, patroon (helderheid), afstand tot het onderwerp (diepte) en gezichts-/ooginformatie, ongeacht waar het naartoe beweegt. Constante scherpstelling op een bewegend onderwerp helpt u om elk belangrijk moment van de actie vast te leggen, of u nu aan het fotograferen bent of video-opnames maakt.

Realtime oog-autofocus voor foto’s en films

Oogdetectie en trackingprestaties van Sony zijn de geheime ingrediënten voor prachtige portretten. Realtime oog-autofocus detecteert menselijke ogen en behoudt de scherpstelling terwijl het onderwerp beweegt. Het is zelfs mogelijk om op het rechter- of linkeroog van uw onderwerp scherp te stellen.

Realtime oog-autofocus dieren

Realtime oog-autofocus is beschikbaar voor zowel dieren als mensen. Prachtige portretten van dieren zijn nu gemakkelijker dan ooit.

Hoge resolutie en mooie opnamen bij weinig licht

De grote beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm heeft een resolutie van of 20,1 megapixel, is achterverlicht en heeft een verbeterd standaard ISO-bereik van 100-12800. Een hoge resolutiebeleving en weinig ruis dragen bij aan een geweldige beeldkwaliteit met realistische texturen.

Uitstekende reproductie van kleuren en texturen

De nieuwe beeldsensor en de algoritmes voor beeldverwerking leveren meer realistische texturen en kleuren op. Vooral de menselijke huid ziet er natuurlijk uit, terwijl de levendige kleuren van bloemen nauwkeuriger worden weergegeven.

Optische beeldstabilisatie voor stabielere foto’s

Leg hoogwaardige beelden vast met compensatie voor camerabewegingen bij gebruik zonder statief, zelfs bij weinig licht en in telefotobereik. Het algoritme heeft een beeldstabilisatieniveau gelijk aan een 4,0 stops snellere sluitertijd bij 200 mm.

Elektronische sluiter tegen vervorming

De RX100 VII bereikt sluitertijden tot 1/32000 seconde, terwijl de hoge uitleessnelheid van de sensor het rollende-sluitereffect onderdrukt dat bij snel bewegende onderwerpen kan optreden. Stil fotograferen is ook mogelijk.

Soft Skin-effect en andere effecten

Het Soft Skin-effect reduceert rimpels in het gezicht en doffe plekken op de huid en levert mooiere portretten op. Met de opties Creative Style en Picture Effect kunt u fijne aanpassingen doen om opvallende beelden vast te leggen.

Hoge resolutie opnamen in 4K HDR (HLG) en stabiele AF

De camera ondersteunt interne filmopnamen in 4K (QFHD:3840×2160), die pixels volledig uitleest zonder pixelsamenvoeging. Soepele, stabiele AF is het resultaat van geavanceerde AF-algoritmes; realtime tracking en realtime oog-autofocus (mensen) zijn nu ook beschikbaar voor filmopnamen. Met de mogelijkheid van HLG-beeldprofiel (Hybrid Log-Gamma) kunt u genieten van HDR-beelden door de camera via een USB-kabel aan te sluiten op een tv van Sony die compatibel is met HDR (HLG).

Geavanceerde functie voor contentmakers en vloggers

Til uw vlogging naar een hoger niveau met de draagbare RX100 VII. De nieuwe Touch Tracking voor films geeft u een snelle, gemakkelijke autofocus waar u op kunt vertrouwen, terwijl de realtime oog-autofocus (voor mensen) voor nauwkeurige scherpstelling zorgt. Zelfs als u loopt, levert de 'actieve' beeldstabilisatiemodus soepele video’s in 4K op. Met een kantelbaar selfiescherm en externe microfooningang leveren framen en audio ook geen stress op.

Externe microfooningang voor beter geluid 

Ondanks zijn compacte afmetingen bevat de RX100 VII een microfooningang. De standaard ingang van 3,5 mm maakt het mogelijk om het geluid voor al uw films en vlogs professioneel op te nemen — ideaal voor vloggers en professionals.

Verbeterde beeldstabilisatie tijdens filmopnamen in 4K 

Neem zelfs tijdens het lopen vloeiende 4K-video op dankzij de nieuwe 'actieve' beeldstabilisatie. Voor nog vloeiendere stabilisatie, net als bij een gimbal, is er eenvoudige videobewerking beschikbaar in de app Imaging Edge™ Movie Edit.

Verticale filmopnamen met metadata, te zien op uw smartphone

Films die verticaal zijn opgenomen, kunnen nu in dezelfde stand op pc's en smartphones worden bekeken dankzij de metadata die door de camera wordt toegevoegd.

Ondersteuning voor S-Log voor meer creativiteit

De RX100 VII ondersteunt de beeldprofielen S-Log3 en S-Log2. Of u nu een groot dynamisch bereik en foto’s met rijke kleuren voor postproductie nodig hebt of rechtstreeks een uniek beeld vanuit de camera wilt, de RX100 VII kan het allemaal.

Intervalopname voor time-lapsefilms

De functie intervalopname maakt continu fotograferen mogelijk met een ingesteld interval tussen 1 en 60 seconden en AE-tracking. De resulterende time-lapsebeelden kunnen op de camera worden bekeken of op uw pc in een film worden verwerkt.

Met één knop toegang tot de elektronische zoeker

De XGA OLED Tru-Finder™ heeft een resolutie van ongeveer 2,35 miljoen dots voor een helder, gedetailleerd beeld met een hoog contrast. De zoeker kan snel via de uitklapbare schakelaar worden gebruikt en ingetrokken als deze niet wordt gebruikt.

Kantelbaar display om eenvoudig te framen

Het lcd-beeldscherm van 7,5 cm met een hoge resolutie van 92.100 dots kan 180° omhoog en 90° omlaag worden gekanteld, waardoor het eenvoudig is om selfies te framen of vanuit hoge en lage hoeken te fotograferen.

Aanraakbediening voor soepele opnamen

Tik gewoon op het scherm om realtime tracking voor foto’s of films te starten. Touch Focus, Touch Pad en Touch Shutter zijn ook beschikbaar.

Eenvoudig databeheer 

Foto’s kunnen in de afspeelmodus met een optionele knop worden beoordeeld of beschermd tegen wissen. Doorlopend gemaakte beelden kunnen worden weergegeven in de groepen waarin ze zijn gemaakt en deze kunnen worden gewist of beschermd.

Aanpasbare functies

Camerafuncties die worden geactiveerd met de Fn-knoppen kunnen nu apart worden toegewezen voor foto’s en filmopnamen. U hebt snel toegang tot veelgebruikte functies en menu-items als deze via de functies My Menu en My Dial zijn toegewezen.

Lees meer

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code42000702
 • MerkSony
 • EAN4548736106352

Sensor

 • Effectieve pixels (MP)20.1  MP
 • Type sensorExmor RS CMOS
 • Sensorgrootte13,2 x 8,8 mm

Lens 1

 • Gezichtsherkenning
 • Digitale zoom (x)32  x
 • Optische zoom (x)8  x
 • Minimale scherpstelafstand (cm)8  cm
 • Hoogste brandpuntafstand - 35 mm-equivalent (mm)200  mm
 • Laagste brandpuntafstand - 35 mm-equivalent (mm)24  mm
 • Hoogste brandpuntafstand (mm)72  mm
 • Laagste brandpuntafstand (mm)9  mm
 • Verwisselbare lens
 • Type lensZEISS® Vario-Sonnar T*
 • Intrekbare lens
 • Diafragma (F)f/2.8 - 4.5

Camera

 • BeeldverwerkingsprocessorBIONZ X
 • BeeldstabilisatieSteadyShot
 • Type beeldstabilisatieOptisch
 • Zelfontspanner - snelste (sec)2  sec
 • Zelfontspanner - langste (sec)10  sec
 • Langste sluitertijd (sec)30  sec
 • Kortste sluitertijd (sec)1/32000  sec

Flitser

 • Ingebouwde flitser
 • Automatische flits
 • Aansluiting voor externe flitser
 • Kortste flitsbereik - groothoek (m)0.4  m
 • Verste flitsbereik - groothoek (m)5.9  m
 • Kortste flitsbereik - tele (m)1  m
 • Verste flitsbereik - tele (m)3.1  m

Scherpstelling

 • Autofocus met vergrendeling
 • Fasedetectie AF
 • Fasedetectie AF - punten (#)357
 • Contrastdetectie AF
 • Contrastdetectie AF punten (#)425

Belichting

 • ISO-gevoeligheid - laagste (foto)80
 • ISO-gevoeligheid - hoogste (foto)25600
 • ISO-gevoeligheid - laagste (film)100
 • ISO-gevoeligheid - hoogste (film)12800
 • Belichtingsverbetering (EV)+/- 3 EV

Zoeker

 • Type zoekerXGA OLED Tru-Finder™
 • Dekking beeldveld (%)100  %
 • Grootte zoeker (cm)1  cm
 • Aantal pixels (px)2359296  px
 • Vergroting (x)0.59  x

Scherm

 • SchermtypeTFT LCD
 • Touchscreen
 • Kantelbaar scherm
 • Schermgrootte (inch)3  inch
 • Schermgrootte (cm)7.5  cm
 • Beeldschermpixels921600  px
 • Kantelbaar boven (°)180  °
 • Kantelbaar beneden (°)90  °

Opname

 • Opnamekwaliteit video4K
 • Maximale videoresolutie - breedte (px)3840  px
 • Maximale videoresolutie - hoogte (px)2160  px
 • Framerate video (fps)30
 • Ingebouwde speaker
 • Opslag foto in RAW-formaat
 • Maximale fotoresolutie - breedte (px)5472  px
 • Maximale fotoresolutie - hoogte (px)3648  px
 • KleurruimtesRGB, Adobe RGB

Opslag

 • Geschikt voor Memory Stick-kaart
 • Geschikt voor SD-kaart
 • Geschikt voor micro SD-kaart

Aansluitingen

 • USB-aansluiting
 • Type USB-aansluitingMicro USB
 • HDMI-aansluiting
 • Type HDMI-aansluitingMicro HDMI
 • Microfoonaansluiting

Verbindingen

 • Wi-Fi
 • Hoogste wi-fi standaard802.11 b/g/n
 • Bluetooth
 • Bluetooth-versie4.1
 • NFC
 • GPS

Batterij

 • Oplaadbare batterij
 • Type batterijLithium-ion
 • Opladen via USB
 • Gebruiksduur foto (#)260
 • Gebruiksduur video (min.)40  min

Ontwerp

 • Kleur toestelZwart
 • Totaalgewicht (gr)302  gr
 • Breedte (cm)10.16  cm
 • Hoogte (cm)5.81  cm
 • Diepte (cm)4.28  cm
 • Statiefaansluiting (1/4 inch)

In de doos

 • Meegeleverde batterij(en)NP-BX1
 • USB-kabel
 • Draagriem
 • AC-adapter
 • Handleiding

Type fototoestel

 • Type fototoestelPremium

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag