Consumptiecheques banner mobile
Consumptiecheques Krëfel
Consumptiecheques Krëfel

Betaal jouw elektro met consumptiecheques!

Een nieuwe wasmachine, smartwatch of koelkast nodig? Goed nieuws, want je kan deze toestellen nu ook betalen met consumptiecheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Krëfel aanvaardt zowel de papieren als de elektronische versie, da’s pas handig!
Deel
Consumptiecheques


Wat zijn consumptiecheques?

De koopkrachtpremie is een extraatje dat de regering voorziet voor bedrijven om werknemers een financieel duwtje in de rug te geven als antwoord op de stijgende prijzen. Je ontvangt deze premie in de vorm van consumptiecheques van je werkgever en je kan ze gebruiken voor milieuvriendelijke toestellen. Alle cheques zijn geldig tot 31 december 2024, dus vergeet ze niet uit te geven voor ze vervallen.


Wat kan ik kopen met mijn consumptiecheques?

Je kan de cheques gebruiken om je boodschappen te doen, je etentje op restaurant te betalen, cultuur op te snuiven, maar ook om al je energiezuinige elektrotoestellen te betalen. Of je nu een nieuwe eco wasmachine, smartwatch of koelkast nodig hebt, wij aanvaarden consumptiecheques voor al je aankopen met eco-label.

consumptiecheque-featurette-1-def


Waar kan ik mijn consumptiecheques gebruiken?

Je kan jouw consumptiecheques gebruiken in al onze Krëfel winkels. We aanvaarden zowel de papieren als de elektronische versie.


Handig om te weten:

De consumptiecheques...
• zijn niet geldig voor online aankopen.
• zijn enkel geldig op toestellen met een eco-label.
• zijn geldig t.e.m. 31 december 2024

Geüpdatet op 17 jan. 2024
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024