iRobot

 

Nespresso® Vertuo

De nieuwe Nespresso® Vertuo zal liefhebbers van grotere koffies bekoren. Of u nu het liefst ontspannen van een grotere lungo geniet, graag met een mok de dag start of met een Travel Mug op weg gaat – deze machine biedt voor elke koffiefanaat wat wils.

 

Baanbrekende technologie:
Vertuo is het meest geavanceerde geproportioneerde capsulesysteem op de markt. De machine herkent de unieke barcode op de rand van elke capsule en stemt de bereidingsparameters af op elke koffievariant. Zo geniet u met één druk op de knop steeds van een perfect gebalanceerde koffie. Dankzij de gepatenteerde Centrifusion™-technologie roteert de capsule razendsnel en krijgt u een grote kop koffie van topkwaliteit met een natuurlijk, zijdezacht crema.

 > Ontdek hier ons volledige assortiment Nespresso® Vertuo toestellen!

Nespresso Vertuo

 

Nespresso Vertuo

5 koffieformaten:
Dankzij Nespresso® Vertuo beleeft u telkens opnieuw grootse koffiemomenten. Kies uit maar liefst 28 koffievarianten en 5 koffieformaten om optimaal te genieten van elke koffiepauze. Iedere koffieblend werd speciaal ontwikkeld voor de bijhorende grootte. U kunt kiezen uit espresso (40 ml), double espresso (80 ml), gran lungo (150 ml), mug (230 ml), en travel mug (414 ml). Haal uw hart op aan het ruime aanbod grotere koffies. Van intens tot mild, van kruidig tot fruitig – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zoals de genereuze cremalaag, de fluwelen textuur en de rijke smaak van de koffie bewijzen, werd de hoge Nespressokwaliteit behouden. Kopje na kopje beleeft u een totaalervaring.

 

2 machinedesigns:
Met de nieuwe Nespresso® VertuoPlus-machines zet u in een handomdraai de gewenste kop koffie voor elk moment. Met één druk op de knop krijgt u telkens een perfect resultaat. Dankzij het verstelbare koprooster past uw kopje, mok of travel mug bovendien probleemloos onder de koffieuitloop. Het verplaatsbare waterreservoir zorgt ervoor dat de machine perfect past in uw keuken.

Nespresso Vertuo

 

 

Krups en Magimix toestellen

Eigen en uniek maar beide ontworpen voor hetzelfde doel: Nespresso Vertuo.

Nespresso Vertuo

Nespresso Vertuo

Alle maten van koffie.
Het nieuwe Vertuo systeem werd ontwikkeld door de Nespresso koffie-experts om aan al uw koffiewensen te voldoen, op elk moment van de dag.

Een uitzonderlijk assortiment van koffie:
De 1e koffiemachine die een grote kop koffie of een espresso voor je maakt met een uitstekend resultaat.
 > 3 capsulegroottes = 5 kopmaten
 > Van Espresso (40 ml) tot Alto (414 ml)
 > Voor een koffie alleen of om te delen

Een rijke cremalaag:
Het gepatenteerde centrifugesysteem dat door Nespresso werd ontwikkeld maakt het mogelijk om de aroma’s optimaal uit de koffie te onttrekken zorgt voor een rijke en volle cremalaag op elke koffie.

Zeer eenvoudig:
Optische herkenning van de capsules: automatische aanpassing van de instellingen: hoeveelheid, temperatuur… Een enkele toets, meer is er niet nodig voor een perfecte koffie voor kleine EN grote koffies.
 > Sluit/opent automatisch

 

Ontdek hier al onze Nespresso® Vertuo toestellen