Wijnkoelkasten
  • Gratis levering
  • Gratis terugname oud toestel
  • Installatieservice op maat

Wijnkoelkasten

Onder de wijnkoelkasten zijn er twee soorten te onderscheiden: een wijnbewaarkast en een wijnklimaatkast. Een wijnbewaarkast dient uiteraard om je witte en rode wijn te bewaren. Je opteert dus voor een wijnbewaarkast wanneer je je flessen wijn langdurig & rustig wil laten koelen. Een wijnklimaatkast zorgt er dan weer voor dat je wijn constant op ideale drinktemperatuur blijft. Zo heb je altijd lekkere wijn achter de hand voor een diner met gasten, een gezellig avondje televisie of een romantische tête-à-tête met je partner. Je kan kiezen uit het aantal te bewaren flessen en uiteraard trendy designs. Een droom voor een wijnkenner. Genoeg opties bij Krëfel!

Wil je een wijnkoelkast kopen, ontdek dan ons uitgebreid aanbod met de nieuwste wijnbewaarkasten van Liebherr en La sommelière en wijnklimaatkasten van Liebherr, La sommelière en HaierOp zoek naar een inbouw wijnkoelkast?

Weet je niet goed welke wijnkelder je wil of nodig hebt? Gebruik onze wijnkoelkastadviseur en vind aan de hand van enkele vragen de ideale wijnklimaatkast!

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2023

Inloggen

Welkom bij Krëfel

Vul je gegevens in en ga verder

Nog geen account? Registreer

Wachtwoord vergeten?

of