Bosch Home Connect

 

Bosch logo

Home Connect
Smart today. Smart tomorrow.

 

 

Snel even koffie zetten terwijl je nog in bed ligt? De oven al voorverwarmen terwijl je nog boodschappen aan het doen bent? Met Home Connect kan je jouw Bosch huishoudtoestellen vanaf je smartphone of tablet bedienen, monitoren en instellen – waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Ontworpen als een open platform, verwelkomt Home Connect voortdurend nieuwe partnerproducten en -diensten om een woonomgeving te creëren waarin alle huishoudtoestellen harmonieus op elkaar zijn afgestemd. Je kan er dus op vertrouwen dat de toestellen die je vandaag koopt, perfect uitgerust zullen zijn voor jouw slim geconnecteerd huis van morgen.

Home Connect app
 

Steeds alles onder controle

Met Home Connect bestuur je eenvoudig jouw huishoudelijke apparaten: van de oven tot de dampkap en van de wasmachine tot het koffieapparaat. Home Connect geeft je echter nog meer dan enkel controle op afstand: met de app krijg je ook vrije toegang tot een steeds groter aantal diensten, handige tips, leuke ideeën of recepten en updates over je toestellen. De handige app wordt voortdurend geoptimaliseerd met nieuwe functionaliteiten en is volledig gratis te downloaden.

Meer gemak en comfort

Om je Bosch huishoudtoestellen te verbinden met je smartphone of tablet, maakt Home Connect simpelweg gebruik van je WiFi-netwerk, zonder extra hardware. Dit biedt eindeloos veel mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld wasprogramma’s op afstand selecteren, tijd instellen, in de supermarkt checken hoeveel wasmiddel of vaatwastabletten je nog op voorraad hebt, en nog zoveel meer. Home Connect geeft je de mogelijkheid om je huishoudelijk werk op afstand te doen, zodat je meer tijd over hebt voor leukere dingen.

Creëer een slimme woning

Met Home Connect beschik je niet alleen over de uitgebreide mogelijkheden van de app, maar ben je bovendien verbonden met verschillende partners van het Home Connect ecosysteem, zoals Amazon Alexa. Dankzij Alexa kan je met één woord de status van je wasgoed controleren, je oven verwarmen of je favoriete koffie zetten. Je hoeft alleen maar ‘Alexa’ te zeggen. Nog een voorbeeld van hoe Bosch Home Connect de toekomst in huis brengt. Dat is wat we noemen: Smart today. Smart tomorrow.

 

Ontdek de mogelijkheden

Ervaar de technologie van Home Connect en ontdek de oneindige mogelijkheden die gepaard gaan met deze ontwikkeling #LikeABosch.

 
 
 

Home Connect toestellen

Kooktoestellen  
Kooktoestellen
  • Bedien en regel de instellingen van je dampkap. Regel bijvoorbeeld het vermogen of de verlichting & ontvang statusmeldingen.
  • Bij ‘Recepten’ kan je inspiratie vinden voor heerlijke ovengerechten. Kies het recept waar je zin in hebt en stuur de ideale instellingen direct naar de oven.
  • Bewaak de instellingen van je kookplaat, zoals de aan-uitstatus, actieve kookzones, de timer, ...
Vaat en koelen  
Vaat en koelen
  • Controleer en bedien je koelkast waar je ook bent.
  • Doe de vaat van op afstand, terwijl je tegelijkertijd leukere dingen kan doen.
  • Ontvang een melding wanneer de vaatwastabletten bijna op zijn.
  • Selecteer het ideale vaatreinigingsprogramma dankzij de Home Connect app.