Nintendo | Sonic Frontiers

   € 39,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Nintendo Sonic Frontiers
   Nintendo Sonic Frontiers

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 39,95
   Tijdelijk niet leverbaar

   Tijdelijk niet leverbaar

   Helaas is dit product tijdelijk niet meer leverbaar. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer dit product terug voorradig is? Klik dan hier:

   Beschrijving

   Nintendo Sonic Frontiers

   Werelden botsen in het nieuwste supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog! Op zoek naar de ontbrekende Chaos-smaragden strandt Sonic op een oud eiland boordevol ongebruikelijke wezens. Strijd tegen hordes krachtige vijanden terwijl je een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie verkent. Versnel naar nieuwe hoogten en ervaar de spanning van de hoge snelheid en vrijheid van deze platformgame met open zones, terwijl je over de vijf enorme Starfall Islands racet. Stort je in het avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe mysterieuze vijanden een halt toe te roepen. Welkom bij de evolutie van Sonic-games!

   Ervaar gloednieuwe platformactie in open zones

   Race over vijf enorme bovenwereldse eilanden vol dichte bossen, stromende watervallen en verzengende woestijnlandschappen, elk met eigen unieke actieplatform-uitdagingen en verborgen geheimen om te ontdekken.

   Ongekende vrijheid op topsnelheid

   Ga op avontuur op de Starfall Islands en zie wat elk eiland je te bieden heeft op een snelheid die je alleen bij Sonic ziet. Verken nieuwe paden wanneer jij dat wilt en ontdek nevenmissies, los puzzels op, beklim enorme bouwwerken, ga vissen en ontmoet onderweg vriendelijke gezichten…

   Daag jezelf uit in cyberspace

   Ontdek diverse poorten, verspreid over het eiland, en reis naar Cyber Space-levels, met kenmerkende 3D-platformactie op de typische snelheid van Sonic en boordevol uitdagingen om je vaardigheden te testen.

   Cybergevechten

   Op de Starfall Islands wonen vreemde wezens die Sonic nog nooit eerder heeft gezien. Gebruik het gloednieuwe gevechtssysteem en de vaardigheidsschema-upgrades om strategisch te vechten. Combineer acties als ontwijken, pareren, tegenaanvallen, combo's en de nieuwe Cyloop-vaardigheid om mysterieuze vijanden en kolossale titanen uit te schakelen.

   Een nieuw avontuur boordevol mysterie en intriges

   Word Sonic en ga op reis om de mysteriën te ontdekken van de overblijfselen van een oude beschaving die wordt geplaagd door hordes robots. Ga op pad met slechts een handvol vragen en een lichaamloze stem als gids, en red je vrienden en de raadselachtige bewoners van de Starfall Islands van een kolossale, gemechaniseerde dreiging.

   Specificaties

   Spelconsole:
   Nintendo Switch
   Genre:
   Actie, Platformers
   Taal:
   Engels, Frans
   Leeftijdsclassificatie:
   PEGI 7
   Release jaar:
   2022
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of