Nespresso Vertuo
   Nespresso Vertuo
   Nespresso Vertuo

   Nespresso Vertuo

   Een buitengewoon koffiemoment, klein of groot. Vertuo schenkt vijf verschillende kopgroottes voor sublieme koffiemomenten, ideaal om heerlijk lang te genieten of om te delen met vrienden en familie.
   Nespresso scan

   Unieke extractie voor elke koffie

   Jouw koffie wordt bereid volgens de regels van de kunst dankzij de unieke barcode op elke capsule.

   Nespresso

   Centrifusion technologie

   De nieuwe innovatieve en duurzame CentrifusionTM technologie creëert sublieme smaken met slechts één druk op de knop.

   Nespresso gift

   5 kopgroottes, meer dan 30 koffieblends

   Van een espresso tot de karaf om te delen, Vertuo schenkt je maar liefst vijf verschillende kopgroottes en een waaier aan koffiestijlen met een rijke smaak, volle body en royale crema.

   Nespresso Vertuo

   Vertuo PLUS

   Geniet thuis of op kantoor van grootse koffiemomenten, in vier kopgroottes, van een espresso tot een mug. De machinekop opent en sluit elektronisch voor een eenvoudige bediening.

   Nespresso Vertuo

   Vertuo NEXT

   Dit strakke designtoestel zal elke koffieliefhebber bekoren. Met Vertuo Next serveer je 5 kopgroottes, van een espresso tot de karaf. Deze duurzame machine bestaat uit meer dan 50% gerecycleerd plastic. De verpakking is gemaakt uit 95% gerecycleerd materiaal en is 100% recycleerbaar.

   Nespresso

   Een koffie voor elk moment

   Met Vertuo stap je in een nieuwe wereld van koffiebeleving. Met maar liefst vijf kopgroottes om elke koffieliefhebber te charmeren. Kies voor een intense espresso of een mug met melk. Deel jouw koffiemoment met Carafe Pour-Over Style, een smaakvolle koffie van 535 ml.

   Nespresso

   Koffie over de hele wereld

   Ontdek de rijke koffiegeschiedenis en proef het vakmanschap van lokale koffieboeren met Master Origins. Een karaktervol assortiment met vijf koffies in verschillende kopgroottes.

   Nespresso Vertuo melk

   Heerlijke melkrecepten

   Het Barista Creations assortiment is specifiek ontworpen om mooi te blenden met melk. Je creëert een heerlijke cappuccino, latte of macchiato in een handomdraai.

   Bestel nu
   Geüpdatet op 22 jun. 2022