Galaxy S24 series
Galaxy S24 series
Galaxy S24 series

Samsung Galaxy Unpacked 2024

Ontdek hier alles over de nieuwe Galaxy S24 smartphones die tijdens het Galaxy Unpacked event op 17 januari zijn voorgesteld!
Deel
Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Ultra

Een nieuw jaar is begonnen en daar horen ook nieuwe smartphone bij! Om het nieuwe jaar goed te starten lanceert Samsung 3 nieuwe smartphones, namelijk de S24, S24+ en S24 Ultra. De nieuwe S24 Ultra is het vlaggenschip van deze lancering. Door de nieuwste titanium behuizing heeft deze nu nog meer een premium uitstraling en is deze smartphone sterker dan ooit. Je kan je favoriete games spelen op het heldere 6.8” display en dankzij Vision Booster geniet je van rijke kleuren en diepe contrasten. Daarnaast brengt Ray Tracing al jouw games tot leven door lichtreflecties en schaduwen nog realistischer weer te geven.

Zoals zijn voorganger heb je ook nu weer de handige S Pen die je onderaan het toestel kan terugvinden. Maar de leukste nieuwe features van deze smartphone zijn toch wel de AI functies die nu mogelijk zijn. Zo kan je Circle to Search gebruiken om zoals de naam het al verklapt, iets te omcirkelen, te zoeken en te vinden. Of Live Call Translation* waarmee je kan bellen en communiceren in een vreemde taal met behulp van de real-time vertaalsoftware. Met deze Galaxy S24 Ultra krijg je eindeloze mogelijkheden en ga je voortaan moeiteloos door het leven!

Galaxy S24+

Galaxy S24+

Voor de Galaxy S24 en S24+ heeft Samsung voor een Armor AI 2.0 behuizing gekozen die nog lichter is dan zijn voorganger en lichter is dan stainless steel. Voor deze editie kan je kiezen tussen vier mooie kleuren; Cobalt Violet, Amber Yellow , Marble Grey en Onyx Black.

Ook bij de S24 en S24+ kan je genieten van de nieuwe AI functies, zoals de Circle to Search. Voor de nieuwste S24+ hebben ze het display iets groter gemaakt en kan je nu genieten van een peak nits tot wel 2600 op een 6.7” Dynamic AMOLED display. De batterij kreeg ook een upgrade en beschikt nu over 4900 mAh om de hele dag door te genieten zonder te moeten zoeken naar een oplader.

Galaxy S24

Galaxy S24

Het base model, de Galaxy S24 hoeft zeker niet onder te doen. Deze heeft een 50 MP camera en een 12 MP selfiecamera gekregen. Het display is nu 6.2” en dus ook groter dan zijn voorganger. Hier heeft Samsung ervoor gekozen om een Exynos Root chip te gebruiken om nog beter te werken met alle nieuwe AI features. Je kan met Photo Assist suggesties krijgen en je foto’s editen zoals een echte professional dankzij Galaxy AI*.

*Samsung account login is vereist voor bepaalde AI-functies. Deze Galaxy AI-functies zijn tenminste tot eind 2025 gratis op ondersteunende Samsung Galaxy apparaten.

Galaxy S24

Galaxy S24 smartphones

Galaxy S24 Ultra
Galaxy S24+
Galaxy S24
Accessoires
   Geüpdatet op 18 jan. 2024
   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2024