Janna 1920x530 1 3
Janna 1920x530 1 3
Janna 1920x530 1 3

Een snelle blik op Quooker

Ontdek het gemak van de Quooker-kraan. In één oogwenk kan je zowel kokend, gefilterd, bruisend, koel, koud en warm water uit je kraan tappen. Met Quooker vergemakkelijk je niet alleen het koken van je favoriete recepten en het bereiden van je lievelingsdrankjes, maar bespaar je daarnaast ook nog eens op energie en water.
Deel
CUBE-duo-keukenkast-filter 1

Kies je reservoir

Twijfel je nog over welk reservoir het beste bij je keuken past? Wij helpen je graag verder met volgende tips of stel hier zelf jouw kraan samen.

Is er een warmwaterleiding aanwezig in jouw keuken?

Zo nee, ga dan voor de Quooker COMBI.
Zo ja: Wacht je lang op warm water (afstand warmwatervoorziening tot keukenkraan >6m)?
Zo nee, ga dan voor de Quooker PRO3.
Zo ja, dan kies je best voor de Quooker COMBI+.

Wil je hierbij ook nog gekoeld en gefilterd (bruis)water? Voeg dan de Quooker CUBE bij.

Wil je overbelasting op je stopcontacten vermijden? Voeg dan de Quooker energieverdeler toe voor extra veiligheid.

Voor meer hulp bij het kiezen van de ideale Quooker combinatie voor jouw keuken, kan je altijd terecht bij onze productadviseur.

1876-Front-tap-Stainless-steel-glass-watering-can-in-hand-landscape 2

Energiebesparend

De Quooker houdt kokend water constant beschikbaar dankzij een vacuümgeïsoleerd reservoir, op een temperatuur van 108°C. Met minimale energiebehoeften verbruikt het maar 10 W en dus niet meer dan een Wifi-router. Je kunt zelfs je keukenboiler vervangen door de COMBI(+) voor nog meer energiebesparing en instant warm water.

2182 Fusion Square Rose Copper lady tapping boiling tea portrait

Waterbesparend

Met de Quooker-kraan verspil je nooit meer water dan nodig. Je kiest altijd de exacte hoeveelheid kokend water die je nodig hebt, in tegenstelling tot een waterkoker waarbij je vaak meer water kookt dan nodig. Met de COMBI(+) bespaar je nog meer water, omdat deze direct warm water levert zonder dat je onnodig water hoeft te laten lopen tot het op temperatuur is.

patrick nadja 0206 hr 2 2

Tijdbesparend

Met de Quooker is wachten op kokend water voorgoed verleden tijd. En als je voor de CUBE-optie gaat, hoef je zelfs niet meer naar de winkel te rennen voor flessen (bruis)water. In een oogwenk, krijg je niet alleen direct kokend water, maar ook gefilterd en gekoeld (bruis)water, allemaal vanuit dezelfde kraan.

Front Black met COMBI en CUBE

Plaatsbesparend

Met een Quooker bespaar je waardevolle ruimte in je keuken, omdat je geen aparte waterkoker meer nodig hebt. Zowel het kokendwaterreservoir als de CUBE-optie zijn compact. Daarbij kan je deze achter elkaar opstellen om plaats te besparen. Bovendien, als je voor de COMBI(+) kiest, kun je zelfs je keukenboiler weglaten, waardoor je nog meer ruimte bespaart. Kies je daarboven ook voor de CUBE, dan hoef je geen ruimte meer vrij te houden voor al je waterflessen.

Kies voor Quooker

0675 CUBE with 60 empty bottles landscape01

Milieuvriendelijk

Met Quooker gebruik je alleen de hoeveelheid kokend water die je nodig hebt, in tegenstelling tot een waterkoker waarbij je vaak meer water kookt dan nodig. Met het COMBI(+)-reservoir heb je ook direct warm water, waardoor je geen water onnodig hoeft te laten lopen tot het op temperatuur is. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op waterverbruik.

Met de Quooker CUBE heb je ook de mogelijkheid om gefilterd, gekoeld (bruis)water rechtstreeks uit je kraan te tappen. Dit betekent dat je nooit meer water in plastic flessen hoeft te kopen, wat resulteert in minder plastic afval.

Geen onnodige verspilling van water of plastic flessen meer.

Daarbij kan je ecocheques gebruiken bij het aankopen van Quooker producten.

Ontdek hier alle Quooker kranen.

Flex 20roestvrij 20staal

Gebruiksgemak

Of het nu gaat om je dagelijkse kopje thee, het bereiden van instant noodles, het verwarmen van je baby's flesje of het koken van een grote pot pasta voor het familiediner, met Quooker heb je snel en gemakkelijk toegang tot kokend water voor al je dagelijkse behoeften en gewoonten.

Bovendien hoef je nooit meer naar de winkel voor flessen (bruis)water. De CUBE filtert je water grondig en verbetert zelfs de smaak en geur ten opzichte van gewoon kraanwater. Daarnaast kun je ook direct genieten van bruisend of gekoeld water, allemaal met slechts één kraan. Op de CUBE zit namelijk een AC-HF filter en een CO2-cilinder, waarmee je tot 60 liter bruisend water kan tappen.

Verder is de Quooker zeer gebruiksvriendelijk en vereist deze weinig onderhoud. Je hoeft slechts één keer in de vijf jaar onderhoud aan het reservoir te laten uitvoeren.

20637 Header landingspagina besparen energie4

Veilig

Dankzij de kindveilige knop, namelijk de dubbel-druk-draaibedieningsknop, wordt voorkomen dat er onbedoeld kokend water uit de kraan stroomt. Wanneer er kokend water uit je kraan komt, zal het lichtje aan de bedieningsknop rood kleuren. Ga je voor een Flex-kraan, dan stopt het kokend water ook meteen wanneer je deze uitrekt.

De stroom kokend water uit de Quooker-kraan is geen massieve straal, maar eerder verneveld. Dit zorgt ervoor dat je reflexmatig je hand terugtrekt voordat deze de kans krijgt om te verbranden. Doordat het water in het reservoir aan 108° C wordt bewaard, is het daarbij volledig steriel.

Bovendien is de uitloop van de Quooker goed geïsoleerd, waardoor je je niet kunt verbranden aan de kraan nadat je kokend water hebt getapt. Daarnaast wordt het kokende water via een aparte slang aangevoerd dan het koude water, wat extra veiligheid biedt.

Met een Quooker in huis vermijd je moeiteloos ongelukken zoals het omstoten van een waterkoker of een pan met kokend water, omdat de kraan vast op het aanrecht is gemonteerd.

Quooker duurzaam

Geüpdatet op 16 apr. 2024