Norton Norton 360™ Deluxe - 3 toestellen - 6 maanden
Vergroot
69,95
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

NortonNorton 360™ Deluxe - 3 toestellen - 6 maanden

Realtimebescherming tegen bedreigingen

Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor je apparaten en helpt je je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen wanneer je online gaat.

Secure VPN

Veiliger en anoniem surfen met een VPN (virtueel privénetwerk) zonder logboekregistratie. Gebruik versleuteling van bankkwaliteit om je informatie zoals wachtwoorden en bankgegevens veilig en privé te houden.

Ouderlijk toezicht

Beheer de online activiteiten van je kinderen. Zorg dat ze veiliger online kunnen gaan op hun pc's of smartphones.

Wachtwoordbeheer

Tools om je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens veiliger online te genereren, op te slaan en te beheren.

50 GB cloudback-up voor pc

Bewaar belangrijke bestanden en documenten als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware.

SafeCam voor pc

Waarschuwt je bij elke toegangspoging tot je webcam en helpt je ongeoorloofde toegang te blokkeren.

Norton Apparaatbeveiliging voor smartphones, tablets en laptops

De NIEUWE Norton 360™-abonnementen zijn gebaseerd op de fundamenten van Norton Security, Norton Internet Security, de originele Norton 360™, kunstmatige intelligentie (AI) en beveiligingstechnologie op basis van machine learning. De abonnementen bevatten meerdere beschermingslagen:

 • Een Inbraakpreventiesysteem (IPS) analyseert informatie die via een netwerk (zoals het internet) binnenkomt en helpt mogelijke online bedreigingen te blokkeren voor ze op je computer terechtkomen. (Pc, Mac)
 • Antivirusbescherming met geavanceerde machine learning-technologie scant en verwijdert malwarebestanden die een apparaat binnendringen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van emulatie, om te testen en achterhalen wat bestanden doen, en machine learning. (Pc, Mac, Android)
 • Reputatiebescherming (Insight) gebruikt de reputatiegegevens die via het Global Intelligence Network van Symantec zijn verzameld om bestanden van softwaretoepassingen op basis van hun kenmerken te classificeren. (pc)
 • Bescherming op basis van gedrag (SONAR) maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om toepassingen op basis van gedrag te classificeren, en blokkeert automatisch toepassingen die verdacht gedrag vertonen. (pc)
 • Proactieve bescherming tegen misbruik (PEP) beschermt tegen zero-day-aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in toepassingen of het besturingssysteem. (Pc)
 • Power Eraser helpt bij het detecteren en verwijderen van risicovolle toepassingen en malware die je computer kan bevatten. (pc)

Bescherming tegen de cyberbedreigingen van vandaag.

Cyberbedreigingen evolueren voortdurend. Cybercriminelen kunnen op meerdere manieren persoonlijke informatie stelen via je computers en mobiele apparaten. Cybercriminelen gebruiken verschillende soorten malware om te krijgen wat ze willen, zoals:

 • Cryptojacking: malware die cybercriminelen toegang geeft om op je computer te 'delven' naar cryptovaluta's, ten koste van je resources.
 • Formjacking: malware die schadelijke code bevat waarmee cybercriminelen met behulp van online formulieren op legitieme websites betaalkaartgegevens stelen.
 • Ransomware: malware die de inhoud van een computer versleutelt en vervolgens losgeld eist om de inhoud te herstellen, meestal in de vorm van een cryptovaluta zoals Bitcoin
 • Trojaans paard met toegang op afstand: malware waarmee criminelen via een 'achterdeurtje' op afstand toegang krijgen tot een gecompromitteerde computer

Naast deze nieuwe technieken gebruiken cybercriminelen ook nog steeds malware zoals virussen, wormen en spyware. De NIEUWE Norton 360 biedt bescherming tegen de manieren waarop cybercriminelen apparaten met malware infecteren en je online privacy in het gedrang brengen. Dat is bescherming tegen cyberbedreigingen van een vertrouwde leider op het gebied van cyberbeveiliging voor consumenten.

Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

 • Beoordelingen van onze klanten
 • Andere beoordelingen

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag