banner mobile
banner-desktop
banner-desktop

Jouw skivakantie, maar dan beter!

Vertrek je naar de bergen maar beschik je nog niet over al het nodige materiaal? Wij helpen je graag om jouw skivakantie nóg beter te maken met enkele handige tips & tricks!
Deel
gopro

Met je action cam op wintersport

Een aftermovie maken van je beste ski moves? Met een action cam of drone kan je de meest unieke maken! Of wat dacht je van een instant camera om je favoriete momenten meteen vast te leggen?

smartwatch

Track al je bewegingen

Wil je meer details over je wintersportactiviteiten? Denk dan zeker eens aan een smartwatch of activity tracker! Sommige smartwatches kunnen zelfs sporten als skiën, snowboarden of langlaufen analyseren: van de snelheid op de piste tot het aantal afgelegde skikilometers!

muziek

Je favoriete muziek altijd bij de hand

Vergeet tijdens het skiën je draadloze oortjes niet om al dalend je favoriete deuntjes te horen! Ook na een sportieve en vermoeiende dag op de piste zin om even te ontspannen op je favoriete beats? Een bluetooth speaker bedien je makkelijk vanaf je smartphone en zorgt zeker voor de nodige sfeer!

  relaxing

  Na de inspanning komt de ontspanning

  Na een dagje in de koude bergen kan je rustig ontspannen in je chalet met een blaasradiator die extra warmte zal geven. Of wat dacht je van een massagetoestel om je spieren los te maken? Genieten maar!

  GENERAL-Wintersport-OntheRoad-image

  Bereid je voor op de route

  Vertrek je met de auto naar de bergen? Een goede voorbereiding is het halve werk! Neem daarom zeker een gps-toestel en enkele oplaadkabels mee. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Reizen er kinderen mee? Dan kan een draagbare DVD-speler goed van pas komen voor de nodige ontspanning onderweg!