Page-Sonnette-Banner-mobile
Page-Sonnette-Banner-Desktop
Page-Sonnette-Banner-Desktop

Een slimme deurbel voor uw woning

Een deurbel kiezen voor uw inkom lijkt misschien banaal, maar hebt u ooit een slimme deurbel overwogen? Vele daarvan zijn voorzien van een aantal interessante functies, zodat u altijd op de hoogte bent van de aankomst van uw gasten of uw pakje, en van alles wat er voor uw deur gebeurt.
Deel
Page-Sonnette-Featurette1

Waarom kiezen voor een slimme deurbel?

Voornamelijk om direct te weten wie of wat er voor je deur staat! Ben je niet thuis? Je kan nog steeds communiceren met de bezorger of gasten via de app op je smartphone of tablet. Combineer uw deurbel ook met een geconnecteerd slot om het openen van uw voordeur vanop afstand te controleren!

Wist u dat een slimme deurbel ook kan fungeren als bewakingscamera? De camera van uw slimme deurbel registreert alle bewegingen en beelden die tijdens uw afwezigheid worden gedetecteerd, rechtstreeks op de cloudapplicatie of op uw SD-kaart. Je kan de beelden live bekijken of later, dag of nacht met de nachtzichtfunctie! Bij sommige deurbellen kan je ook kiezen tussen verschillende melodieën, of geluiden opnemen via een microfoon en met bezoekers praten via een luidspreker.

Page-Sonnette-Featurette2

Verschillende soorten slimme deurbellen

Het eerste wat u moet bepalen is of u een deurbel met kabel of een draadloze deurbel nodig hebt. Het voordeel van een bedrade deurbel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij of het vervangen van de batterijen. U zult echter aandacht moeten besteden aan de spanning van de bestaande bedrading en de compatibiliteit daarvan met het nieuwe apparaat, hoewel er transformatoren beschikbaar zijn om eventuele problemen op dit gebied op te lossen.

Uw keuze zal dan worden gemaakt op basis van de kenmerken die het biedt. Wij hebben deze reeds vermeld, bijvoorbeeld het al dan niet aanwezig zijn van een microfoon en geïntegreerde luidsprekers indien u wenst te kunnen communiceren met uw bezoekers. Wat de camera betreft, zijn de resolutie van de video, de mogelijkheid om opnamezones te definiëren of de groothoekopname eveneens criteria bij de keuze. Om uw huis zo goed mogelijk te beschermen, zijn sommige deurbellen ook uitgerust met een alarmfunctie, naast live meldingen op uw smartphone wanneer er beweging voor uw deur wordt gedetecteerd. Tot slot zijn er nog enkele belangrijke criteria waar u op moet letten voordat u iets koopt!

Belangrijke criteria voor de aankoop

Page-Sonnette-FeatureList1.1

Rinkelende bel :

Sommige deurbellen hebben geen ingebouwde bel. De waarschuwing gebeurt dus ofwel via de applicatie op de smartphone of tablet, ofwel via een externe bel die in huis wordt geplaatst en soms ook als Wi-Fi-repeater fungeert.

Page-Sonnette-FeatureList1.2

Abonnement :

Het is belangrijk om vooraf na te gaan of de deurbel een abonnement vereist of niet. Als dit het geval is, is het de moeite waard een merk te kiezen dat deel uitmaakt van een ecosysteem van geconnecteerde objecten waarvoor u al een abonnement hebt.

Page-Sonnette-FeatureList1.3

Verbinding :

Een Wi-Fi-verbinding van voldoende bereik en kwaliteit is vereist als je kiest voor een draadloze deurbel. Anders is het mogelijk dat het camerabeeld van slechte kwaliteit is of niet goed werkt.

Geüpdatet op 22 juni 2022