Nintendo | Super Mario Odyssey (FR)

   € 48,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Nintendo Super Mario Odyssey (FR)
   Nintendo Super Mario Odyssey (FR)
   Nintendo Super Mario Odyssey (FR)

   Waarborg

   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 48,95
   Beschikbaar in enkele winkels
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Nintendo Super Mario Odyssey (FR)

   Mario maakt een reis rond de wereld!

   Beleef samen met Mario een groots avontuur in 3D, waarin je een heuse wereldreis maakt. Gebruik Mario's nieuwe moves om manen te verzamelen en je luchtschip, de Odyssee, van brandstof te voorzien. Bevrijd prinses Peach en voorkom dat ze met Bowser in het huwelijksbootje stapt!

   Dit Mario-avontuur in 3D zit boordevol geheimen en verrassingen. Mario kan zijn pet gooien, erop springen en er diverse vijanden en voorwerpen mee vangen! Je zult daarom grappige en spannende gameplay kunnen ervaren, die je nog nooit eerder in een Mario-game hebt gezien. Laat jezelf meevoeren naar wonderlijke oorden ver buiten het Paddenstoelenrijk!

   Inhoud:

   Verken reusachtige rijken in 3D vol geheimen en verrassingen, inclusief kostuums voor Mario en grappige manieren waarop je de omgeving kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld rondrijden in voertuigen met de HD-trilfunctie van de Joy-Con-controllers, of gebieden verkennen als pixel-Mario.

   Dankzij zijn nieuwe vriend Cappy heeft Mario gloednieuwe moves tot zijn beschikking. Je kunt Cappy bijvoorbeeld naar vijanden of voorwerpen gooien, die je vervolgens kunt besturen!

   Bezoek adembenemende nieuwe locaties, zoals de metropool New Donk City. Onderweg kom je bekende vrienden en vijanden tegen. Het is jouw taak om prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van Bowser en zijn trouwplannen te dwarsbomen.

   Bij de release van de game worden er drie nieuwe amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar) uitgebracht van Mario, prinses Peach en Bowser in hun trouwkleding. In deze game kun je ook diverse amiibo gebruiken die eerder zijn uitgebracht. Als je compatibele amiibo scant, krijg je hulp in de game. Sommige amiibo leveren ook kostuums voor Mario op!

   Ballonnenjacht

   Er is een gratis update beschikbaar voor Super Mario Odyssey! Na het downloaden van de update en het uitspelen van het hoofdverhaal, wordt de online activiteit Ballonenjacht beschikbaar.

   Praat met Luigi om aan een van de twee competitieve spelstanden te beginnen. In de stand 'ballon verstoppen' heb je 30 seconden om een ballon te verstoppen. Bij het 'ballon zoeken' worden de rollen omgedraaid en heb je 30 seconden om ballonnen te vinden die verstopt zijn door spelers uit de hele wereld.

   Als je ballonnen van andere spelers vindt en je jouw ballonnen goed verstopt in moeilijk te vinden locaties kun je hogerop komen in het klassement. Om het meest aantal punten te scoren zul je elk hoekje en kantje van een rijk moeten kennen, en die kennis moeten gebruiken om snel ballonnen te vinden en te verstoppen.

   De update bevat ook nieuwe outfits, en filters om foto's te maken.

   Specificaties

   Spelconsole:
   Nintendo Switch
   Genre:
   Actie, Avontuur, Platformers
   Taal:
   Engels, Frans, Nederlands
   Leeftijdsclassificatie:
   PEGI 7
   Release jaar:
   2017
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk