Galaxy S23 serie
   Galaxy S23 serie
   Galaxy S23 serie

   Samsung Galaxy Unpacked 2023

   Ontdek hier alles over de nieuwe Galaxy S23 smartphones die tijdens het Galaxy Unpacked event op 1 februari zijn voorgesteld.
   Galaxy S23

   Galaxy S23

   Ontdek de nieuwe Galaxy S23 en zijn nieuwe premium look. Deze smartphone heeft een prachtig nieuw design met nieuwe floating camera’s en een stijlvol aluminium frame. Met 50 MP, 12 MP en 10 MP camera’s aan de achterkant, en een selfie camera van 12 MP aan de voorkant neem je foto's van zeer goede kwaliteit. De Galaxy S23 is geïnspireerd door de natuur en dit kan je op meerdere manieren terugvinden. Zo bestaat de behuizing uit zwerfplastic met een hoog risico om in de oceaan te belanden en deels gerecycleerd Gorilla Glass. De S23 is beschikbaar in vier kleuren en qua opslag in de varianten 128 GB en 256 GB.

   Bij deze smartphone kan je rekenen op de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy chipset processor om de hele dag door de beste prestaties te leveren. Gamen, bellen, TikTokken, fotograferen,… niets is te veel voor de S23 dankzij de 3900mAh batterij. Dankzij de nieuwe One UI 5 interface kan je het besturingssysteem helemaal aan jouw stijl aanpassen, denk aan kleuren, achtergronden, stackable widgets,… Geniet ook van een helder scherm dankzij het 6.1” AMOLED FHD display. Foto’s en video’s zijn nu nog beter en helderder te zien, zelfs in de felle zon. De Vision Booster zorgt er namelijk voor dat alles helder te zien blijft.

   Galaxy S23+

   Galaxy S23+

   Een premium design met een duurzame touch, dat is wat je krijgt met de Galaxy S23+. Ook bij dit model is er gebruik gemaakt van een mooi aluminium frame met floating camera’s. Deze smartphone beschikt alsook over 50 MP, 12 MP en 10 MP camera’s aan de achterkant en een 12 MP selfie camera aan de voorkant.

   Bij de S23+ is er ook een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy chipset processor voorzien zodat je de hele dag van top prestaties kan genieten. Dit in combinatie met een 4700 mAh batterij, zorgt er voor dat je niet snel een oplader moet zoeken. Foto’s en video’s bekijk je op het grotere 6.6” Dynamic AMOLED FHD+ display die er kleurijker dan ooit uitzien. Ook dit model is beschikbaar in vier kleuren en is beschikbaar in een 256 GB of een 512 GB variant.

   Galaxy S23 Ultra

   Galaxy S23 Ultra

   Als laatste is de Galaxy S23 Ultra in de line up terug te vinden. Deze premium smartphone is het echte paradepaardje van de nieuwe S23 reeks. Met een 200 MP camera heeft deze smartphone de hoogste resolutie die een Galaxy smartphone ooit gekregen heeft. Hierdoor leg je miljoenen kleuren vast tot in het diepste detail, wat zorgt voor prachtige foto’s. Al je creatieve content kan je duidelijk bekijken op het 6.8” Dynamic AMOLED FHD display. De Vision Booster zorgt er voor dat alles helder te zien blijft ook als je in de zon stapt.

   Deze S23 Ultra is ook voorzien van een ingebouwde S Pen waarmee je vloeiend van app naar app switcht en zelfs vanop afstand selfies maakt. Om deze smartphone in al zijn functies te ondersteunen kan je ook hier rekenen op de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy chipset processor. En om de hele dag door te kunnen is deze smartphone voorzien van een 5000 mAh batterij. Niets houd je nu nog tegen. Ook deze S23 Ultra is beschikbaar in vier kleuren al kan je hier wel kiezen tussen 256 GB, 512 GB of 1 TB opslagcapaciteit.

   Galaxy S23 Ultra
   Galaxy S23+
   Galaxy S23
   Accessoires
   Geüpdatet op 16 mrt. 2023