Nespresso
   Nespresso
   Nespresso

   Nespresso

   Ontdek de smaakvolle wereld van Nespresso en geniet van de koffiebeleving die bij jou past.
   Nespresso Original

   Het Original assortiment

   VOOR LIEFHEBBERS VAN KLASSIEKERS

   Met Nespresso Original serveer je alle klassiekers met één druk op de knop. Je geniet van jouw koffie zoals jij het wilt. Van espresso tot lungo, een cappuccino of een latte, of een heerlijk verfrissende ijskoffie.

   Nespresso Vertuo

   Het Vertuo assortiment

   EEN KOFFIE VOOR ELK MOMENT

   Jouw wensen kunnen variëren, afhankelijk van het tijdstip van de dag: van grote koffie 's morgens of een kleine espresso na de lunch tot zelfs een karaf om te delen. Met Nespresso Vertuo schenk je kwaliteitskoffie in maar liefst vijf verschillende formaten.

   Nespresso Bestellen

   Bestel in alle eenvoud

   Bestel jouw favoriete Nespresso capsules hoe, waar en wanneer het jou past: online op nespresso.com, in amper drie klikken via de app of telefonisch op 0800 162 64.

   Bestel nu
   Nespresso

   De terugkeer van bijna vergeten koffies

   Door deel te nemen aan het programma van Nespresso REVIVING ORIGINS help je het leven van koffieboeren te verbeteren na klimaatsveranderingen of politieke onrust. Het resultaat? Je ondersteunt lokale koffieboeren en zorgt mee voor de heropleving van vergeten koffies. Kopje na kopje.

   Meer weten
   Nespresso Recycle

   Recycling bij Nespresso

   Nespresso capsules zijn gemaakt uit aluminium. En dat is een bewuste keuze. Dit materiaal bewaart de heerlijke aroma’s van uw koffie zoveel langer en is eindeloos recycleerbaar. En u leest het goed, uw gebruikte Nespresso capsules zijn vanaf nu welkom in de blauwe zak. Alweer een reden om nog meer te recycleren.

   Meer weten
   Nespresso & You

   Nespresso & You

   Alle voordelen van het Nespresso & You programma zijn ontworpen met u als klant in gedachten. Zo willen we uw Nespresso koffiemomenten onvergetelijk maken. Wist u dat u kunt genieten van persoonlijke aanbiedingen, koffie masterclasses in onze Boutiques, kortingen op verschillende accessoires en nog veel meer? Uw liefde voor uitzonderlijke koffie wordt beloond. Registreer nu en begin uw koffiereis!

   Geüpdatet op 20 jan. 2023
   Stuur bericht