Logo
   Categorieën
   Solden 2022
   Solden 2022
   Solden 2022

    

   De officiële solden lopen in België telkens van 3 januari tot en met 31 januari en van 1 juli tot en met 31 juli. Vanaf 1 januari 2023 vind je hier dus al onze soldendeals terug. Tijdens de andere periodes van het jaar kan je al onze promoties en kortingen vinden tussen onze deals van de maand.

   Ontdek al onze deals 

    

   De beste soldendeals voor jou Bekijk alle deals

   Solden deals tot wel -50%

   Ontdek de beste soldendeals

   Straffe prijzen, gratis levering (vanaf €20) en een ongeziene service: de solden bij Krëfel zijn er weer! Bekijk hier al onze ijzersterke deals. Nog ecocheques liggen? Bekijk ook al onze eco-producten in solden.

   Reserveer online, haal af in de winkel

   Je soldenaankopen kan je ook in een van onze 76 winkels doen. Krijg advies van een specialist en doe er je aankopen of ga er je "Click & Collect" bestelling afhalen. Als je een artikel online bestelt kan je het een uur later ophalen in een van onze winkels!

   Straffe solden in elke categorie

    

   Nog meer soldendeals Bekijk alle deals

   Onze bestsellers Bekijk alle deals

   Straffe deals voor elk budget

    Soldendeals onder €100

   Soldendeals onder €250

   Soldendeals onder €500

   Soldendeals onder €1000

   Bekijk alle soldendeals
    

   Solden op Krëfel.be en in de winkels

   Van 1 tot 31 juli geniet je bij ons van de beste solden op elektro. Profiteer van onze korting op wasmachines, koelkasten, stofzuigers, televisies, smartphones en veel meer. Of bekijk onze solden per merk. Wil je persoonlijk advies of een product graag eens bekijken? Loop dan gerust eens binnen in één van onze 76 winkels.

   Betalen met ecocheques tijdens de solden

   Ontdek alle eco-producten in solden. Zo bespaar je niet alleen nu bij je aankoop dankzij de korting, maar ook op lange termijn door een daling van je energiefactuur. Ook bij een online bestelling kan je met ecocheques betalen. Als je nog papieren ecocheques hebt, kies voor de optie "betalen bij leveren" in de check-out van je winkelmandje en overhandig jouw cheques bij levering.

   De beste solden veilig betalen

   Op Krëfel.be gebeurt het betalen van je bestelling altijd in een beveiligde internetomgeving. Je hebt verschillende keuzes om veilig te betalen zoals Bancontact, PayPal, MasterCard, Visa, American Express, betaling bij levering (alle bankkaarten, cash en ecocheques) of een overschrijving.

   Niet thuis overdag? Je bestelling nog dezelfde dag geleverd?

   Geen probleem! Met Click & Collect, avondlevering of levering in een postpunt/locker leveren we wanneer het jou het best uitkomt. We leveren je bestelling ook op zaterdag en zondag. Je wenst je bestelling dezelfde dag nog? Met Click & Collect kan je jouw product afhalen in een Krëfel winkel na slechts een uur. Met Krëfel Express leveren we je product ook bij je thuis binnen de 2u na je bestelling.

   Geüpdatet op 01 aug. 2022