Solden bij Krëfel

Profiteer nu van onklopbare solden bij Krëfel!

Ontdek de beste solden deals

Straffe prijzen, gratis levering (vanaf €20) en een ongeziene service: de solden bij Krëfel zijn er weer! Ontdek dit jaar alle solden van 1 tot 31 augustus. Bekijk hier onze ijzersterke deals.

Bekijk alle solden

Soldenfolder

Soldenfolder

Wat inspiratie nodig?
Bekijk zeker ook eens onze straffe promoties in de folder.

Wat inspiratie nodig? Bekijk zeker ook eens onze straffe promoties in de folder.

Bekijk de folder

 

Veilig de solden ontdekken in al onze winkels!

Kom de solden ontdekken in één van onze 74 winkels en kies er in alle veiligheid. Je vindt hier al onze maatregelen die genomen zijn naar aanleiding van het coronavirus.

 

Straffe solden in elke categorie

 

Topdeals

 

Solden op Krëfel.be en in de winkels

Van 1 tot 31 augustus geniet je bij ons van de beste solden op elektro. Profiteer van onze korting op wasmachines, koelkasten, stofzuigers, televisies, smartphones en veel meer. Wil je persoonlijk advies of een product graag eens bekijken? Loop dan gerust eens binnen in één van onze 74 winkels.

De beste solden veilig betalen

Op Krëfel.be gebeurt het betalen van je bestelling altijd in een beveiligde internetomgeving. Je hebt verschillende keuzes om veilig te betalen zoals Bancontact, PayPal, MasterCard, Visa, American Express, betaling bij levering (alle bankkaarten, cash en ecocheques) of een overschrijving.

Betalen met ecocheques tijdens de solden

Ontdek alle eco-producten in solden. Zo bespaar je niet alleen nu bij je aankoop dankzij de korting, maar ook op lange termijn door een daling van je energiefactuur. Ook bij een online bestelling kan je met ecocheques betalen. Als je nog papieren ecocheques hebt, kies voor de optie "betalen bij leveren" in de check-out van je winkelmandje en overhandig jouw cheques bij levering.

Niet thuis overdag? Je bestelling nog dezelfde dag geleverd?

Geen probleem! Met Click & Collect, avondlevering of levering in een postpunt/locker leveren we wanneer het jou het best uitkomt. We leveren je bestelling ook op zaterdag en zondag. Je wenst je bestelling dezelfde dag nog? Met Click & Collect kan je jouw product afhalen in een Krëfel winkel na slechts een uur. Met Krëfel Express leveren we je product ook bij je thuis binnen de 2u na je bestelling.

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
Contact
Veelgestelde vragen - FAQ
Laagste prijsgarantie
Winkelpunten