Apple Keynote
   Apple Keynote
   Apple Keynote

   Apple Keynote September 2023

   Ontdek hier alles over de nieuwe iPhone 15 serie en de nieuwe Apple Watches die Apple heeft voorgesteld tijdens de Keynote op 12 september 2023.
   iPhone 15 Pro

   iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max

   Gesmeed uit titanium. De nieuwe iPhone Pro modellen zijn gemaakt uit titanium waardoor ze de eerste iPhones zijn die hieruit gemaakt zijn én zijn ze ook nog eens lichtste Pro-modellen ooit. Deze zijn beschikbaar in de volgende kleuren: Zwart Titanium, Wit titanium, Blauw titanium, Naturel titanium. De A17 Pro-chip zorgt ervoor dat je feilloos kan gamen met de beste graphics en je mobiele games zien er schitterend en levensecht uit. Met de 48 MP hoofd camera neem je prachtige foto's en lijkt het alsof je zeven pro-lenzen op zak hebt.

   Ook nieuw is de actieknop. Deze bevind zich waar vroeger de knop voor je geluid aan en uit te zetten zat. Dankzij de actieknop ga je direct naar je favoriete feature van zodra je deze hebt ingesteld. Nu hoef je enkel nog de knop ingedrukt te houden voor deze te gebruiken. Hiermee kan je er voor kiezen om je geluid aan of uit te zetten, camera te activeren, zaklamp aan te zetten,... Deze Pro modellen kan je vanaf nu opladen met een USB C kabel.

   iPhone 15

   iPhone 15 en iPhone 15 Plus

   De nieuwste iPhone 15 is gelanceerd en heeft nu ook een Dynamic Island dat vorig jaar enkel beschikbaar was bij de iPhone 14 Pro en Pro Max. Dankzij dit Dynamic Island kan je meldingen en live activiteiten gemakkelijk volgen bovenaan je scherm. De iPhone 15 heeft een 6,1" display en de iPhone 15 Plus een 6,7" display.

   Verder kan je met deze nieuwe iPhones geweldige foto's maken dankzij de 48 MP hoofdcamera en je video's opnemen doe je in 4K. Opladen doe je vanaf nu met een USB C kabel en niet meer met een lightning kabel. Op deze manier kan je al je je verschillende Apple toestellen opladen met dezelfde kabel. Ontdek de nieuwe iPhone 15 en iPhone 15 Plus nu in volgende kleuren: Roze, Geel, Groen, Blauw en Zwart.

   apple-watch-series-9

   Apple Watch Series 9

   Tijdens de Keynote lanceerde Apple met trots de nieuwe Apple Watch Series 9, hun eerste product dat CO2-neutraal is. Dit nieuwe model wordt geleverd met Watch OS 10 en heeft een heleboel nieuwe functies. De meest originele daarvan is ongetwijfeld de "Double Tap" functie: een dubbele tik tussen duim en wijsvinger waarmee je eenvoudige commando's kunt uitvoeren, zoals een gesprek aannemen of ophangen, een alarm stoppen of de stopwatch bedienen.

   De connectiviteit met Siri is verbeterd en vereist niet langer een internetverbinding, zodat je bijvoorbeeld direct om je gezondheidsgegevens kunt vragen. Ook de prestaties zijn verbeterd: de nieuwe S9-chip is naar verluidt 30% sneller dan de S8-chip, biedt een batterijlevensduur van 18 uur bij normaal gebruik en 2000 nits voor een helder beelscherm in elke situatie.

   De belofte van deze Apple Series 9: je levenskwaliteit verbeteren, je conditie en gezondheidstoestand optimaliseren, je veiligheid garanderen met zijn crash- en ongevallendetectie, en je verbonden houden met de wereld om je heen!

   apple-watch-ultra-2

   Apple Watch Ultra 2

   Vorig jaar lanceerde Apple zijn allereerste horloge voor avonturiers en gevorderde sporters. Dit jaar worden we al getrakteerd op de tweede versie, de Apple Watch Ultra 2! Dit model geniet van dezelfde vooruitgang als de Watch Series 9 op het gebied van functies en technologieën (S9-chip, Double Tap, Siri-connectiviteit, enz.) en het beschikt ook over het Watch OS 10-besturingssysteem.

   Op het gebied van prestaties heeft het alle functies die de Watch Ultra zo'n succes maakten, plus een paar verbeteringen! Met deze horloge biedt Apple je een horloge waarmee je met een gerust hart op avontuur kunt gaan op het land, in de bergen en zelfs onder water, want je kan ermee duiken tot een diepte van 40 meter. Over de levensduur van de batterij hoef je je geen zorgen te maken: je kunt tot 36 uur lang genieten van je scherm met 3000 nits en 72 uur in energiebesparingsmodus. Een geheel nieuwe personaliseerbare achtergrond maakt je ervaring nog praktischer en completer dan ooit!

   iPhone 15 Pro
   iPhone Pro Max
   iPhone 15
   iPhone 15 Plus
   Apple Watch Series 9
   Apple Watch Ultra 2
   iPhone accessoires