SDA-20200512-braun-flex-banner
SDA-20200512-braun-flex-banner
SDA-20200512-braun-flex-banner

Ontdek ons Braun assortiment

Wil je precies weten wat het verschil is tussen de Braun Ladyshave, Epilator en lichtontharingstoestel, beter bekend als IPL? Hier zal je de antwoorden op jouw vragen vinden.
Deel
SDA-Braun-Ontharing-25

IPL Silk-expert

Veilige, doeltreffende en permanent zichtbare ontharing thuis.

De kunst van het juist doseren.
Je huidtint verschilt per lichaamsdeel.
De unieke SensoAdapt™ Skin Tone Sensor leest je huidtint voortdurend (80 keer per seconde) en past de lichtintensiteit automatisch aan voor de beste werkzaamheid en veiligheid.

Huidcontactsensor voor meer veiligheid.
De Braun Silk-expert flitst alleen als hij volledig met de huid in contact is.

SDA-Braun-Ontharing-21

400.000 flitsen

De 400.000 flitsen leveren een equivalent van 15 jaar volledige lichaamsbehandelingen.

SDA-Braun-Ontharing-32

Klinisch getest

De Braun Silk-expert 5 IPL is afgeleid van professionele lichttechnologie, en is klinisch getest voor veilig en doeltreffend gebruik thuis.

SDA-Braun-Ontharing-23

Glijstand

Voor een snelle en doeltreffende IPL-behandeling gebruik je de glijstand voor meer flitsen zodat hij minder plekken overslaat.

SDA-Braun-Ontharing-24

Snelle IPL-behandelingen

Met de Braun Silk-expert 5 IPL kunnen grote lichaamsdelen, zoals armen of benen, snel behandeld worden. *Gemiddeld ongeveer 8 minuten voor je 2 onderbenen.

ipl-homme

Hoe gebruik je IPL - Braun Silk-expert?

Jouw behandeling op jouw manier: normale, milde of extra milde stand:
In de normale stand krijg je het volledige vermogen en past het apparaat zich voortdurend aan je huidtint aan. In de milde stand past de Braun Silk-expert zich net zo snel en nauwkeurig aan je huidtint aan als in de normale stand, maar hij gebruikt daarbij een lager energieniveau. In de extra zachte stand gebruikt de Braun Silk-expert het allerlaagste energieniveau; dit is geschikt voor onderhoudsbehandelingen, beginners of gevoelige plekken.

21004613 02

Stap 1

Verwijder al het zichtbare haar op de plek die je wilt behandelen op de manier die jouw voorkeur heeft. Zorg ervoor dat er geen haar meer boven het huidoppervlak te zien is. Dep dan je huid droog. Stop de Braun Silk-expert IPL in het stopcontact.

21007532 3

Stap 2

Laat het mondstuk volledig contact maken met de huid om te zorgen dat het product correct werkt. Als het apparaat niet goed contact maakt met de huid, zal het niet werken.

21004614 6

Stap 3

Voor grotere lichaamsdelen gebruik je de glijmodus: houd de knop ingedrukt en behandel je huid. Voor kleinere gebieden druk je de behandelingsknop in en laat je hem weer los. Voor gevoelige plekken, of als het je eerste keer is, kan je de instelling “mild” of “extra mild” selecteren.

21007535 3

Stap 4

Voor een gezichtsbehandeling moet je je huid reinigen en dan eerst je gezichtshaar verwijderen.

21007536 04

Stap 5

Het is belangrijk om het product na gebruik schoon te maken.

IPL-nl

Stap 6

Doe de behandeling in de eerste fase vier tot twaalf weken lang één keer per week. Pas het schema vervolgens aan je behoeften aan. Het resultaat is blijvende, zichtbare haarverwijdering.

SDA-Braun-Ontharing-26

Wie kan IPL gebruiken?

Ik heb rood haar, kan ik een IPL-apparaat gebruiken?
IPL is niet geschikt voor iedereen. Deze techniek werkt het beste op een lichte tot gemiddelde huidteint met natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart haar. Het apparaat werkt het minst goed op heel blond, rood, grijs of wit haar waarbij de kleinere hoeveelheid melanine het licht niet absorbeert.

Waarom is IPL niet geschikt voor donkere huidskleuren?
Aangezien een donkere huid meer melanine bevat, kan het meer licht absorberen dan de veilige, aanbevolen hoeveelheid lichtenergie, waardoor onbehaaglijkheid kan ontstaan.

Moet ik uit de zon blijven voor ik IPL gebruik?
Als je huidskleur donkerder geworden is door kunstmatige of natuurlijke zonnebrand en je huid raakt niet geïrriteerd, kan het Braun Silk-expert IPL-apparaat worden gebruikt omdat het automatisch het energieniveau aanpast aan de veiligste en meest nuttige niveau en het geeft het ook aan of je huid te donker geworden is voor de behandeling.

Is IPL geschikt voor intieme gedeeltes?
IPL is geschikt om te gebruiken voor de bikinilijn, maar het is niet geschikt voor de schaamstreek waar de huid donkerder kan zijn en waar de haardichtheid groter is. Dit zou meer lichtenergie absorberen en kan ongemak veroorzaken.

Kan ik IPL op mijn gezicht gebruiken?
Braun Silk-expert is veilig te gebruiken op het gezicht, onder de jukbeenderen. Gebruik het apparaat niet vlakbij de ogen en op het voorhoofd. Het werkt effectief op de bovenlip, kin en kaaklijn. We raden u aan eerst een klein stukje te testen.

epilator Braun

Epileerapparaten

Epileren biedt de langstdurende gladheid
Bij epilatie kun je tot wel 4 weken van een gladde huid genieten. Want wanneer je haartjes bij de wortel verwijdert, duurt het veel langer voordat ze weer teruggroeien dan wanneer je een zogenaamde oppervlaktemethode gebruikt, zoals scheren en ontharingscrèmes. En wanneer ze weer teruggroeien, zijn de haartjes zachter en dunner dan ervoor.

Epileren is efficiënter dan het harsen van korte haartjes
Door te epileren en waxen verwijder je haartjes bij de wortel, maar bij het waxen kunnen haartjes plat tegen de huid worden gedrukt, waardoor ze moeilijk op te tillen en te verwijderen zijn. De Silk-épil pincettechnologie verwijdert haar zo klein als een zandkorrel (0,5 mm). Geen tussendoordagen meer, geen gedoe meer.

Epileren is mild
Met elke epileersessie wordt het ongemak dat je mogelijk de eerste keer voelde, minder. Daarom geven de Braun Silk-épil epilators je een nagenoeg pijnloze ervaring bij regelmatig gebruik.

Met epileren groeit haar minder zichtbaar terug
Ten eerste, wanneer haartjes bij de wortel worden verwijderd, groeien deze terug met zachtere en fijnere haarpunten dan haartjes die met een scheermesje zijn geschoren. Daardoor voelen ze zachter en fijner aan. Aangezien het daarnaast ook zo is dat haartjes met verschillende snelheden teruggroeien, afhankelijk van de haargroeifase waarin ze zitten, blijft er na de eerste paar sessies ook minder haar over dat verwijderd moet worden.

21007619 4

Epileren is niet alleen voor je benen
Silk-epil epilators zijn verkrijgbaar met verschillende hulpstukken, afhankelijk van het door jou gekozen model. De hulpstukken zijn speciaal ontworpen om je voor elk lichaamsdeel een superieur resultaat te geven.

Epileren is geweldig voor de gevoelige huid
Epileren in bad is de nieuwe ontharingsoplossing voor moderne vrouwen overal. Het is perfect voor de gevoelige huid en voor degenen die nieuw zijn op het gebied van epileren. De pincetten op een epileerkop trekken niet direct aan de huid bij het ontharen, dus er is een minimaal effect op de huid. Epileren is een geweldige optie voor koude of droge seizoenen, wanneer dagelijkse ontharing je huid mogelijk irriteert.

Geschikt voor alle vrouwen, het hele jaar door
Met een epilator hebben alle vrouwen een langdurig haarvrije huid, wat hun huidskleur, teint of haarkleur ook is.

Onmiddellijke resultaten waarop je kunt vertrouwen
Geen voorbereiding nodig zoals scheren of je haar terug laten groeien – je Braun epilator verwijdert haartjes zo kort als een zandkorrel (0,5 mm) en geeft je onmiddellijk een gladde huid tot wel 4 weken lang. Zo ben je op elk moment klaar om te vertrekken en overal naartoe te gaan.

Voor moeiteloze ontharing

SDA-20200512-braun-flex-5

Volledig flexibele kop

’s Werelds eerste epilator voor vrouwen met een volledig flexibele kop, voor gemakkelijker ontharen.

SDA-20200512-braun-flex-9

SensoSmart™

De SensoSmart™-technologie past precies de juiste hoeveelheid druk toe en kan onder water gebruikt worden voor meer comfort.

SDA-20200512-braun-flex-11

Gebruik Wet & Dry

Ergonomische handgreep met antislip, perfect voor epileren onder de douche.

SDA-20200512-braun-flex-7

Ervaar een langdurig gladde huid

De Micro-Grip-pincettechnologie (40 pincetten) zorgt geen dagen maar weken voor een gladde huid.

SDA-20200512-braun-flex-10

Smartlight

Mis nooit meer een haartje - Vindt zelfs de fijnste haartjes voor een extra grondige ontharing.

SDA-20200512-braun-flex-8

Zachte scheerbeurt

Onderhoud je bikinilijn. Inclusief extra scheer- en trimmerkop voor extra gevoelige plekken.

SDA-20200512-braun-flex-6

Complete schoonheidsset

Veelzijdig op elke manier.

SDA-Braun-Ontharing-1

Braun Silk-épil Lady Shaver

Verwen je hele lichaam met een zachte scheerbeurt
Omdat de Braun Lady Shaver zo zacht is voor de huid,is hij perfect voor de delicate, gevoelige zones.

Scheer en scrub in één zacht gebaar
Een gladde scheerbeurt, gevolgd door de trillingen van een trillend scrubopzetstuk. Eenvoudig gebruik. Glad resultaat.

Streelt je contouren
De afgeronde kop volgt vlot de contouren.

Extra mild
De afgeronde trimkoppen glijden zacht over je huid.

Optimale grondigheid
Het zwevende scheerblad en trimmer voor een perfect gladde scheerbeurt.

Volledig afspoelbaar
Alle Lady Shaver modellen kunnen eenvoudig onder stromend water worden schoongemaakt.

Scheert en exfolieert voor een dubbele verzorging

SDA-Braun-Ontharing-5

Scheer en exfolieer in één zachte beweging.

Een scheerbeurt dicht op de huid, gevolgd door een vibrerend exfoliatiehulpstuk. Het is eenvoudig in gebruik. Met een glad resultaat.

SDA-Braun-Ontharing-4

Streelt je contouren

Het zwevende scheerblad en trimmer passen zich fijn aan de contouren van het vrouwelijke lichaam aan. Dat garandeert een perfect gladde scheerbeurt zonder veel druk maar met meer comfort.

Volg ons

Ontdek onze socialemediakanalen

Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geüpdatet op 23 dec. 2022