iRobot

 

Nespresso Original

Nespresso machines bereiden steeds een perfecte kop koffie dankzij de unieke aluminium capsules. Die bevatten elke keer opnieuw de gepaste hoeveelheid fijngemalen koffie voor uw espresso of lungo. Nespresso heeft een ruim assortiment aan verschillende koffies zodat u altijd opnieuw verrast wordt. Bovendien zijn ook de verschillende koffiemachines zo ontwikkeld zodat u in het gamma een perfecte match vindt voor uw wensen. Of u nu een machine zoekt zonder of met melkfunctie, of u vooral een no-nonsense model wenst of iets geavanceerders: bij Nespresso vindt u zeker iets dat bij u past.

 

What else:
Ben je een espresso- of een lungo fan dan kan je kiezen uit de Essenza Mini, CitiZ of Inissia. Deze modellen zijn kleiner en compacter op vlak van design voor snelle en eenvoudige espresso’s. De Expert daarentegen maakt een persoonlijke koffiebeleving mogelijk door de keuze uit verschillende kopgroottes en temperatuurinstellingen. Drink je liever een cappuccino of een latte machiatto? Dan vind je in het assortiment ook machines met een aparte of geïntegreerde melkopschuimer, zoals de Expert&Milk en de Lattissima-lijn.

Nespresso Original

 

Nespresso Original

Duurzame kwaliteit:
Omdat een kopje koffie van Nespresso een buitengewone ervaring is en tegelijk een meerwaarde creëert voor de maatschappij en het milieu.

Nespresso's doel is niet alleen mensen blij maken met een verse kop koffie maar er voor zorgen dat alle mensen die in het proces van koffiemaken voorkomen tevreden zijn. Van boer tot eindconsument. Van een betere pensionregeling voor de boeren in Colombia tot een team van vrouwelijke landbouwkundigen die het leven in Ethiopië veranderen door boeren aan te leren hoe ze beter aan bodembeheer doen, composteren,...

 

Recyclage:
De capsules van Nespresso zijn van aluminium gemaakt met een reden: het is een bewuste en duurzame keuze. De capsules zijn namelijk eindeloos recycleerbaar. Op een dag kan uw Cappuccino of Ristretto het frame van een fiets worden, een auto- onderdeel zijn of zelfs een blikje frisdrank. Ook het gebruikte koffiedik kan op verschillende manieren worden hergebruikt. Als middel om energie op te wekken of als compost voor de landbouwers, enz.

!!! *Nespresso heeft zo'n 6000 inzamelpunten voor de donatie van gebruikte capsules. Je kan ze ook naar uw Nespresso boutique brengen of ze laten meenemen door de koerier die je bestelling levert. Recycleren is geen luxe. Draag jij ook je steentje bij voor moeder planeet?

Nespresso Vertuo

 

 

 

Nespresso Original

 

 

 

Nespresso Vertuo

De nieuwe Nespresso Vertuo zal liefhebbers van grotere koffies bekoren. Of u nu het liefst ontspannen van een grotere lungo geniet, graag met een mok de dag start of met een Travel Mug op weg gaat – deze machine biedt voor elke koffiefanaat wat wils. Met twee drukken op de knop maak je jouw favoriete koffie klaar. De Vertuo Plus koffiemachine leest iedere capsule afzonderlijk a.d.h.v. een unieke barcode. Hierdoor kan de Vertuo Plus je de verborgen schatten van iedere capsule schenken. De aroma's, de smaken en, het belangrijkste, de cremalaag.

 

Nespresso Vertuo

Baanbrekende technologie:
Vertuo is het meest geavanceerde geproportioneerde capsulesysteem op de markt. De machine herkent de unieke barcode op de rand van elke capsule en stemt de bereidingsparameters af op elke koffievariant. Zo geniet u met één druk op de knop steeds van een perfect gebalanceerde koffie. Dankzij de gepatenteerde Centrifusion™-technologie roteert de capsule razendsnel en krijgt u een grote kop koffie van topkwaliteit met een natuurlijk, zijdezacht crema.

 

5 koffieformaten:
Dankzij Nespresso Vertuo beleeft u telkens opnieuw grootse koffiemomenten. Kies uit maar liefst 28 koffievarianten en 5 koffieformaten om optimaal te genieten van elke koffiepauze. Iedere koffieblend werd speciaal ontwikkeld voor de bijhorende grootte. U kunt kiezen uit espresso (40 ml), double espresso (80 ml), gran lungo (150 ml), mug (230 ml), en travel mug (414 ml). Haal uw hart op aan het ruime aanbod grotere koffies. Van intens tot mild, van kruidig tot fruitig – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zoals de genereuze cremalaag, de fluwelen textuur en de rijke smaak van de koffie bewijzen, werd de hoge Nespressokwaliteit behouden. Kopje na kopje beleeft u een totaalervaring.

Nespresso Vertuo

 

Nespresso Vertuo

2 machinedesigns:
Met de nieuwe Nespresso VertuoPlus-machines zet u in een handomdraai de gewenste kop koffie voor elk moment. Met één druk op de knop krijgt u telkens een perfect resultaat. Dankzij het verstelbare koprooster past uw kopje, mok of travel mug bovendien probleemloos onder de koffieuitloop. Het verplaatsbare waterreservoir zorgt ervoor dat de machine perfect past in uw keuken.

 

 

Ontdek hier al onze Nespresso® toestellen